Oven Pengeringan 300°C

300 ° C Benchtop pangatusan oven, utawa oven pangatusan termostatik, nganggo sistem sirkulasi udara sing dipeksa, kanggo ngasilake lingkungan sirkulasi udara panas sing seragam, Penting kanggo baking elektronik, tes tuwa, pangatusan barang kaca, lan sterilisasi, Climatest Symor® minangka termostatik pangatusan oven Produsèn lan pabrik ing China, kita sijine kualitas lan layanan ing Panggonan pisanan, lan nggawe efforts kanggo nyuplai oven pangatusan termostatik kualitas paling apik kanggo kita pelanggan.

Oven pangatusan benchtop 300 ° C bisa ngontrol sawetara suhu RT + 10 ~ 300 ℃, pengontrol suhu minangka tampilan digital kanthi kontrol PID, nduweni proteksi suhu lan fungsi wektu sing luwih dhuwur, saliyane, intake udara lan volume exhaust bisa diatur ing panel kontrol.

Sawise PCB diprodhuksi, wis urip beting tetep. Yen umur rak wis ngluwihi, padha kudu panggangan ing 120 ± 5 ° C kanggo jam tartamtu, digunakake, iku gampang kanggo nimbulaké retak sak SMT Déwan, PCB baking open bisa èfèktif mbusak Kelembapan lan asor ing komponen elektronik, kaya dicithak Papan sirkuit (PCB) utawa PCBA (soldered karo komponèn), kanggo nggawe wong rampung garing, lan siap kanggo proses soldering sabanjuré, pelanggan bisa nyetel wektu ing tampilan digital LED, yen wektu iku munggah, iku bakal kanthi otomatis mati lan weker. , kabeh proses baking otomatis.

Climatest Symor® nduweni tim desain profesional, tim produksi sing efisien dhuwur, lan tim kontrol kualitas sing ketat, iki ngidini kita nggawe oven pangatusan termostatik sing paling canggih kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Sugeng rawuh kanggo tuku Oven Pengeringan Benchtop 250°C saka kita.
View as  
 
  • Oven panas garing, uga dikenal minangka oven hawa panas, minangka peralatan laboratorium penting sing ditrapake ing macem-macem lapangan, kalebu manufaktur elektronik, farmasi, lan ilmu material. Utamane digunakake kanggo ngobati kimia, sterilisasi, tes, lan macem-macem proses perawatan panas sing mbutuhake kahanan suhu dhuwur sing dikontrol.

    Model: TG-9240A
    Kapasitas: 225L
    Ukuran interior: 600 * 500 * 750 mm
    Ukuran njaba: 890 * 685 * 930 mm

  • Laboratorium oven pemanasan, kadhangkala mung diarani oven lab, dirancang kanggo pemanasan, pangatusan, lan perawatan panas sing dikontrol saka macem-macem bahan lan conto. Oven minangka alat penting ing riset ilmiah, uji coba, lan proses kontrol kualitas ing laboratorium ing macem-macem lapangan, kalebu farmasi, kimia, ilmu material lan teknik.

    Model: TG-9203A
    Kapasitas: 200L
    Ukuran interior: 600 * 550 * 600 mm
    Ukuran njaba: 885 * 730 * 795 mm

  • Oven pangatusan cilik, uga dikenal minangka oven pangatusan benchtop, dirancang kanggo digunakake ing bangku utawa meja laboratorium. Oven iki biasane cilik lan kompak, saengga cocok kanggo laboratorium kanthi ruang sing winates, utawa kanggo aplikasi sing mbutuhake obah utawa repositioning oven.

    Model: TG-9140A
    Kapasitas: 135L
    Ukuran interior: 550 * 450 * 550 mm
    Ukuran njaba: 835 * 630 * 730 mm

  • Oven udara panas, uga dikenal minangka oven konveksi paksa, umume digunakake ing laboratorium lan obat-obatan, oven nyedhiyakake lingkungan pemanasan sing seragam lan dikontrol kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu. Oven uga nawakake macem-macem suhu kanggo nggawe macem-macem bahan, lan duwe kontrol suhu sing bisa diprogram, tampilan digital, weker, lan timer kanggo ngidini siklus baking sing akurat lan dipercaya.

    Model: TG-9123A
    Kapasitas: 105L
    Ukuran interior: 550 * 350 * 550 mm
    Ukuran njaba: 835 * 530 * 725 mm

  • Oven pangatusan konveksi paksa yaiku oven laboratorium sing dirancang kanggo aplikasi pangatusan, curing, utawa pemanasan. Iku adopts konveksi dipeksa, tegesé penggemar centrifugal utawa blower circulates online digawe panas ing kamar, kanggo mesthekake distribusi suhu seragam lan pangatusan efisien.
    Model: TG-9070A
    Kapasitas: 80L
    Ukuran interior: 450 * 400 * 450 mm
    Ukuran njaba: 735 * 585 * 620 mm

  • Oven pangatusan sirkulasi udara panas yaiku oven pangatusan laboratorium canggih, nggunakake penggemar sentrifugal kanggo meksa hawa liwat kamar, lan nggawe aliran udara sing luwih kuat kanggo nyepetake wektu pangatusan, nalika njaga suhu seragam. Oven iki efisien banget energi, amarga udhara terus sirkulasi lan dipanasake maneh, nyuda jumlah energi sing dibutuhake kanggo njaga suhu konstan.

    Model: TG-9053A
    Kapasitas: 50L
    Ukuran interior: 420 * 350 * 350 mm
    Ukuran njaba: 700 * 530 * 515 mm

 1 
Kita profesional ing manufaktur Oven Pengeringan 300°C Climatest Symor iku salah siji saka Oven Pengeringan 300°C pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept