Kurang saka 3% RH Kabinet Panyimpenan Kering

Kurang saka 3% RH Kabinet Panyimpenan Kering, uga dikenal minangka lemari panyimpenan kelembapan sing kurang, minangka solusi panyimpenan kelembapan sing kurang kanggo komponen sensitif kelembapan (MSD), sawise mbukak lawang lan nutup, lemari panyimpenan garing iki bisa cepet pulih menyang kelembapan sing dikarepake. ing 30 menit, iki nemen nyilikake pengaruh Kelembapan ing paket SMD, kabinèt cocog frekuensi dhuwur saka kasus lawang mbukak ing baris produksi SMT. Climatest Symor® minangka produsen lan pemasok kabinet garing elektronik ing China, perusahaan kasebut fokus ing teknologi kontrol suhu lan kelembapan, lan setya ngrancang, nggawe lan ngirim kabinet panyimpenan garing sing paling apik.

Kabinet panyimpenan garing ketemu panyimpenan kontrol kelembapan ultra-rendah ing lingkungan <3% RH, nduweni desain kedap udara, rak sing bisa diatur dhuwur, lawang ngunci, lan pangeling kalibrasi, Kabinet Panyimpenan Kering Kurang saka 3% RH kasedhiya ing sepuluh ukuran sing beda, loro ESD lan opsi non-ESD kanggo pilihan sampeyan, nggunakake sensor kelembapan & suhu sing diimpor Swiss kanthi akurasi 2% RH, pangguna mung kudu nyetel nilai kelembapan sing dikarepake ing play digital, kanthi otomatis bakal bisa digunakake, unit garing sing dipatenake nresep kelembapan kanthi andal lan meneng, lan nglindhungi obyek saka karusakan sing gegandhengan karo kelembapan, kayata teyeng, oksidasi, lan jamur.

Climatest Symor® kabinèt panyimpenan garing CE disetujoni, iku mesin plug-lan-muter, operasi gampang lan ora perlu pangopènan, lemari panyimpenan garing digunakake digunakake ing industri Manufaktur elektronik, kaya macem-macem komponen elektronik, Papan PCB, paket IC. Sugeng rawuh kanggo tuku Lemari Panyimpenan Kering Kurang saka 3% RH saka kita.

View as  
 
  • Climatest Symor® minangka produsen lemari panyimpenan garing ing China. Perusahaan nyedhiyakake ESD Safe Humidity Control Electronic Dry Cabinet.

    Model: TDU320BFD
    Kapasitas: 320L
    Kelembapan:<3%RH Automatic
    Rak: 3 pcs
    Werna: Biru Tua, aman ESD
    Ukuran interior: W898 * D422 * H848 MM
    Ukuran njaba: W900 * D450 * H1010 MM

  • Climatest Symor® minangka Kabinet Kering kanggo produsen Kripik ing China. Kita apik ing teknik kontrol suhu lan kelembapan, lan lemari garing kanggo keripik apik banget ing rega lan kinerja, iki menehi reputasi dhuwur ing pasar internasional.

    Model: TDU435BFD
    Kapasitas: 435L.
    Kelembapan:<3%RH Automatic.
    Rak: 3 pcs.
    Werna: Biru Tua, aman ESD.
    Ukuran interior: W898 * D572 * H848 MM.
    Ukuran njaba: W900 * D600 * H1010 MM

  • Climatest Symor® ngasilake lemari garing panyimpenan PCB kanggo industri manufaktur elektronik. Perusahaan fokus ing Techniques kontrol suhu lan asor, lan panyimpenan PCB lemantun garing kita tindakake standar JEDEC-STD-033, loro rega lan kinerja sing competitive.

    Model: TDU540BFD
    Kapasitas: 540L
    Kelembapan:<3%RH Automatic
    Rak: 3 pcs
    Werna: Biru Tua, aman ESD
    Ukuran interior: W596 * D682 * H1298 MM
    Ukuran njaba: W598 * D710 * H1465 MM

  • Climatest Symor® mrodhuksi lemari garing panyimpenan asor ing China. Perusahaan wis fokus ing Techniques kontrol suhu lan asor kanggo akèh taun, lan lemari garing panyimpenan kurang asor kita wis CE-disetujoni, lan babar pisan rong taun karo support free umur.

    Model: TDU718BFD
    Kapasitas: 718L
    Kelembapan:<3%RH Automatic
    Rak: 5 pcs
    Werna: Biru Tua, aman ESD
    Ukuran interior: W596 * D682 * H1723 MM
    Ukuran njaba: W598 * D710 * H1910 MM

  • Climatest Symor® nyedhiyakake lemari garing tingkat dhuwur, kanthi rega kompetitif kanggo kripik terpadu, Kabinet Kering Elektronik, lan Kabinet Kotak Kering Kontrol Kelembapan.

    Model: TDU1436BFD-6
    Kapasitas: 1436L
    Kelembapan:<3%RH Automatic
    Rak: 5 pcs
    Werna: Biru Tua, aman ESD
    Ukuran interior: W1198 * D682 * H1723 MM
    Ukuran njaba: W1200 * D710 * H1910 MM

  • Climatest Symor® nyedhiyakake lemari garing kanthi rega kompetitif kanggo panyimpenan chip elektronik, ESD Safe Humidity Control Electronic Dry Cabinet

    Model: TDU1436BFD-4
    Kapasitas: 1436L
    Kelembapan:<3%RH Automatic
    Rak: 5 pcs
    Werna: Biru Tua, aman ESD
    Ukuran interior: W1198 * D682 * H1723 MM
    Ukuran njaba: W1200 * D710 * H1910 MM

Kita profesional ing manufaktur Kurang saka 3% RH Kabinet Panyimpenan Kering Climatest Symor iku salah siji saka Kurang saka 3% RH Kabinet Panyimpenan Kering pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept