Oven Pengeringan Vakum 200°C

Climatest Symor & reg; minangka produsen oven pengering vakum industri ing China, Oven Pengeringan Vakum 200 ° C dirancang kanggo garing bahan sing sensitif panas lan oksidatif, kalebu ruang vakum, pompa vakum, pengukur mekanik, lan katup, oven bisa beroperasi ing suhu maksimal 200â, lan tekanan <133Pa, proses pangatusan alus tanpa ngrusak.

Oven Pengeringan Vakum 200 ° C ngontrol suhu sing dikarepake nalika pompa vakum nyuda tekanan ing njero, oven iki nggabungake pemanasan karo fungsi vakum, minangka cara sing optimal kanggo mbusak banyu utawa pelarut liyane saka produk. Ing vakum dadi panas lan pangatusan open, dryness maksimum bisa digayuh ing suhu relatif kurang, iki ngidini kanggo pangatusan cepet produk sensitif suhu. Kajaba iku, pangatusan vakum bisa nyegah oksidasi produk sensitif, sing ora bisa ditindakake ing oven pangatusan standar.

Pemanasan vakum lan oven pangatusan uga digunakake kanggo ngobati, outgassing, lan proses hardening, digunakake digunakake ing manufaktur elektronik, laboratorium, lembaga riset, universitas, lan farmasi. Sugeng rawuh kanggo tuku Oven Pengeringan Vakum 200 ° C saka kita.

View as  
 
  • Oven vakum laboratorium Climatest Symor® nyedhiyakake kahanan tekanan lan suhu negatif sing dikontrol kanggo nggampangake macem-macem proses kayata pangatusan, de-gassing, curing, lan anil bahan. Oven iki nawakake suhu maksimum kanggo 200 ° C lan kontrol vakum kanggo 133 Pa, lan kasedhiya ing limang ukuran beda karo volume saka 20 kanggo 250 liter. 

    Model: TZF-6250
    Kapasitas: 250L
    Ukuran interior: 700 * 600 * 600 mm
    Ukuran njaba: 1225 * 765 * 890 mm

  • Oven pemanasan vakum Climatest Symor® dirancang kanggo perawatan pangatusan kanthi cepet lan efisien saka sensitivitas termal, gampang diurai, gampang ngoksidasi bahan lan komponen kompleks. Bisa cepet-cepet menyang gas inert kayata nitrogen (opsional), lan suhu pemanasan umume 50 ° C ~ 200 ° C.

    Model: TZF-6090
    Kapasitas: 90L
    Ukuran interior: 450 * 450 * 450 mm
    Ukuran njaba: 755 * 595 * 720 mm

  • Oven pangatusan vakum Climatest Symor® digunakake kanggo pangatusan, curing, anil, lan de-gassing bahan ing kahanan vakum kontrol. Oven vakum biasane kasusun saka ruang vakum, elemen pemanas, pengontrol suhu, lan pompa vakum. Iki dirancang kanggo njupuk papan sing luwih sithik lan portabilitas, saengga cocog kanggo laboratorium lan lembaga riset sing luwih cilik.
    Model: TZF-6050
    Kapasitas: 50L
    Ukuran interior: 415 * 370 * 345 mm
    Ukuran njaba: 720 * 515 * 535 mm

  • Climatest Symor® benchtop vakum oven digunakake kanggo pangatusan, curing, anil, lan de-gassing bahan ing kahanan vakum kontrol. Oven vakum biasane kasusun saka ruang vakum, unsur pemanas, kontrol suhu, lan pompa vakum. Iki dirancang kanggo ngenggoni papan sing luwih sithik lan luwih portabel, saengga cocog kanggo laboratorium lan lembaga riset sing luwih cilik.

    Model: TZF-6030
    Kapasitas: 30L
    Ukuran interior: 320 * 320 * 300 mm
    Ukuran njaba: 630 * 460 * 500 mm

  • Climatest Symor® benchtop vacuum curing oven cocok kanggo baking cepet, entheng lan aman, ngruwat, pangatusan, embedding, extraction utawa testing siklus urip non-flammable, suhu sensitif, gampang decomposed lan produk Highly oxidized ing lingkungan vakum. Lingkungan iki bisa nyuda titik didih lan suhu garing. Lagi digunakake digunakake ing kimia, elektronik, pharmaceuticals, adhesives, Processing plastik lan liyane.

    Model: TZF-6020
    Kapasitas: 20L
    Ukuran interior: 300 * 300 * 275 mm
    Ukuran njaba: 610 * 445 * 470 mm

 1 
Kita profesional ing manufaktur Oven Pengeringan Vakum 200°C Climatest Symor iku salah siji saka Oven Pengeringan Vakum 200°C pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept