Oven pangatusan

Oven pangatusan minangka piranti sing digunakake kanggo mbusak kelembapan saka bahan liwat aplikasi panas. Oven iki penting ing macem-macem industri, kalebu farmasi, pangolahan panganan, elektronik, lan ilmu material, kanggo proses kaya pangatusan, curing, lan baking.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept