Benchtop Suhu Kelembapan Test Chamber

Climatest Symor® minangka produsen lan pemasok ruangan uji kelembapan suhu benchtop ing China, kanthi komitmen kanggo keunggulan, perusahaan kasebut maju, lan dadi kuwat ing industri manufaktur kamar iklim.

Kamar tes kelembapan suhu benchtop nawakake tes tilas kompak lan tes multi-fungsi ing macem-macem aplikasi. Iki simulasi suhu saka -70 ° C nganti 180 ° C, lan asor saka 20% RH-98% RH, ruangan iki populer banget kanggo nguji komponen cilik ing manufaktur elektronik, mobil, lembaga riset, lan laboratorium.

Kamar tes kelembapan suhu benchtop nyadari kontrol PID sing cerdas, pangguna pungkasan bisa nyetel paramèter suhu & kelembapan, wektu ramp / cooling / rendhem, lan program kanthi gampang ing pengontrol, mesin kasebut nawakake solusi hemat lan hemat ruang kanggo nyukupi macem-macem syarat tes. .

Climatest Symor® benchtop suhu kamar test asor banget competitive ing rega lan kinerja, perusahaan setya nyediakake support technical free seumur hidup kanggo kabeh kamar test lingkungan, liwat rong puluh taun efforts striving, Climatest Symor® wis nglumpukake kapercayan lan kerjasama pelanggan donya. .

View as  
 
  • Kamar tes kelembapan suhu portabel, uga disebut kamar kelembapan suhu meja, nggunakake sirkulasi udara kanggo njaga suhu lan kelembapan sing seragam ing ruangan uji, menehi solusi ekonomi lan ngirit papan kanggo nguji produk cilik, ruangan uji tabletop iki cocog karo kinerja dhuwur kanggo ketemu. kabutuhan testing lingkungan Panjenengan.

    Model: TGDJS-50T
    Kapasitas: 50L
    Rak: 1 pc
    Warna: Biru
    Ukuran interior: W350 × D350 × H400mm
    Ukuran njaba: W600 × D1350 × H1100mm

  • Kamar asor suhu mini sing bisa diprogram, uga disebut kamar kelembapan suhu benchtop, nggunakake sirkulasi udara kanggo njaga suhu lan kelembapan sing seragam ing kamar uji, menehi solusi ekonomi lan ngirit papan kanggo nguji produk cilik, ruangan uji benchop iki cocog karo kinerja dhuwur kanggo ketemu. kabutuhan testing lingkungan Panjenengan.

    Model: TGDJS-50T
    Kapasitas: 50L
    Rak: 1 pc
    Warna: Biru
    Ukuran interior: W350 × D350 × H400mm
    Ukuran njaba: W600 × D1350 × H1100mm

  • Kamar lingkungan benchtop portabel, uga disebut kamar kelembapan suhu cilik, nggunakake sirkulasi udara kanggo njaga suhu lan kelembapan sing seragam ing kamar tes, menehi solusi ekonomi lan ngirit ruang kanggo nguji produk cilik, ruang uji benchop iki cocog karo kinerja sing dhuwur kanggo ketemu sampeyan. kabutuhan testing lingkungan.

    Model: TGDJS-50T
    Kapasitas: 50L
    Rak: 1 pc
    Warna: Biru
    Ukuran interior: W350 × D350 × H400mm
    Ukuran njaba: W600 × D1350 × H1100mm

  • Kamar sing dikontrol kelembapan suhu desktop, uga disebut kamar kelembapan suhu benchtop, nggunakake sirkulasi udara kanggo njaga suhu lan kelembapan sing seragam ing ruangan uji coba, menehi solusi ekonomi lan ngirit papan kanggo nguji produk cilik, ruangan uji benchop iki cocog karo kinerja dhuwur kanggo ketemu. kabutuhan testing lingkungan Panjenengan.

    Model: TGDJS-50T
    Kapasitas: 50L
    Rak: 1 pc
    Warna: Biru
    Ukuran interior: W350 × D350 × H400mm
    Ukuran njaba: W600 × D1350 × H1100mm

  • Kelembapan lingkungan lan kamar uji suhu benchtop, uga disebut kamar kelembapan suhu benchtop, nggunakake sirkulasi udara kanggo njaga suhu lan kelembapan sing seragam ing ruangan uji, menehi solusi ekonomi lan ngirit papan kanggo nguji produk cilik, ruangan uji benchop iki cocog karo kinerja dhuwur. kanggo nyukupi kabutuhan tes lingkungan.

    Model: TGDJS-50T
    Kapasitas: 50L
    Rak: 1 pc
    Warna: Biru
    Ukuran interior: W350 × D350 × H400mm
    Ukuran njaba: W600 × D1350 × H1100mm

  • Kabinet kelembapan suhu benchtop, uga disebut kamar kelembapan suhu benchtop, nggunakake sirkulasi udara kanggo njaga suhu lan kelembapan sing seragam ing ruangan uji, menehi solusi ekonomi lan ngirit papan kanggo nguji produk cilik, kabinèt kelembapan suhu benchtop iki cocog karo kinerja dhuwur kanggo nepaki. kabutuhan testing lingkungan Panjenengan.

    Model: TGDJS-50T
    Kapasitas: 50L
    Rak: 1 pc
    Warna: Biru
    Ukuran interior: W350 × D350 × H400mm
    Ukuran njaba: W600 × D1350 × H1100mm

Kita profesional ing manufaktur Benchtop Suhu Kelembapan Test Chamber Climatest Symor iku salah siji saka Benchtop Suhu Kelembapan Test Chamber pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept