Ruang Uji Semprotan Garam

Climatest Symor® minangka produsen lan pabrik ruang uji-semprotan uyah paling awal ing China, laboratorium semprotan uyah nggawe kahanan kanggo nyemprotake uyah, kanggo nguji ketahanan karat lapisan pelindung, kayata lapisan, lukisan, elektroplating, lan anodizing, kamar nindakake tes NSS, CASS, AASS sing ditemtokake ing standar pengujian ASTM, IEC, ISO, MIL.

Amarga konsentrasi klorida ing kamar semprotan uyah luwih dhuwur tinimbang ing lingkungan alam, iki bisa nyepetake kacepetan korosi, lan nyepetake wektu tes kanggo entuk asil.

Climatest Symor® lingkungan-test-chamber nganggo atomizer jinis menara, kanthi muncung nyemprot kuarsa, kabeh kamar digawe saka piring PP sing dikuatake, sing tahan karat, tahan suhu dhuwur, lan tahan tuwa.


Climatest Symor® ngekspor kamar semprotan uyah menyang luwih saka 20 negara lan dipercaya dening pelanggan ing saindenging jagad amarga kualitas sing ora bisa dikalahake, layanan cepet, lan dhukungan teknis gratis seumur hidup.

View as  
 
  • Climatest Symor® nyedhiyakake peralatan uji semprotan uyah kanthi rega jual langsung pabrik. Peralatan uji semprotan uyah digunakake kanggo ngevaluasi ketahanan karat bahan lan lapisan. Peralatan jinis iki biasane digunakake kanggo nguji logam, wesi, lan lapisan supaya bisa tahan efek korosif banyu asin.

    Model: TQ-250
    Kapasitas: 250L
    Ukuran interior: 900 * 600 * 500 mm
    Ukuran njaba: 1400 * 850 * 1200 mm

  • Climatest Symor® minangka produsen lan pemasok kamar semprotan uyah ing China, para pelanggan tuku kamar semprotan uyah kanggo nguji ketahanan karat bahan, komponen, lan strukture, uga kinerja lapisan pelindung lan finish, spesimen katon ing kabut uyah. lingkungan. Suhu lan asor bisa dikontrol kanggo simulasi macem-macem lingkungan.

    Model: TQ-150
    Kapasitas: 150L
    Ukuran interior: 600 * 450 * 400 mm
    Ukuran njaba: 1150 * 560 * 1100 mm

  • Kamar kabut uyah bisa digunakake kanggo nguji ketahanan karat bahan, komponen, lan struktur, uga kinerja lapisan pelindung lan rampung, conto tes kapapar lingkungan kabut uyah. Kelembapan lan suhu bisa dikontrol kanggo simulasi macem-macem lingkungan sing beda.

    Model: TQ-020
    Kapasitas: 1000L
    Ukuran interior: 2000 * 900 * 600 mm
    Ukuran njaba: 2800 * 1200 * 1500 mm

  • Ruang kabut uyah dirancang kanggo nguji ketahanan karat bahan kayata baja, aluminium, lan plating krom. Kamar kasebut kalebu lingkungan sing dikontrol suhu lan kelembapan sing diisi karo kabut uyah. Bahan sing bakal diuji dilebokake ing kamar lan kapapar ing kabut uyah kanggo sawetara wektu. Sawise tes rampung, bahan kasebut dipriksa kanggo tandha-tandha karat.

    Model: TQ-016
    Kapasitas: 815L
    Ukuran interior: 1600 * 850 * 600 mm
    Ukuran njaba: 2400 * 1150 * 1500 mm

  • Kabinet semprotan uyah Climatest Symor® didol saiki, minangka alat sing paling optimal kanggo nguji ketahanan karat saka macem-macem bahan, kayata cat, lapisan, elektroplating ing industri otomotif, aeroangkasa, lan laut. Kanthi mbabarake spesimen menyang lingkungan sing dikontrol saka spary uyah utawa kabut uyah, ruangan kasebut nyepetake proses karat lan ngidini evaluasi sifat bahan.

    Model: TQ-010
    Kapasitas: 1000L
    Ukuran interior: 1300 * 850 * 600 mm
    Ukuran njaba: 2000 * 1100 * 1400 mm

  • Ruang uji karat semprotan uyah minangka piranti laboratorium sing digunakake kanggo nguji ketahanan karat bahan. Tes kasebut kalebu mbabarake conto menyang lingkungan sing asin lan korosif, biasane larutan uyah, kanggo sawetara wektu. Tes kasebut digunakake kanggo netepake ketahanan karat bahan, kayata logam lan lapisan, nglawan efek banyu asin.

    Model: TQ-750
    Kapasitas: 750L
    Ukuran interior: 1100 * 750 * 500 mm
    Ukuran njaba: 1650 * 950 * 1300 mm

Kita profesional ing manufaktur Ruang Uji Semprotan Garam Climatest Symor iku salah siji saka Ruang Uji Semprotan Garam pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept