Warta Industri

  • Kamar suhu benchtop minangka alat serbaguna sing digunakake ing macem-macem industri kanggo macem-macem aplikasi. Kamar kompak iki ngidini kontrol suhu sing tepat ing lingkungan sing dikontrol, saengga cocog kanggo macem-macem tujuan tes lan riset.

    2024-05-28

  • Oven pangatusan PCB yaiku piranti sing digunakake khusus kanggo pengeringan lan papan sirkuit tercetak (PCBs). Padha bisa ngontrol isi Kelembapan Papan sirkuit dicithak ing suhu dhuwur lan tingkat asor kanggo mesthekake kualitas lan linuwih.

    2024-04-29

  • Kamar tuwa sing dicepetake yaiku peralatan laboratorium sing digunakake kanggo nyimulake pengaruh faktor lingkungan kayata paparan sinar UV, oksidasi, lan unsur liyane ing produk sajrone panggunaan sing suwe.

    2024-04-29

  • Ing jaman saiki, produk elektronik saya tambah canggih lan rumit. Kanggo njamin linuwih produk, penting kanggo nyoba lan verifikasi produk sadurunge tekan pasar. Iki ngendi kamar tes lingkungan mlebu.

    2023-12-06

  • Apa sampeyan wis tau mbukak buku utawa njupuk alat musik mung kanggo nemokake rusak utawa burem amarga kena kelembapan? Mungkin sampeyan wis berjuang karo jamur lan jamur ing elektronik utawa foto sing larang regane? Yèn mangkono, sampeyan ora piyambak. Kanthi masalah sing ngganggu iki, kabinet garing elektronik diciptakake kanggo menehi solusi paling apik kanggo ngontrol kelembapan.

    2023-11-18

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept