Oven Presisi 400°C

View as  
 
  • Oven pangatusan presisi dilengkapi unsur pemanas lan sistem kontrol suhu, sing bisa nggayuh lan njaga suhu sing luwih dhuwur nganti 400 derajat C kanggo wektu sing suwe, oven iki dirancang kanggo macem-macem aplikasi, kayata pangatusan, curing, annealing, sterilisasi, lan panas. -perawatan.

    Model: TBPG-9200A
    Kapasitas: 200L
    Ukuran interior: 600 * 600 * 600 mm
    Ukuran njaba: 950 * 885 * 840 mm

  • Resin curing oven digunakake kanggo panas lan nambani macem-macem jinis resins, kalebu epoxy, polyester, acrylic, silikon, lan resin polyurethane. Oven iki nyedhiyakake lingkungan pemanasan sing dikontrol kanggo nyepetake proses ngobati resin, supaya bisa atos lan entuk sifat sing dikarepake.

    Model: TBPG-9100A
    Kapasitas: 90 L
    Ukuran interior: 450 * 450 * 450 mm
    Ukuran njaba: 795 * 730 * 690 mm

  • Oven curing silikon bisa tekan lan njaga suhu nganti 400 ° C. Oven iki dirancang kanggo aplikasi proses sing mbutuhake suhu dhuwur kanggo proses, kayata perawatan panas, curing, annealing, hardening, lan tuwa.

    Model: TBPG-9050A
    Kapasitas: 50L
    Ukuran interior: 350 * 350 * 400 mm
    Ukuran njaba: 695 * 635 * 635 mm

  • Oven suhu dhuwur 400°C bisa tekan lan njaga suhu nganti 400°C. Oven iki dirancang kanggo aplikasi sing mbutuhake suhu sing luwih dhuwur kanggo proses, kayata pre-heating, curing, annealing, hardening, lan penuaan.

    Model: TBPG-9030A
    Kapasitas: 30L
    Ukuran interior: 320 * 320 * 300 mm
    Ukuran njaba: 665 * 600 * 555 mm

 1 
Kita profesional ing manufaktur Oven Presisi 400°C Climatest Symor iku salah siji saka Oven Presisi 400°C pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept