Oven Presisi 200°C

Oven Presisi 200 ° C, uga disebut oven hawa panas panas garing, ditrapake kanggo proses baking umum komponen elektronik, tes penuaan karet / plastik, ngobati epoksi, lan liya-liyane. Climatest Symor® minangka produsen lan pemasok oven pangatusan presisi kelas pertama ing China, perusahaan kasebut apik ing teknologi kontrol suhu lan kelembapan, lan kanthi pengalaman 20 taun, Climatest Symor® saiki ngekspor oven pangatusan presisi menyang luwih saka 20 negara kanthi kuwat. dhukungan teknis, kualitas apik, lan layanan sawise-sale.

200 ° C Precision Oven dilengkapi sistem sirkulasi udara panas, pangukuran suhu lan sistem kontrol suhu, ketemu kontrol suhu RT + 10 ~ 200 ℃, saluran udara paten njamin uniformity suhu unggul, open interior digawe saka stainless steel 304 , Oven njaba digawe saka baja galvanis karo daya ditutupi, tampilan digital Jepang Fuji controller, pelanggan bisa nyetel Nilai fix utawa program gampang minangka saben proses tartamtu, nangani lawang punika bukti bledosan.

Minangka salah siji saka perusahaan teknologi dhuwur, Climatest Symor® ndadekke ing mesin nglereni laser paling anyar lan mesin CNC, didhukung dening tim technical profesional lan tim produksi efisien, kita duwe kapercayan kanggo gawé state-of-the-art presisi pangatusan. oven kanggo pelanggan ing saindenging jagad. Sugeng rawuh kanggo tuku Oven Pengeringan Benchtop 250°C saka kita.

View as  
 
  • Oven pemanasan industri dilengkapi sistem kontrol suhu sing tepat, ngidini pangguna nyetel lan njaga tingkat suhu tartamtu ing njero oven, kisaran suhu beda-beda saka suhu sekitar nganti 200 ° C utawa luwih dhuwur. Oven pemanasan industri biasane nggunakake sistem konveksi udara sing dipeksa kanggo njamin distribusi panas sing seragam ing saindenging ruangan. Iki mbantu kanggo nyegah hot spot lan njamin baking konsisten utawa dadi panas.

    Model: TBPG-9200A
    Kapasitas: 200L
    Ukuran interior: 600 * 600 * 600 mm
    Ukuran njaba: 950 * 885 * 840 mm

  • Oven pangatusan laboratorium dilengkapi sistem kontrol suhu sing tepat, ngidini pangguna nyetel lan njaga tingkat suhu tartamtu ing njero oven, kisaran suhu beda-beda saka suhu sekitar nganti 200 ° C utawa luwih dhuwur. Oven pangatusan laboratorium biasane nggunakake sistem konveksi udara sing dipeksa kanggo njamin distribusi panas sing seragam ing saindhenging ruangan. Iki mbantu kanggo nyegah hot spot lan njamin baking konsisten utawa dadi panas.

    Model: TBPG-9100A
    Kapasitas: 90 L
    Ukuran interior: 450 * 450 * 450 mm
    Ukuran njaba: 795 * 730 * 690 mm

  • Oven udara panas sing digunakake ing laboratorium, uga dikenal minangka oven konveksi paksa, dirancang kanggo pangatusan, perawatan utawa aplikasi pemanasan, kanthi kontrol suhu sing akurat lan distribusi panas sing seragam. Sirkulasi hawa panas nggawe atmosfer sing dikontrol suhu sing ngidini pangatusan cepet lan efisien.

    Model: TBPG-9050A
    Kapasitas: 50L
    Ukuran interior: 350 * 350 * 400 mm
    Ukuran njaba: 695 * 635 * 635 mm

  • Panggunaan oven listrik ing laboratorium, uga dikenal minangka oven konveksi paksa, dirancang kanggo pangatusan, perawatan utawa aplikasi pemanasan, kanthi kontrol suhu sing tepat lan distribusi panas sing seragam. Sirkulasi hawa panas nggawe lingkungan sing dikontrol sing ngidini pangatusan cepet lan efisien.

    Model: TBPG-9030A
    Kapasitas: 30L
    Ukuran interior: 320 * 320 * 300 mm
    Ukuran njaba: 665 * 600 * 555 mm

 1 
Kita profesional ing manufaktur Oven Presisi 200°C Climatest Symor iku salah siji saka Oven Presisi 200°C pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept