Kamar Uji Kelembapan Suhu Pancet

Climatest Symor® minangka produsen lan pemasok ruangan uji kelembapan suhu konstan, perusahaan kasebut darmabakti kanggo ngrancang, ngembangake, nggawe, lan ngirim kamar uji lingkungan sing paling canggih kanggo para pelanggan ing saindenging jagad, kanthi teknologi canggih, kinerja sing luar biasa. , lan pangopènan minimal.

Kamar tes kelembapan suhu tetep nindakake tes suhu lan kelembapan jangka panjang, ing kahanan sing tetep, stabil utawa siklus, kamar tes bisa ngontrol suhu ing 0 ° C nganti + 100 ° C, lan kelembapan saka 30% nganti 95% RH.

Kamar tes kelembapan suhu pancet nggawe kahanan iklim sing tetep, kanggo nguji kualitas, kinerja, umur simpan, lan stabilitas produk sampeyan, nggawe lingkungan sing cocog kanggo tes linuwih, kamar uji kelembapan suhu pancet biasane digunakake ing piranti listrik, elektronik. bagean, lan instrumen, sampel biologi.

Kamar tes kelembapan suhu pancet dilengkapi pengontrol LCD sing bisa diprogram, nampilake kurva grafis kanggo ngawasi tes ing mode mlaku, pengontrol nyathet data sejarah 365 dina kanthi otomatis, kabeh ruangan minangka kontrol cerdas, lan pancegahan lan pemecahan masalah ditampilake. ing layar kanggo gampang ditangani.

Climatest Symor® kamar test asor suhu pancet CE disetujoni, kita kerjo bareng karo donya-misuwur elektronik / manufaktur mobil, kaya Foxconn, Wistron, Husco automotive, REC solar lan Den Braven, lan ekspor menyang luwih saka 20 negara.
View as  
 
  • Kamar siklus suhu minangka piranti tes laboratorium, sing dirancang kanggo nyimulasi owah-owahan suhu sing ekstrem saka wektu. Bisa digunakake kanggo nguji daya tahan lan linuwih bahan, komponen, utawa produk ing kahanan pemanasan lan pendinginan kanthi cepet.

    Model: TGDJS-500
    Kapasitas: 500L
    Rak: 2 pcs
    Warna: Biru
    Ukuran interior: 800 × 700 × 900 mm
    Ukuran njaba: 1350 × 1300 × 2200 mm

  • Nggolek rega kamar iklim? Temokake ing kene ing Climatest Symor® - pabrikan ruang uji lingkungan sing dipercaya China. Rega kamar iklim diputusake dening sawetara faktor, kayata ukuran kamar, jinis kontrol lan fitur, lan pabrikan. Penting kanggo nimbang ora mung rega tuku kamar, nanging uga biaya jangka panjang kanggo ngoperasikake lan njaga kamar kasebut, kalebu panggunaan listrik, bagean panggantos, lan servis.

    Model: TGDJS-250
    Kapasitas: 250L
    Rak: 2 pcs
    Warna: Biru
    Ukuran interior: 600 × 500 × 800 mm
    Ukuran njaba: 1120 × 1100 × 2010 mm

  • Kamar iklim minangka piranti sing digunakake kanggo tes lingkungan, bisa simulasi macem-macem kahanan lingkungan, kayata suhu, asor, lan cahya. Biasane digunakake kanggo nguji daya tahan lan linuwih produk ing kahanan sing ekstrem sadurunge dirilis menyang pasar.

    Model: TGDJS-150
    Kapasitas: 150L
    Rak: 2 pcs
    Warna: Biru
    Ukuran interior: 500 × 500 × 600 mm
    Ukuran njaba: 1050 × 1100 × 1850 mm

  • Climatest Symor® nyedhiyakake kamar uji lingkungan kanthi rega sing kompetitif, rega kamar lingkungan minangka ruang tertutup sing dirancang kanggo simulasi kondisi lingkungan tartamtu, kayata suhu, kelembapan, tekanan, utawa cahya. Biasane digunakake ing riset ilmiah, tes produk, lan manufaktur kanggo nyinaoni efek saka kahanan lingkungan ing bahan lan produk.

    Model: TGDJS-100
    Kapasitas: 100L
    Rak: 2 pcs
    Warna: Biru
    Ukuran interior: 500 × 400 × 500 mm
    Ukuran njaba: 1050 × 1030 × 1750 mm

  • Climatest Symor® minangka pabrikan lan pemasok ruangan lingkungan ing China, kamar uji lingkungan minangka jinis peralatan laboratorium sing digunakake kanggo simulasi lan ngontrol macem-macem kahanan lingkungan, kayata suhu lan kelembapan sing dhuwur. Kamar kasebut dirancang kanggo njaga kahanan sing konsisten ing njero, ngidini para insinyur lan peneliti nindakake tes lan eksperimen ing lingkungan sing dikontrol.

    Model: TGDJS-50
    Kapasitas: 50L
    Rak: 2 pcs
    Warna: Biru
    Ukuran interior: 350 × 320 × 450 mm
    Ukuran njaba: 950 × 950 × 1400 mm

  • Kamar lingkungan, uga dikenal minangka kamar iklim, minangka jinis peralatan laboratorium sing digunakake kanggo simulasi lan ngontrol macem-macem kahanan lingkungan kayata tes suhu, tes kelembapan. Kamar kasebut dirancang kanggo njaga kahanan sing konsisten ing interior, ngidini para ilmuwan, insinyur, lan peneliti nindakake tes lan eksperimen ing lingkungan sing dikontrol.

    Model: TGDJS-1000
    Kapasitas: 1000L
    Rak: 2 pcs
    Warna: Biru
    Ukuran interior: 1000 × 1000 × 1000 mm
    Ukuran njaba: 1560 × 1610 × 2240 mm

Kita profesional ing manufaktur Kamar Uji Kelembapan Suhu Pancet Climatest Symor iku salah siji saka Kamar Uji Kelembapan Suhu Pancet pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept