Kabinet Kering Elektronik Kab

Kabinet garing elektronik kanggo komponen elektronik nyedhiyakake lingkungan panyimpenan kelembapan sing kurang kanggo PCB, paket IC, piranti sensitif kelembapan (MSD) sing disimpen kanthi aman ing kabinet garing elektronik iki bisa ngreset urip lantai, mikro-retak lan pop-jagung ora ana maneh. masalah. Climatest Symor & reg; minangka produsen kabinet garing elektronik paling wiwitan ing China, perusahaan kasebut duwe tim profesional sing darmabakti kanggo riset kontrol kelembapan, kinerja kabinèt garing elektronik kita stabil, kualitas bisa dipercaya, minangka pembantu sing apik kanggo nyimpen bahan sensitif kelembapan.

Climatest Symor & reg; kabinèt garing elektronik meets short- lan long-term asor kurang kabutuhan panyimpenan garing, Unit garing paten nresep Kelembapan nang lan discharge menyang njaba kanthi otomatis, sieve molekul ing Unit garing bisa maneh kui, iki ndadekake wong siap kanggo sabanjuré proses pangatusan, lan ora perlu panggantos ing 15 taun.

Ing baris produksi SMT, sawise mbukak paket, bahan sing ora digunakake kapapar lingkungan asor dhuwur bakal langsung nimbulaké Gagal ing proses soldering sabanjuré, iki hard kanggo sok dong mirsani ing awal, nanging mengko teka karo mundhut amba lan efficiency kurang.

Climatest Symor & reg; kabinèt garing elektronik solusi optimal kanggo masalah ndhuwur, kabinèt nawakake lingkungan asor kontrol, kanggo nglindhungi komponen elektronik saka karusakan related Kelembapan, investasi murah ing ijol-ijolan kanggo produksi luwih efisien.
View as  
 
  • Climatest Symor® minangka produsen lemari panyimpenan garing ing China. Perusahaan nyedhiyakake ESD Safe Humidity Control Electronic Dry Cabinet.

    Model: TDU320BFD
    Kapasitas: 320L
    Kelembapan:<3%RH Automatic
    Rak: 3 pcs
    Werna: Biru Tua, aman ESD
    Ukuran interior: W898 * D422 * H848 MM
    Ukuran njaba: W900 * D450 * H1010 MM

  • Climatest Symor® minangka Kabinet Kering kanggo produsen Kripik ing China. Kita apik ing teknik kontrol suhu lan kelembapan, lan lemari garing kanggo keripik apik banget ing rega lan kinerja, iki menehi reputasi dhuwur ing pasar internasional.

    Model: TDU435BFD
    Kapasitas: 435L.
    Kelembapan:<3%RH Automatic.
    Rak: 3 pcs.
    Werna: Biru Tua, aman ESD.
    Ukuran interior: W898 * D572 * H848 MM.
    Ukuran njaba: W900 * D600 * H1010 MM

  • Climatest Symor® ngasilake lemari garing panyimpenan PCB kanggo industri manufaktur elektronik. Perusahaan fokus ing Techniques kontrol suhu lan asor, lan panyimpenan PCB lemantun garing kita tindakake standar JEDEC-STD-033, loro rega lan kinerja sing competitive.

    Model: TDU540BFD
    Kapasitas: 540L
    Kelembapan:<3%RH Automatic
    Rak: 3 pcs
    Werna: Biru Tua, aman ESD
    Ukuran interior: W596 * D682 * H1298 MM
    Ukuran njaba: W598 * D710 * H1465 MM

  • Climatest Symor® mrodhuksi lemari garing panyimpenan asor ing China. Perusahaan wis fokus ing Techniques kontrol suhu lan asor kanggo akèh taun, lan lemari garing panyimpenan kurang asor kita wis CE-disetujoni, lan babar pisan rong taun karo support free umur.

    Model: TDU718BFD
    Kapasitas: 718L
    Kelembapan:<3%RH Automatic
    Rak: 5 pcs
    Werna: Biru Tua, aman ESD
    Ukuran interior: W596 * D682 * H1723 MM
    Ukuran njaba: W598 * D710 * H1910 MM

  • Kabinet purge nitrogen baja tahan karat nyedhiyakake panyimpenan asor sing resik lan asor kanggo aplikasi kamar resik lan elektronik, kabinet dirancang kanggo beban maksimal lan daya tahan, lemari purge nitrogen stainless steel dipasang kanthi inlet nitrogen kanggo ngresiki area kerja, supaya bisa nglindhungi panyimpenan item saka kang oxidized, kabeh kabinèt garing N2 digawe dening pangilon SUS # 304.

    Model: TDN1436S-6
    Kapasitas: 1436L
    Kelembapan: 1% -60% RH luwes
    Rak: 5pcs, dhuwur bisa diatur
    Warna: Mirror stainless steel 304
    Ukuran interior: W1198 * D682 * H1723 MM
    Ukuran njaba: W1200 * D710 * H1910 MM

  • Kabinet N2 baja tahan karat nyedhiyakake panyimpenan asor sing resik lan asor kanggo aplikasi kamar resik lan elektronik, kabinet dirancang kanggo beban maksimal lan daya tahan, kabinet N2 stainless steel dipasang kanthi inlet nitrogen kanggo ngresiki area kerja, supaya bisa nglindhungi barang panyimpenan saka dioksidasi, kabeh kabinet garing N2 digawe dening pangilon SUS # 304.

    Model: TDN1436S-4
    Kapasitas: 1436L
    Kelembapan: 1% -60% RH luwes
    Rak: 5pcs, dhuwur bisa diatur
    Warna: Mirror stainless steel 304
    Ukuran interior: W1198 * D682 * H1723 MM
    Ukuran njaba: W1200 * D710 * H1910 MM

Kita profesional ing manufaktur Kabinet Kering Elektronik Kab Climatest Symor iku salah siji saka Kabinet Kering Elektronik Kab pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept