Benchtop Suhu Test Chamber

Climatest Symor® minangka produsen lan pemasok ruangan uji suhu benchtop sing misuwur ing China, perusahaan kasebut trampil ing teknologi kontrol suhu lan kelembapan, kanthi kualitas, rega, lan layanan sing kompetitif.

Kamar tes suhu benchtop nawakake kisaran suhu ing -70 ° C-180 ° C, kanggo nguji kinerja spesimen marang kahanan iklim sing ekstrem, apa sampeyan nyoba piranti semikonduktor, bagean mobil, bagean aeroangkasa, utawa komponen elektronik, kamar uji suhu benchtop nggawa sampeyan. sistem testing siklus suhu lengkap.

Kamar tes suhu benchtop nyedhiyakake kahanan siklus suhu dhuwur, mesin cilik iki ngidini pelanggan ngontrol suhu, nyetel program, ramp, pendinginan, lan wektu rendhem, nggawe tes luwih trep.


Ruang tes suhu benchtop Climatest Symor® disetujoni CE, lan kapasitas beda-beda gumantung saka 10L nganti 50L, desain kompak iki cocog kanggo nguji komponen cilik, lan kinerja kerja super mbantu kita entuk kepercayaan pelanggan ing saindenging jagad.
View as  
 
  • Climatest Symor® suhu kamar benchtop dianggo kanggo spesimen cilik ing laboratorium winates-ruang. Kamar uji suhu mini iki nawakake kahanan iklim sing cocog kanggo nguji kinerja spesimen nglawan suhu sing ekstrem, lan menehi solusi tes sing optimal kanthi volume kompak 16L. Nggabungake daya tahan sing dawa kanthi kinerja sing apik, ruangan uji suhu jinis benchtop wis dadi penjual paling apik ing laboratorium lan lembaga riset.
    Model: TGDW-107C
    Kapasitas: 16L
    Rak: 1 pc
    Warna: Off-white
    Ukuran interior: 320 × 250 × 200 mm
    Ukuran njaba: 520 × 560 × 660 mm

  • Kamar suhu mini, uga disebut kamar termal benchtop, kamar suhu benchtop, dirancang kanggo simulasi kisaran lengkap kondisi suhu, tilas cilik ndadekake optimal kanggo nguji komponen lan produk cilik ing benchtop ing laboratorium. Kamar suhu mini nyedhiyakake kontrol suhu sing akurat kanthi fungsi PID, pelanggan bisa nindakake tes suhu kanthi kisaran -40 ° C ~ + 130 ° C.

    Model: TGDW-12
    Kapasitas: 12L
    Rak: 1 pc
    Warna: Off white
    Ukuran interior: 310 × 205 × 200 mm
    Ukuran njaba: 450 × 500 × 610 mm

  • Kamar suhu kompak cilik, uga disebut benchtop termal cycling chamber, benchtop suhu kamar, dirancang kanggo simulasi kisaran lengkap kondisi suhu, tilas cilik ndadekake optimal kanggo testing komponen cilik lan produk ing benchtop ing laboratorium. Kamar suhu kompak cilik nyedhiyakake kontrol suhu sing akurat kanthi fungsi PID, pelanggan bisa nindakake tes suhu kanthi kisaran -40 ° C ~ + 130 ° C.

    Model: TGDW-36
    Kapasitas: 36L
    Rak: 1 pc
    Warna: Off white
    Ukuran interior: 400 × 300 × 300 mm
    Ukuran njaba: 760 × 550 × 900 mm

  • Kamar sing dikontrol suhu, uga disebut benchtop termal cycling chamber, benchtop temperature chamber, dirancang kanggo nyimulasi kisaran lengkap kondisi suhu, tilas cilik ndadekake optimal kanggo nguji komponen lan produk cilik ing benchtop ing laboratorium. Kamar sing dikontrol suhu nyedhiyakake kontrol suhu sing akurat kanthi fungsi PID, pelanggan bisa nindakake tes suhu kanthi kisaran -40 ° C ~ + 130 ° C.

    Model: TGDW-22
    Kapasitas: 22 L
    Rak: 1 pc
    Warna: Off white
    Ukuran interior: 300 × 250 × 300 mm
    Ukuran njaba: 700 × 440 × 700 mm

  • Kamar suhu benchtop sing bisa diprogram, uga disebut kamar termal benchtop, kamar suhu benchtop, dirancang kanggo nyimulasi kahanan suhu sing lengkap, tapak cilik ndadekake optimal kanggo nguji komponen lan produk cilik ing benchtop ing laboratorium. Kamar suhu benchtop sing bisa diprogram nyedhiyakake kontrol suhu sing akurat kanthi fungsi PID, pelanggan bisa nindakake tes suhu kanthi kisaran -40 ° C ~ + 130 ° C.

    Model: TGDW-12
    Kapasitas: 12L
    Rak: 1 pc
    Warna: Off white
    Ukuran interior: 310 × 205 × 200 mm
    Ukuran njaba: 450 × 500 × 610 mm

  • Kamar sing dikontrol suhu cilik, uga disebut kamar termal benchtop, kamar suhu benchtop, dirancang kanggo nyinkronake kahanan suhu sing lengkap, jejak cilik ndadekake optimal kanggo nguji komponen lan produk cilik ing benchtop. Kamar kontrol suhu cilik nyedhiyakake kontrol suhu sing akurat kanthi fungsi PID, pelanggan bisa nindakake tes suhu kanthi kisaran -40 ° C ~ + 130 ° C.

    Model: TGDW-36
    Kapasitas: 36L
    Rak: 1 pc
    Warna: Off white
    Ukuran interior: 400 × 300 × 300 mm
    Ukuran njaba: 760 × 550 × 900 mm

Kita profesional ing manufaktur Benchtop Suhu Test Chamber Climatest Symor iku salah siji saka Benchtop Suhu Test Chamber pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept