Oven Presisi 300°C

Climatest Symor® minangka produsen Oven Presisi 300 ° C profesional, lan pemasok oven pemanasan suhu dhuwur ing China, kita darmabakti kanggo nyedhiyakake oven lab suhu dhuwur sing paling dipercaya kanggo klien global, sajrone pirang-pirang taun, Climatest Symor® konsentrasi ing suhu. lan kontrol asor, roh tukang saka jantung drive kita kanggo ngoptimalake saben aspek saka open panas suhu dhuwur kanggo nemen.

Oven lab suhu dhuwur nganggo konveksi udara sing dipeksa, 300 ° C Precision Oven ketemu kontrol suhu RT + 10 ~ 300 ℃, kanthi keseragaman suhu sing unggul; oven interior digawe saka stainless steel 304, open njaba digawe saka baja galvanis karo daya ditutupi, lan tampilan digital Jepang Fuji PID controller, program setelan lan setelan Nilai fix loro kasedhiya, kanggo ketemu pangolahan beda ing produksi.

Saben oven pangatusan presisi dipriksa, dites, lan dikalibrasi sadurunge ninggalake pabrik, supaya para pelanggan bisa langsung operate ing situs kasebut, ora ana sing bisa digunakake, ora ana panggantos, lan ora ana pangopènan sing dibutuhake, mung nyambungake menyang daya, lan nyetel paramèter ing controller, yen wektu iku munggah, mesin bakal kanthi otomatis mati lan weker.

Oven pangatusan presisi umume digunakake ing manufaktur elektronik, laboratorium, lembaga riset, universitas, lan farmasi, Climatest Symor® nduweni tujuan kanggo nyedhiyakake dhukungan teknis sing paling apik, kualitas sing dipercaya, lan layanan sing tepat wektu kanggo pelanggan global. Sugeng rawuh kanggo tuku Oven Presisi 300°C saka kita.
View as  
 
  • Oven lab presisi nggunakake konveksi paksa kanggo ngedhunake hawa panas ing saindhenging ruangan. Oven iki umume digunakake ing laboratorium, riset, lan setelan industri kanggo macem-macem aplikasi pemanasan, kayata pangatusan, curing, perawatan panas. Suhu antara 50°C nganti 300°C.

    Model: TBPG-9200A
    Kapasitas: 200L
    Ukuran interior: 600 * 600 * 600 mm
    Ukuran njaba: 950 * 885 * 840 mm

  • Oven udhara panas presisi nggunakake konveksi paksa kanggo ngedhunake hawa panas ing saindhenging kamar. Oven iki umume digunakake ing laboratorium, riset, lan setelan industri kanggo macem-macem aplikasi pemanasan, kayata pangatusan, curing, perawatan panas. Suhu antara 50°C nganti 300°C.

    Model: TBPG-9100A
    Kapasitas: 90 L
    Ukuran interior: 450 * 450 * 450 mm
    Ukuran njaba: 795 * 730 * 690 mm

  • Oven curing epoxy dirancang kanggo ngobati resin epoksi. Resin epoksi akeh digunakake ing macem-macem industri kanggo ikatan, sealing, lapisan, lan bahan enkapsulasi amarga sifat adesif sing apik, tahan kimia, lan kekuatan mekanik. Oven curing epoxy nyedhiyakake lingkungan suhu sing dikontrol kanggo nyepetake proses ngobati resin epoksi, njamin salib-link lan hardening resin sing tepat.

    Model: TBPG-9050A
    Kapasitas: 50L
    Ukuran interior: 350 * 350 * 400 mm
    Ukuran njaba: 695 * 635 * 635 mm

  • Oven curing precision, uga dikenal minangka oven pangatusan, oven curing utawa oven baking, dirancang kanggo ngontrol curing utawa pangatusan bahan, biasane ing setelan laboratorium utawa industri. Oven iki nawakake kontrol suhu sing tepat, distribusi panas sing seragam kanggo nyukupi proses perawatan sing akurat, lan ngidini pangguna nyetel lan njaga kisaran suhu sajrone 50 °C ~ 300 °C.

    Model: TBPG-9030A
    Kapasitas: 30L
    Ukuran interior: 320 * 320 * 300 mm
    Ukuran njaba: 665 * 600 * 555 mm

 1 
Kita profesional ing manufaktur Oven Presisi 300°C Climatest Symor iku salah siji saka Oven Presisi 300°C pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept