Kamar Test Suhu

Climatest Symor® minangka produsen lan pemasok ruangan tes suhu benchtop sing misuwur ing China, perusahaan kasebut trampil ing teknologi kontrol suhu lan kelembapan, kanthi kualitas, rega, lan layanan sing kompetitif, diekspor menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad.

Kamar tes suhu benchtop nawakake macem-macem suhu saka -70 ° C nganti 180 ° C, kanggo nguji resistensi spesimen marang kahanan lingkungan sing ekstrem, apa sampeyan nyoba piranti semikonduktor, bagean mobil, bagean aeroangkasa, komponen elektronik utawa bahan anyar liyane, benchtop kamar tes suhu langsung nggawa sistem tes siklus suhu lengkap menyang laboratorium ing situs sampeyan.

Kamar tes suhu benchtop nyedhiyakake gantian suhu lan kahanan termal sing dhuwur, kanthi akurasi lan keseragaman suhu sing luwih apik, mesin cilik iki ngidini para pelanggan ngontrol suhu, nyetel program, ramp, pendinginan, lan wektu rendhem, nggawe tes luwih trep karo operasi sing gampang.

Ruang tes suhu benchtop Climatest Symor® disetujoni CE, lan kapasitas beda-beda gumantung saka 10L nganti 50L, desain kompak iki cocog kanggo nguji komponen cilik, tes kanggo kemajuan, lan kinerja kerja super mbantu kita entuk kapercayan para pelanggan kabeh. donya.
View as  
 
  • Isih nggoleki pabrikan kamar termal? Climatest Symor® minangka pabrikan kamar uji iklim sing biso dipercoyo ing China, perusahaan kasebut wis nggawe jalur produksi kamar uji suhu, lan ngladeni macem-macem industri, kayata otomotif, aeroangkasa, farmasi, panganan lan industri elektronik.

    Model: TGDW-1000
    Kapasitas: 1000L
    Rak: 2 pcs
    Warna: Biru
    Ukuran interior: 1000 × 1000 × 1000 mm
    Ukuran njaba: 1560 × 1610 × 2240 mm

  • Isih nggoleki produsen kamar uji suhu? Climatest Symor® minangka pabrikan kamar uji iklim sing biso dipercoyo ing China, perusahaan kasebut wis nggawe jalur produksi kamar uji suhu, lan ngladeni macem-macem industri, kayata otomotif, aeroangkasa, farmasi, panganan lan industri elektronik.

    Model: TGDW-800
    Kapasitas: 800L
    Rak: 2 pcs
    Warna: Biru
    Ukuran interior: 1000 × 800 × 1000 mm
    Ukuran njaba: 1560 × 1410 × 2240 mm

  • Nggolek lemari test suhu? Temokake ing Climatest Symor®, kabinèt tes suhu minangka sarana utama kanggo nguji lan ngirim produk sing dipercaya lan kualitas sing paling apik kanggo para pelanggan, mbantu sampeyan ngerteni kegagalan mekanik utawa manufaktur sing ana ing produk sampeyan sadurunge menyang pasar.

    Model: TGDW-500
    Kapasitas: 500L
    Rak: 2 pcs
    Warna: Biru
    Ukuran interior: 800 × 700 × 900 mm
    Ukuran njaba: 1350 × 1300 × 2200 mm

  • Nggolek kamar termal lingkungan? Temokake ing Climatest Symor®, ruang termal lingkungan minangka sarana utama kanggo nguji lan ngirim produk sing paling dipercaya lan berkualitas kanggo para pelanggan, mbantu sampeyan ngerteni kegagalan mekanik utawa manufaktur sing ana ing produk sampeyan sadurunge menyang pasar.

    Model: TGDW-150
    Kapasitas: 150L
    Rak: 1 pc
    Warna: Biru
    Ukuran interior: 500 × 500 × 600 mm
    Ukuran njaba: 1050 × 1100 × 1850 mm

  • Nggolek kamar suhu lingkungan? Temokake ing Climatest Symor®, kamar suhu lingkungan minangka sarana utama kanggo nguji lan ngirim produk sing paling dipercaya lan berkualitas kanggo para pelanggan, mbantu sampeyan ngerteni kegagalan mekanik utawa manufaktur sing ana ing produk sampeyan sadurunge menyang pasar.

    Model: TGDW-100
    Kapasitas: 100L
    Rak: 1 pc
    Warna: Biru
    Ukuran interior: 500 × 400 × 500 mm
    Ukuran njaba: 1050 × 1030 × 1750 mm

  • Nggolek kamar test iklim kanggo kontrol suhu? Temokake ing Climatest Symor®, ruang uji iklim minangka sarana utama kanggo nguji lan ngirim produk sing paling dipercaya kanggo para pelanggan, mbantu sampeyan ngerteni kegagalan mekanik utawa manufaktur sing ana ing produk sampeyan sadurunge menyang pasar.

    Model: TGDW-50
    Kapasitas: 50L
    Rak: 1 pc
    Warna: Biru
    Ukuran interior: 350 × 320 × 450 mm
    Ukuran njaba: 950 × 950 × 1400 mm

Kita profesional ing manufaktur Kamar Test Suhu Climatest Symor iku salah siji saka Kamar Test Suhu pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept