Suhu Kelembapan Test Chamber

Climatest Symor® wis mbangun reputasi minangka produsen kamar tes kelembapan suhu sing unggul, semangat pengrajin nyurung kita kanggo ngoptimalake saben aspek kamar uji, nanging tetep njaga rega sing kompetitif.

Kamar uji kelembapan suhu digunakake kanggo nguji kinerja spesimen miturut pengaruh suhu lan kelembapan, miturut tes iki, kesalahan produk bisa dingerteni lan ditangani kanthi tepat, lan data tes minangka referensi sing apik kanggo riset lan pangembangan.

Kamar tes kelembapan suhu nawakake kisaran suhu -70 ° C ~ + 180 ° C, kisaran kelembapan 10% RH ~ 98% RH, kapasitas standar antara 50L nganti 1000L, sampeyan bisa nyetel program lan nilai tetep ing tutul controller layar, iku nyadari kontrol cerdas lan ngawasi nyata-wektu, controller nyathet 365 suhu sajarah lan kurva asor kanggo mriksa ing sembarang wektu.

Kamar tes kelembapan suhu nduweni peran penting ing elektronik, militer lan pertahanan, farmasi komunikasi, lan liya-liyane, Climatest Symor® ngerti kepiye tes penting kanggo sukses perusahaan, saben kamar uji kelembapan suhu ana ing desain sing apik, perakitan sing ati-ati , lan kontrol kualitas sing ketat, pelanggan mung kudu fokus ing bisnis.
View as  
 
  • Tuku kamar sing dikontrol kelembapan ing Climatest Symor®- produsen lan pemasok ruangan uji lingkungan sing bisa dipercaya. Kamar sing dikontrol kelembapan digunakake kanggo tes simulasi lingkungan, kayata tes suhu & kelembapan, tes tahan kadhemen, tes siklus termal, tes suhu rendah, tes suhu dhuwur lan tes kelembapan.

    Model: TGDJS-100
    Kapasitas: 100L
    Rak: 1 pc
    Warna: Biru
    Ukuran interior: 500 × 400 × 500 mm
    Ukuran njaba: 1050 × 1030 × 1750 mm

  • Temokake kamar suhu lan kelembapan sing didol ing Climatest Symor®- produsen kamar uji lingkungan sing bisa dipercaya. Kamar kelembapan suhu digunakake kanggo tes simulasi lingkungan, kayata tes suhu & kelembapan, tes tahan kadhemen, tes siklus termal, tes suhu rendah, tes suhu dhuwur lan tes kelembapan.

    Model: TGDJS-50
    Kapasitas: 50L
    Rak: 1 pc
    Warna: Biru
    Ukuran interior: 350 × 320 × 450 mm
    Ukuran njaba: 950 × 950 × 1400 mm

  • Tuku kamar uji kelembapan suhu dhuwur sing didol? Priksa Climatest Symor® kene. Kamar tes kelembapan suhu dhuwur digunakake kanggo tes suhu & kelembapan, tes tahan kadhemen, tes siklus termal, tes suhu rendah, tes suhu dhuwur lan tes kelembapan.

    Model: TGDJS-1000
    Kapasitas: 1000L
    Rak: 2 pcs
    Warna: Biru
    Ukuran interior: 1000 × 1000 × 1000 mm
    Ukuran njaba: 1560 × 1610 × 2240 mm

  • Kamar uji lingkungan kelembapan suhu dirancang kanggo nguji linuwih produk ing lingkungan siklus suhu lan kelembapan sing dhuwur, suhu antara -70 ℃ nganti 150 ℃, lan asor saka 20% RH nganti 98% RH. Kamar kasebut cocog karo evaluasi kualitas ing tahap R&D awal ing industri manufaktur, kayata elektronik, mobil, peralatan listrik, kemasan, kimia, pita adhesi, plastik lan liya-liyane.

    Model: TGDJS-800
    Kapasitas: 800L
    Rak: 2 pcs
    Warna: Biru
    Ukuran interior: 1000 × 800 × 1000 mm
    Ukuran njaba: 1560 × 1410 × 2240 mm

  • Nggolek rega kamar suhu lan kelembapan? Temokake kamar kelembapan suhu Climatest Symor® ing kene. Luwih saka 200+ kamar iklim kanggo dipilih. Pengalaman sing sugih ing manufaktur. Penawaran rega ekonomi luwih. Kamar test kinerja dhuwur. Golek sampeyan dina iki!

    Model: TGDJS-500
    Kapasitas: 500L
    Rak: 2 pcs
    Warna: Biru
    Ukuran interior: 800 × 700 × 900 mm
    Ukuran njaba: 1350 × 1300 × 2200 mm

  • Suhu kelembapan ruangan iklim Climatest Symor®, dirancang kanggo nguji keandalan produk ing lingkungan gantian suhu lan kelembapan sing dhuwur, suhu saka -70 ℃ nganti 150 ℃, lan asor saka 20% RH nganti 98% RH. Kamar kasebut cocog karo evaluasi kualitas ing tahap R&D awal ing industri manufaktur, kayata elektronik, mobil, peralatan listrik, kemasan, kimia, pita adhesi, plastik lan liya-liyane.

    Model: TGDJS-250
    Kapasitas: 250L
    Rak: 2 pcs
    Warna: Biru
    Ukuran interior: 600 × 500 × 810 mm
    Ukuran njaba: 1120 × 1100 × 2010 mm

Kita profesional ing manufaktur Suhu Kelembapan Test Chamber Climatest Symor iku salah siji saka Suhu Kelembapan Test Chamber pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept