Oven Pengeringan 200°C

200 ° C Benchtop pangatusan oven, utawa laboratorium pangatusan oven, digunakke kanggo mbusak Kelembapan lan Kelembapan ing komponen, udhara panas atmosfer baking ndadekake wong rampung garing, lan siap kanggo proses sabanjuré, benchtop pangatusan open iku kudu-kudu kanggo electronics. baking, test tuwa, pangatusan glassware lan sterilization, iku umum digunakake ing laboratorium lan bisnis. Climatest Symor® minangka pabrik lan pabrik oven pengering benchtop ing China, kita ngurmati kualitas lan layanan, lan ngupayakake nyuplai oven pengering desktop sing paling apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

200 ° C Benchtop pangatusan oven adopts sistem konveksi online dipeksa, sistem iki dumadi saka penggemar circulation lan saluran online, penggemar bisa terus-terusan ing suhu dhuwur, kang nemen mbenakake uniformity suhu nang studio, benchtop pangatusan suhu open sawetara RT + 10 ~ 200 ℃, oven interior digawe dening pangilon stainless steel 304, controller suhu punika kontrol cerdas PID, karo pangayoman liwat-suhu uga fungsi wektu, malih, intake online lan volume exhaust bisa diatur. ing panel kontrol.

Minangka salah siji saka perusahaan teknologi dhuwur, Climatest Symor® ndadekke ing mesin nglereni laser paling anyar lan mesin CNC, supaya Pabrik pangatusan oven laboratorium negara-saka-saka-gambar, kita utamané ngekspor oven pangatusan laboratorium kanggo manufaktur elektronik kanggo PCB / PCBA pangatusan, karo saran banget. Sugeng rawuh kanggo tuku Oven Pengeringan Benchtop 200°C saka kita.
View as  
 
  • Oven baking PCB (Printed Circuit Board) yaiku oven industri sing digunakake kanggo ngobati utawa nggoreng komponen elektronik. PCB Baking Oven punika open kontrol sing nambani epoxy utawa solder topeng sing Applied kanggo lumahing PCB, lan mbusak Kelembapan nang.

    Model: TG-9123A
    Kapasitas: 120L
    Ukuran interior: 550 * 350 * 550 mm
    Ukuran njaba: 835 * 530 * 725 mm

  • Oven pangatusan PCB minangka oven industri sing dirancang kanggo garing utawa ngobati papan sirkuit sing dicithak. A oven pangatusan PCB umume digunakake ing Manufaktur electronics ngendi iku perlu kanggo garing Boards sadurunge padha bisa diproses luwih. 

    Model: TG-9070A
    Kapasitas: 70L
    Ukuran interior: 450 * 400 * 450 mm
    Ukuran njaba: 735 * 585 * 620 mm

  • Oven pangatusan hawa panas Climatest Symor® dianggo kanthi nyebarake hawa panas ing sakubenge bahan sing bakal dikeringake kanggo ngilangi kelembapan. Oven digunakake akeh ing macem-macem industri, kalebu industri medis, farmasi, lan elektronik kanggo pangatusan macem-macem bahan kanthi wujud lan ukuran sing beda-beda.

    Model: TG-9053A
    Kapasitas: 50L
    Ukuran interior: 420 * 350 * 350 mm
    Ukuran njaba: 700 * 530 * 515 mm

  • Oven pemanasan lan pangatusan minangka piranti laboratorium sing digunakake kanggo panas utawa garing conto utawa spesimen kanthi seragam kanthi nyebarake hawa panas ing njero oven. Biasane digunakake ing riset, kontrol kualitas, lan pangembangan ing industri kayata elektronik, Farmasi lan ilmu material.

    Model: TG-9030A
    Kapasitas: 30L
    Ukuran interior: 340 * 325 * 325 mm
    Ukuran njaba: 625 * 510 * 495 mm

  • Oven pangatusan laboratorium digunakake kanggo garing utawa mbusak kelembapan saka conto utawa bahan. Biasane kasusun saka pager sing digawe panas kanthi rak utawa rak ing njero kanggo nyelehake conto. Suhu ing jero oven bisa dikontrol lan dijaga ing tingkat tartamtu kanggo nggampangake proses pangatusan.

    Model: TG-9023A
    Kapasitas: 23L
    Ukuran interior: 300 * 300 * 270 mm
    Ukuran njaba: 585 * 480 * 440 mm

 1 
Kita profesional ing manufaktur Oven Pengeringan 200°C Climatest Symor iku salah siji saka Oven Pengeringan 200°C pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept