Oven Pengeringan 250°C

250 ° C Benchtop pangatusan open, uga dikenal minangka Lab cilik pangatusan open, punika desktop pangatusan lan dadi panas open, kang nggunakake dadi panas listrik kanggo generate udhara panas, lan penggemar circulation kanggo jotosan online panas seragam, cara iki njamin imbangan suhu luwih apik nang. . Climatest Symor® minangka pabrik lan pabrik oven pangatusan laboratorium ing China, perusahaan kasebut wis fokus ing teknologi kontrol suhu lan kelembapan sajrone 20 taun, lan setya nyedhiyakake oven pangatusan benchtop kualitas paling apik kanggo para pelanggan.

Oven pangatusan Lab cilik umume digunakake kanggo komponen pangatusan, baking, curing, sterilizing, evaporating, nambani panas, testing termal, sawetara kontrol suhu RT + 10 ~ 250 ℃, controller suhu tampilan digital karo kontrol PID, iku wis liwat -proteksi suhu uga fungsi wektu, saliyane, intake udara lan volume exhaust bisa diatur ing panel kontrol.

Ing interior 250 ° C Benchtop pangatusan oven digawe dening pangilon stainless steel 304, njaba baja galvanis karo bubuk epoxy ditutupi, rak digawe dening SS 304 wire mesh, dhuwur luwes, lan ana jendhela pengamatan digawe dening kaca tempered, oven pangatusan benchtop teka ing macem-macem ukuran.

Benchtop pangatusan open cocok kanggo panggangan komponen elektronik, kayata Papan sirkuit dicithak (PCB / PCBA) sak SMT Déwan, malih, oven pangatusan Lab cilik iki uga digunakake digunakake ing Enterprises pertambangan, colleges lan universitas, lan institusi riset ilmiah. Sugeng rawuh kanggo tuku Oven Pengeringan Benchtop 250°C saka kita.
View as  
 
  • Oven sirkulasi udara sing dipeksa dirancang kanggo nggawe macem-macem bahan lan conto ing lingkungan sing dikontrol suhu. Piranti kasebut kalebu ruang terisolasi termal, sumber pemanasan, lan sistem kontrol suhu kanggo ngatur suhu ing njero oven.

    Model: TG-9030A
    Kapasitas: 30L
    Ukuran interior: 340 * 325 * 325 mm
    Ukuran njaba: 625 * 510 * 495 mm

  • Oven pangatusan termostatik biasane digunakake kanggo garing barang kaca sawise ngumbah ing eksperimen laboratorium. Alat kaca sing garing ing oven mbantu mbusak sisa banyu kanthi lengkap lan nyegah reaksi sing ora dikarepake sing disebabake dening tetesan banyu, sing bisa ngowahi asil utawa malah nyebabake kontaminasi.

    Model: TG-9023A
    Kapasitas: 25L
    Ukuran interior: 300 * 300 * 270 mm
    Ukuran njaba: 585 * 480 * 440 mm

  • Oven pangatusan benchtop minangka jinis oven laboratorium sing cukup cilik kanggo njagong ing benchtop, tinimbang njupuk ruang lantai. Oven iki umume digunakake kanggo pangatusan lan ngobati conto cilik, potongan tes, lan bahan laboratorium liyane sing mbutuhake perawatan panas.

    Model: TG-9240A
    Kapasitas: 225L
    Ukuran interior: 600 * 500 * 750 mm
    Ukuran njaba: 890 * 685 * 930 mm

  • Oven kanggo panggunaan laboratorium minangka piranti khusus sing dirancang kanggo panas lan garing conto utawa bahan ing lingkungan sing dikontrol suhu. Oven iki penting kanggo akeh eksperimen laboratorium, lan umume digunakake ing institusi akademik, industri, lan riset.

    Model: TG-9203A
    Kapasitas: 200L
    Ukuran interior: 600 * 550 * 600 mm
    Ukuran njaba: 885 * 730 * 795 mm

  • Oven baking kanggo komponen elektronik biasane digunakake kanggo garing utawa panggang elektronik ing suhu kurang. Bisa nyuda asor ing komponen elektronik, utawa mbusak kelembapan sing wis diserap dening komponen sajrone panyimpenan lan panggunaan.

    Model: TG-9140A
    Kapasitas: 135L
    Ukuran interior: 550 * 450 * 550 mm
    Ukuran njaba: 835 * 630 * 730 mm

 1 
Kita profesional ing manufaktur Oven Pengeringan 250°C Climatest Symor iku salah siji saka Oven Pengeringan 250°C pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept