Oven Presisi 600°C

View as  
 
  • Yen sampeyan nggoleki peralatan sing dikontrol suhu kanggo ndeteksi owah-owahan sifat fisik saka bahan, mula disaranake sampeyan Climatest Symor® oven hawa panas suhu dhuwur. Oven hawa panas bisa nggawe suhu dhuwur nganti 600 derajat C kanggo nguji lan nyinaoni macem-macem bahan lan produk ing industri lan laboratorium.

    Model: TBPZ-9200A
    Kapasitas: 200L
    Ukuran interior: 450 * 450 * 450 mm
    Ukuran njaba: 795 * 730 * 690 mm

  • Oven curing suhu dhuwur dirancang kanggo operasi ing suhu dhuwur sing ora biasa 600 derajat C kanthi keseragaman dhuwur. Iki dirancang kanggo aplikasi sing terus-terusan, jangka panjang lan kasar, kayata annealing, tempering, baking of coatings, cetakan, quenching logam, sintering ing universitas lan riset ilmiah. Oven iki dilengkapi karo rak sing nyelehake produk ing oven, lan ukurane saka 30L nganti 200L.

    Model: TBPZ-9100A
    Kapasitas: 90L
    Ukuran interior: 450 * 450 * 450 mm
    Ukuran njaba: 795 * 730 * 690 mm

  • Oven konveksi dipeksa suhu dhuwur utamane digunakake kanggo pangatusan, baking, sintering, perawatan termal, perawatan panas, quenching lan tes suhu dhuwur ing semikonduktor, manufaktur elektronik, lapisan, universitas, riset ilmiah lan lapangan liyane. Oven digawe ing 4 ukuran standar, kanthi suhu maksimal nganti 600 ° C.

    Model: TBPZ-9050A
    Kapasitas: 50L
    Ukuran interior: 350 * 350 * 400 mm
    Ukuran njaba: 695 * 635 * 635 mm

  • Oven suhu dhuwur 600 derajat C digunakake ing semikonduktor, manufaktur elektronik, lapisan, perguruan tinggi lan universitas, riset ilmiah kanggo pangatusan, baking, sintering, curing termal, perawatan panas, quenching lan tes suhu dhuwur. Oven digawe ing 4 ukuran standar kanthi maksimal. suhu nganti 600 ° C.

    Model: TBPZ-9030A
    Kapasitas: 30L
    Ukuran interior: 320 * 320 * 300 mm
    Ukuran njaba: 665 * 600 * 555 mm

 1 
Kita profesional ing manufaktur Oven Presisi 600°C Climatest Symor iku salah siji saka Oven Presisi 600°C pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept