Oven Pangeringan

Oven dadi panas lan pangatusan, utawa panas online pangatusan open, digunakake kanggo garing komponen elektronik / sampel ing suhu pancet, oven pangatusan benchtop iki penting kanggo aplikasi kayata baking elektronik, test tuwa, pangatusan glassware, lan sterilization, Climatest Symor & reg; minangka produsen oven pengering udara panas ing China, perusahaan kasebut melu ruang uji lingkungan, kabinet garing elektronik lan riset oven pangatusan, desain, manufaktur, lan dodolan, kanthi pengalaman rong puluh taun.

Oven dadi panas lan pangatusan nganggo sistem sirkulasi udara sing dipeksa, sistem iki kasusun saka penggemar lan saluran udara, penggemar bisa terus-terusan ing suhu dhuwur, kanggo nambah keseragaman suhu ing studio.
Oven pangatusan bisa nindakake perawatan pangatusan lan ngobati kanthi suhu maksimal nganti 250 derajat C, oven interior digawe saka stainless steel 304 pangilon, pengontrol suhu PID minangka kontrol cerdas, kanthi proteksi suhu lan fungsi wektu, uga hawa. volume intake lan exhaust bisa diatur ing panel kontrol.

Climatest Symor & reg; nempatno kualitas lan layanan ing Panggonan pisanan, kabeh bagean tombol ing open online pangatusan panas sing diimpor, kita usaha kanggo ngoptimalake saben aspek saka oven pangatusan benchtop, kalebu desain maju-looking, Manufaktur nglereni-pinggiran, lan layanan sawise-sale kanthi semangat pengabdian.

Climatest Symor & reg; oven pemanasan lan pangatusan wis disetujoni CE, kita spesialis ing teknologi kontrol suhu & kelembapan, ing jejere oven pangatusan, kita uga nggawe kabinet garing elektronik lan kamar uji lingkungan, kanthi kaluwihan mutlak.
View as  
 
  • Oven vakum laboratorium Climatest Symor® nyedhiyakake kahanan tekanan lan suhu negatif sing dikontrol kanggo nggampangake macem-macem proses kayata pangatusan, de-gassing, curing, lan anil bahan. Oven iki nawakake suhu maksimum kanggo 200 ° C lan kontrol vakum kanggo 133 Pa, lan kasedhiya ing limang ukuran beda karo volume saka 20 kanggo 250 liter. 

    Model: TZF-6250
    Kapasitas: 250L
    Ukuran interior: 700 * 600 * 600 mm
    Ukuran njaba: 1225 * 765 * 890 mm

  • Oven pemanasan vakum Climatest Symor® dirancang kanggo perawatan pangatusan kanthi cepet lan efisien saka sensitivitas termal, gampang diurai, gampang ngoksidasi bahan lan komponen kompleks. Bisa cepet-cepet menyang gas inert kayata nitrogen (opsional), lan suhu pemanasan umume 50 ° C ~ 200 ° C.

    Model: TZF-6090
    Kapasitas: 90L
    Ukuran interior: 450 * 450 * 450 mm
    Ukuran njaba: 755 * 595 * 720 mm

  • Oven pangatusan vakum Climatest Symor® digunakake kanggo pangatusan, curing, anil, lan de-gassing bahan ing kahanan vakum kontrol. Oven vakum biasane kasusun saka ruang vakum, elemen pemanas, pengontrol suhu, lan pompa vakum. Iki dirancang kanggo njupuk papan sing luwih sithik lan portabilitas, saengga cocog kanggo laboratorium lan lembaga riset sing luwih cilik.
    Model: TZF-6050
    Kapasitas: 50L
    Ukuran interior: 415 * 370 * 345 mm
    Ukuran njaba: 720 * 515 * 535 mm

  • Climatest Symor® benchtop vakum oven digunakake kanggo pangatusan, curing, anil, lan de-gassing bahan ing kahanan vakum kontrol. Oven vakum biasane kasusun saka ruang vakum, unsur pemanas, kontrol suhu, lan pompa vakum. Iki dirancang kanggo ngenggoni papan sing luwih sithik lan luwih portabel, saengga cocog kanggo laboratorium lan lembaga riset sing luwih cilik.

    Model: TZF-6030
    Kapasitas: 30L
    Ukuran interior: 320 * 320 * 300 mm
    Ukuran njaba: 630 * 460 * 500 mm

  • Climatest Symor® benchtop vacuum curing oven cocok kanggo baking cepet, entheng lan aman, ngruwat, pangatusan, embedding, extraction utawa testing siklus urip non-flammable, suhu sensitif, gampang decomposed lan produk Highly oxidized ing lingkungan vakum. Lingkungan iki bisa nyuda titik didih lan suhu garing. Lagi digunakake digunakake ing kimia, elektronik, pharmaceuticals, adhesives, Processing plastik lan liyane.

    Model: TZF-6020
    Kapasitas: 20L
    Ukuran interior: 300 * 300 * 275 mm
    Ukuran njaba: 610 * 445 * 470 mm

  • Oven lab presisi nggunakake konveksi paksa kanggo ngedhunake hawa panas ing saindhenging ruangan. Oven iki umume digunakake ing laboratorium, riset, lan setelan industri kanggo macem-macem aplikasi pemanasan, kayata pangatusan, curing, perawatan panas. Suhu antara 50°C nganti 300°C.

    Model: TBPG-9200A
    Kapasitas: 200L
    Ukuran interior: 600 * 600 * 600 mm
    Ukuran njaba: 950 * 885 * 840 mm

 12345...6 
Kita profesional ing manufaktur Oven Pangeringan Climatest Symor iku salah siji saka Oven Pangeringan pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept