Produk

View as  
 
  • Climatest Symor® minangka produsen lemari panyimpenan garing ing China. Perusahaan nyedhiyakake ESD Safe Humidity Control Electronic Dry Cabinet.

    Model: TDU320BFD
    Kapasitas: 320L
    Kelembapan:<3%RH Automatic
    Rak: 3 pcs
    Werna: Biru Tua, aman ESD
    Ukuran interior: W898 * D422 * H848 MM
    Ukuran njaba: W900 * D450 * H1010 MM

  • Climatest Symor® minangka Kabinet Kering kanggo produsen Kripik ing China. Kita apik ing teknik kontrol suhu lan kelembapan, lan lemari garing kanggo keripik apik banget ing rega lan kinerja, iki menehi reputasi dhuwur ing pasar internasional.

    Model: TDU435BFD
    Kapasitas: 435L.
    Kelembapan:<3%RH Automatic.
    Rak: 3 pcs.
    Werna: Biru Tua, aman ESD.
    Ukuran interior: W898 * D572 * H848 MM.
    Ukuran njaba: W900 * D600 * H1010 MM

  • Climatest Symor® ngasilake lemari garing panyimpenan PCB kanggo industri manufaktur elektronik. Perusahaan fokus ing Techniques kontrol suhu lan asor, lan panyimpenan PCB lemantun garing kita tindakake standar JEDEC-STD-033, loro rega lan kinerja sing competitive.

    Model: TDU540BFD
    Kapasitas: 540L
    Kelembapan:<3%RH Automatic
    Rak: 3 pcs
    Werna: Biru Tua, aman ESD
    Ukuran interior: W596 * D682 * H1298 MM
    Ukuran njaba: W598 * D710 * H1465 MM

  • Climatest Symor® mrodhuksi lemari garing panyimpenan asor ing China. Perusahaan wis fokus ing Techniques kontrol suhu lan asor kanggo akèh taun, lan lemari garing panyimpenan kurang asor kita wis CE-disetujoni, lan babar pisan rong taun karo support free umur.

    Model: TDU718BFD
    Kapasitas: 718L
    Kelembapan:<3%RH Automatic
    Rak: 5 pcs
    Werna: Biru Tua, aman ESD
    Ukuran interior: W596 * D682 * H1723 MM
    Ukuran njaba: W598 * D710 * H1910 MM

  • Climatest Symor® suhu kamar benchtop dianggo kanggo spesimen cilik ing laboratorium winates-ruang. Kamar uji suhu mini iki nawakake kahanan iklim sing cocog kanggo nguji kinerja spesimen nglawan suhu sing ekstrem, lan menehi solusi tes sing optimal kanthi volume kompak 16L. Nggabungake daya tahan sing dawa kanthi kinerja sing apik, ruangan uji suhu jinis benchtop wis dadi penjual paling apik ing laboratorium lan lembaga riset.
    Model: TGDW-107C
    Kapasitas: 16L
    Rak: 1 pc
    Warna: Off-white
    Ukuran interior: 320 × 250 × 200 mm
    Ukuran njaba: 520 × 560 × 660 mm

  • Oven vakum laboratorium Climatest Symor® nyedhiyakake kahanan tekanan lan suhu negatif sing dikontrol kanggo nggampangake macem-macem proses kayata pangatusan, de-gassing, curing, lan anil bahan. Oven iki nawakake suhu maksimum kanggo 200 ° C lan kontrol vakum kanggo 133 Pa, lan kasedhiya ing limang ukuran beda karo volume saka 20 kanggo 250 liter. 

    Model: TZF-6250
    Kapasitas: 250L
    Ukuran interior: 700 * 600 * 600 mm
    Ukuran njaba: 1225 * 765 * 890 mm

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept