Oven Presisi 250°C

Oven pangatusan presisi, utawa oven sirkulasi udara sing dipeksa, yaiku pemanasan industri lan oven pangatusan, sing bisa ngontrol suhu kanthi akurat kanthi seragam suhu sing apik, kinerja uga luwih apik tinimbang oven pangatusan laboratorium normal. Climatest Symor® minangka produsen lan pemasok Oven Presisi 250 ° C profesional ing China, liwat upaya 20 taun, kita wis nggawe kerjasama jangka panjang karo pelanggan global, utamane ing industri manufaktur elektronik.

250 ° C Precision Oven kasusun saka sistem sirkulasi udhara panas, pangukuran suhu, lan sistem kontrol suhu, iku meets kontrol suhu saka RT + 10 ~ 250 ℃, saluran online paten ing open njamin uniformity suhu unggul, open interior digawe. saka stainless steel 304, njaba 250 Degree C Precision Oven digawe saka baja galvanis karo daya ditutupi, tampilan digital Jepang Fuji controller, pelanggan bisa nyetel Nilai tetep utawa program gampang minangka saben resep-resep tartamtu. 

Precision pangatusan oven uga digunakake minangka PCB ngruwat open, PCB baking open, utawa pangatusan oven kanggo komponen elektronik, kang Applied kanggo lim nambani lim sawise dispensing, lan kanggo baking sawise reresik, iku kudu-kudu ing Papan Circuit Printed (PCB). industri manufaktur lan perakitan (PCBA). Sugeng rawuh kanggo tuku Oven Presisi 250°C saka kita.
View as  
 
  • Climatest Symor® minangka produsen oven pangatusan canggih ing China, perusahaan ngrancang lan nggawe kabeh jinis oven pangatusan, kayata oven presisi, oven curing, oven baking lan oven vakum. Oven pangatusan digunakake kanggo pangatusan, curing, pemanasan, utawa pangolahan bahan utawa produk. Oven nyedhiyakake lingkungan suhu sing dikontrol kanggo mbusak kelembapan, pelarut, utawa zat molah malih liyane saka macem-macem bahan. Oven iki dilengkapi sistem kontrol suhu sing tepat, sing ngidini pangguna nyetel lan njaga kisaran suhu ing 50°C ~ 250°C.

    Model: TBPG-9200A
    Kapasitas: 200L
    Ukuran interior: 600 * 600 * 600 mm
    Ukuran njaba: 950 * 885 * 840 mm

  • Oven pangatusan industri digunakake ing macem-macem industri kanggo pangatusan, curing, pemanasan, utawa pangolahan bahan utawa produk. Oven nyedhiyakake lingkungan suhu sing dikontrol kanggo mbusak kelembapan, pelarut, utawa zat molah malih liyane saka macem-macem bahan.
    Oven iki dilengkapi sistem kontrol suhu sing tepat, sing ngidini pangguna nyetel lan njaga kisaran suhu ing 50°C ~ 250°C.

    Model: TBPG-9100A
    Kapasitas: 90 L
    Ukuran interior: 450 * 450 * 450 mm
    Ukuran njaba: 795 * 730 * 690 mm

  • Oven curing sealant minangka jinis oven khusus sing digunakake ing proses manufaktur kanggo ngobati sealant lan adhesive. Oven iki nyedhiyakake lingkungan suhu sing dikontrol kanggo nyepetake proses ngobati sealant, njamin ikatan lan penyegelan bahan sing tepat. Oven iki dilengkapi sistem kontrol suhu sing tepat, sing ngidini pangguna nyetel lan njaga kisaran suhu ing 50°C ~ 250°C.

    Model: TBPG-9050A
    Kapasitas: 50L
    Ukuran interior: 350 * 350 * 400 mm
    Ukuran njaba: 695 * 635 * 635 mm

  • Oven curing adhesive digunakake ing proses manufaktur, ing ngendi adhesives utawa bahan ikatan mbutuhake perawatan utawa hardening. Oven iki nyedhiyakake lingkungan suhu sing dikontrol kanggo nyepetake proses curing adhesives, njamin ikatan lan adhesi bahan sing tepat. Oven iki dilengkapi sistem kontrol suhu sing tepat, sing ngidini pangguna nyetel lan njaga kisaran suhu ing 50°C ~ 250°C.

    Model: TBPG-9030A
    Kapasitas: 30L
    Ukuran interior: 320 * 320 * 300 mm
    Ukuran njaba: 665 * 600 * 555 mm

 1 
Kita profesional ing manufaktur Oven Presisi 250°C Climatest Symor iku salah siji saka Oven Presisi 250°C pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept