Accelerated Weathering Test Chamber

Climatest Symor & reg; minangka produsen lan pemasok ruangan uji cuaca sing cepet banget ing China, perusahaan kasebut fokus ing desain lan manufaktur ruangan uji cuaca sing cepet, semangat tukang nggawe kita ngoptimalake saben aspek ruangan uji, kanthi biaya sing terjangkau.

Climatest Symor & reg; ruang tes cuaca kalebu ruang uji penuaan UV, ruang uji uyuh uyah, peralatan kasebut ngidini tes cuaca sing cepet ing bahan kasebut, nggabungake cahya iradiasi cahya, suhu, kelembapan lan lingkungan uyuh uyah, supaya bisa nyepetake proses cuaca, lan mbantu sampeyan. ngenali kelemahane produk sadurunge mlebu ing pasar.

Paparan unsur lingkungan sing ekstrem, bahan bakal ganti warna, retak, karat, hazing lan rusak, nguji pengaruh cuaca ing produk nduweni peran penting kanggo nemtokake kemampuan kanggo nolak pasukan alam, ruang uji cuaca sing cepet nyedhiyakake data sing didokumentasikan. basis kanggo produk sampeyan ing riset, pangembangan lan proses produksi.

Climatest Symor & reg; ruangan test weathering replikasi karusakan weathering dening suryo srengenge, suhu, udan, kondensasi, iku meets macem-macem standar testing industri, lan digunakake digunakake ing lapisan, Paint, karet, plastik, bagean otomotif, lan liyane.
View as  
 
  • Climatest Symor® ultraviolet accelerated weathering chamber, uga disebut UV test chamber, yaiku piranti sing digunakake kanggo simulasi efek cuaca sinar matahari ing produk, bahan, utawa lapisan. Iki digunakake kanggo nguji efek paparan jangka panjang kanggo radiasi ultraviolet, kelembapan, lan suhu ing conto.

    Model: TA-UV
    Sumber cahya UV: UVA340 utawa UVB313
    Kontrol Suhu: RT+10°C ~ 70°C
    Kontrol Kelembapan: ≥95% R.H
    Ukuran interior: 1170 * 450 * 500 mm
    Ukuran njaba: 1380 * 500 * 1480 mm

  • Climatest Symor® UV weathering chamner, uga disebut UV aging test chamner, minangka pager khusus sing digunakake kanggo simulasi efek saka paparan sinar ultraviolet (UV) jangka panjang. Biasane digunakake ing tes bahan kanggo njamin daya tahan, kekuatan lan umur dawa ing setelan ruangan.

    Model: TA-UV
    Sumber cahya UV: UVA340 utawa UVB313
    Kontrol Suhu: RT+10°C ~ 70°C
    Kontrol Kelembapan: ≥95% R.H
    Ukuran interior: 1170 * 450 * 500 mm
    Ukuran njaba: 1380 * 500 * 1480 mm

  • Climatest Symor® UV accelerated aging chamber, uga dikenal minangka ultraviolet weathering test chamber, nggunakake sinar UV kanggo ngevaluasi efek saka sinar ultraviolet alami ing jangka panjang. Proses tuwa sing cepet iki mbantu produsen ngevaluasi kinerja lan daya tahan produk kanthi simulasi efek saka panggunaan ruangan ing sawetara dina.

    Model: TA-UV
    Sumber cahya UV: UVA340 utawa UVB313
    Kontrol Suhu: RT+10°C ~ 70°C
    Kontrol Kelembapan: ≥95% R.H
    Ukuran interior: 1170 * 450 * 500 mm
    Ukuran njaba: 1380 * 500 * 1480 mm

  • Climatest Symor® UV aging chamber, uga dikenal minangka ruang uji ultraviolet, dirancang kanggo tes penuaan bahan, bagean, produk lan komponen sing wis rampung, kayata produk listrik lan elektronik, bagean otomotif, kulit, karet, cat, tinta cetak, bahan sepatu. , plastik, logam lan liyane.

    Model: TA-UV
    Sumber cahya UV: UVA340 utawa UVB313
    Kontrol Suhu: RT+10°C ~ 70°C
    Kontrol Kelembapan: ≥95% R.H
    Ukuran interior: 1170 * 450 * 500 mm
    Ukuran njaba: 1380 * 500 * 1480 mm

  • Climatest Symor® nyedhiyakake peralatan uji semprotan uyah kanthi rega jual langsung pabrik. Peralatan uji semprotan uyah digunakake kanggo ngevaluasi ketahanan karat bahan lan lapisan. Peralatan jinis iki biasane digunakake kanggo nguji logam, wesi, lan lapisan supaya bisa tahan efek korosif banyu asin.

    Model: TQ-250
    Kapasitas: 250L
    Ukuran interior: 900 * 600 * 500 mm
    Ukuran njaba: 1400 * 850 * 1200 mm

  • Climatest Symor® minangka produsen lan pemasok kamar semprotan uyah ing China, para pelanggan tuku kamar semprotan uyah kanggo nguji ketahanan karat bahan, komponen, lan strukture, uga kinerja lapisan pelindung lan finish, spesimen katon ing kabut uyah. lingkungan. Suhu lan asor bisa dikontrol kanggo simulasi macem-macem lingkungan.

    Model: TQ-150
    Kapasitas: 150L
    Ukuran interior: 600 * 450 * 400 mm
    Ukuran njaba: 1150 * 560 * 1100 mm

Kita profesional ing manufaktur Accelerated Weathering Test Chamber Climatest Symor iku salah siji saka Accelerated Weathering Test Chamber pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept