Ruang Uji Lingkungan

Climatest Symor & reg; minangka produsen lan pemasok ruangan uji lingkungan paling dhuwur ing China, perusahaan kasebut fokus ing teknik kontrol suhu lan kelembapan, lan ngekspor menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad, kanthi dhukungan teknis sing apik, kualitas paling canggih lan layanan terjamin, Climatest Symor & reg; entuk kehadiran sing kuat ing pasar donya.

Kamar test lingkungan dirancang kanggo simulasi kahanan atmosfer tartamtu, kayata suhu dhuwur, asor, uyuh uyah, radiation UV, kanggo nyoba linuwih, stabilitas, lan kepraktisan macem-macem produk lan bahan anyar ing tahap R&D awal.

kamar test lingkungan iku kudu-kudu peralatan ing Manufaktur elektronik, automobile, pharmaceutical, aerospace lan industri plastik, Climatest Symor & reg; nyedhiyakake kamar uji lingkungan kanthi rega sing kompetitif, kualitas sing dipercaya lan dhukungan layanan sing apik.

Climatest Symor & reg; wis ISO9001: 2015 certified, kabeh kamar test lingkungan wis CE disetujoni, kita makarya rapet karo proyèk pamaréntah ing taun anyar, lan kerjo bareng karo donya-misuwur elektronik / produsen mobil, kaya Foxconn, Wistron, Husco otomotif, REC solar, Den Braven, lan liyane.
View as  
 
  • Climatest Symor® suhu kamar benchtop dianggo kanggo spesimen cilik ing laboratorium winates-ruang. Kamar uji suhu mini iki nawakake kahanan iklim sing cocog kanggo nguji kinerja spesimen nglawan suhu sing ekstrem, lan menehi solusi tes sing optimal kanthi volume kompak 16L. Nggabungake daya tahan sing dawa kanthi kinerja sing apik, ruangan uji suhu jinis benchtop wis dadi penjual paling apik ing laboratorium lan lembaga riset.
    Model: TGDW-107C
    Kapasitas: 16L
    Rak: 1 pc
    Warna: Off-white
    Ukuran interior: 320 × 250 × 200 mm
    Ukuran njaba: 520 × 560 × 660 mm

  • Tes siklus termal digunakake kanggo ngevaluasi integritas produk nalika ngalami suhu sing ekstrem. Iku kalebu muter produk ing antarane rong suhu ekstrem, biasane suhu kadhemen lan panas. Tes iki digunakake kanggo nemtokake kemampuan produk kanggo nahan ekspansi termal lan kontraksi sing ana gandhengane karo suhu sing beda.

    Model: TS2-150
    Kapasitas: 150L
    Ukuran interior: 500 * 500 * 600 mm
    Ukuran njaba: 1450 * 1850 * 2050 mm

  • Kamar Kejut Suhu minangka jinis tes lingkungan sing digunakake kanggo netepake pengaruh owah-owahan suhu sing cepet lan ekstrem ing produk. Iki digunakake kanggo ngevaluasi kepriye kinerja produk utawa materi ing kahanan lingkungan sing atos.

    Model: TS2-120
    Kapasitas: 120L
    Ukuran interior: 600 * 400 * 500 mm
    Ukuran njaba: 1700 * 1850 * 1700 mm

  • Climatest Symor® minangka pabrikan lan pemasok ruangan uji kejut suhu ing China. Kamar iki nduweni zona panas lan zona kadhemen, sajrone tes, ana bakul pneumatik sing nahan spesimen lan transfer antarane rong zona kanthi otomatis ing wektu sing cendhak, supaya bisa netepake linuwih produk kanthi owah-owahan suhu kanthi dramatis.

    Model: TS2-100
    Kapasitas: 100L
    Ukuran interior: 400 * 500 * 500 mm
    Ukuran njaba: 1350 * 1800 * 1950 mm

  • Climatest Symor® minangka produsen lan pemasok ruangan uji siklus suhu profesional ing China. Kamar iki nduweni rong zona vertikal. Zona ndhuwur duwe suhu panas lan zona ngisor duwe suhu adhem. Sajrone tes, bakul pneumatik bakal nyekel spesimen lan nransfer ing antarane rong zona kanthi cepet.

    Model: TS2-80
    Kapasitas: 80L
    Ukuran interior: 400 * 400 * 500 mm
    Ukuran njaba: 1350 * 1800 * 1950 mm

  • Climatest Symor® minangka produsen lan supplier kamar kejut termal. Kamar kasebut kanthi cepet gantian antarane rong suhu ekstrem, kanggo nguji stabilitas termal saka macem-macem bahan lan komponen, kayata sirkuit terpadu, sambungan solder lan interkoneksi.

    Model: TS2-60
    Kapasitas: 60L
    Ukuran interior: 400 * 300 * 500 mm
    Ukuran njaba: 1350 * 1600 * 1850 mm

Kita profesional ing manufaktur Ruang Uji Lingkungan Climatest Symor iku salah siji saka Ruang Uji Lingkungan pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept