Ruang Uji Stabilitas Kedokteran

Climatest Symor® minangka produsen ruang uji stabilitas obat terkemuka ing China, perusahaan kasebut wis nguwasani teknologi inti ruang uji stabilitas obat, lan kamar uji stabilitas obat kita ngetutake Pedoman ICH, lan kudu duwe peralatan. kanggo sertifikasi GMP pabrik farmasi.


Produk obat bisa ngalami pengembaraan sadurunge tekan pasien, nyebabake kualitas rusak, erosi konten, utawa nyuda safety, lan bahan utama bisa tetep mumpuni. Nanging owah-owahan asisten nggawe obat kasebut ora aman. Mulane, sinau stabilitas lan kasedhiyan obat nduweni peran penting ing kontrol kualitas.


Pedoman ICH nemtokake umur panyimpenan obat kasebut ing paparan suhu, kelembapan, lan cahya sajrone siklus sing ditemtokake. Kamar tes stabilitas obat nyimulasi kahanan lingkungan sing stabil kanggo tes obat lan ditrapake kanggo perusahaan farmasi kanggo tes obat anyar sing cepet lan jangka panjang.


Kamar uji stabilitas obat Climatest Symor® disetujoni CE, kamar kasebut bisa nganakake tes umur rak 12 sasi, sing mbutuhake kinerja mlaku sing ketat, lan liwat upaya tanpa wates 20 taun, Climatest Symor® diakoni lan dipercaya dening pelanggan ing saindenging jagad.



View as  
 
  • Kamar tes stabilitas sing dipercepat digunakake ing tanggal kadaluwarsa formulir dosis farmasi, kayata tablet, kapsul, lan solusi injeksi. Kamar kasebut dirancang kanggo nyimulasi, sajrone sawetara wektu, kahanan lingkungan sing bisa dialami obat, kanggo nemtokake kira-kira umur rak produk.

    Model: TG-1000GSP
    Kapasitas: 1000L
    Rak: 4 pcs
    Warna: Off white
    Ukuran interior: 1050 × 590 × 1650 mm
    Ukuran njaba: 1610 × 890 × 2000 mm

  • Kamar uji stabilitas ICH tujuane kanggo netepake umur simpan produk farmasi miturut Pedoman ICH. Iki kalebu nguji produk obat ing macem-macem kahanan lingkungan, kayata suhu, kelembapan lan cahya, kanggo netepake reaksi obat saka wektu. Asil tes digunakake kanggo nemtokake wektu garansi produk obat kasebut.

    Model: TG-800GSP
    Kapasitas: 800L
    Rak: 4 pcs
    Warna: Off white
    Ukuran interior: 800 × 590 × 1650 mm
    Ukuran njaba: 1360 × 890 × 2000 mm

  • Tes stabilitas obat yaiku proses nemtokake umur simpan produk farmasi. Iki kalebu nguji produk obat ing macem-macem kahanan lingkungan, kayata suhu, kelembapan lan cahya, kanggo netepake reaksi obat saka wektu. Asil tes digunakake kanggo nemtokake wektu garansi produk obat kasebut.

    Model: TG-500GSP
    Kapasitas: 500L
    Rak: 4 pcs
    Warna: Off white
    Ukuran interior: 670 × 725 × 1020 mm
    Ukuran njaba: 850 × 1100 × 1930 mm

  • Isih golek ruang uji stabilitas obat? Temokake ing Climatest Symor®.
    Tes stabilitas farmaseutikal yaiku proses nemtokake umur simpan produk obat. Iki kalebu nguji produk obat ing macem-macem kahanan lingkungan, kayata suhu, asor, cahya, kanggo nemtokake cara produk obat kasebut bakal nanggepi wektu. Asil tes digunakake kanggo nemtokake tanggal kadaluwarsa produk obat kasebut.

    Model: TG-250GSP
    Kapasitas: 250L
    Rak: 3 pcs
    Warna: Off white
    Ukuran interior: 600 × 500 × 830 mm
    Ukuran njaba: 740 × 890 × 1680 mm

  • Isih nggoleki kamar uji stabilitas farmasi (suhu, kelembapan lan cahya)? Priksa karo Climatest Symor®.
    Tes stabilitas farmaseutikal yaiku proses nemtokake umur simpan produk obat. Suhu lan Kelembapan Kamar Stabilitas kalebu nguji produk obat ing macem-macem kahanan lingkungan, kayata suhu, asor, cahya, kanggo nemtokake kepriye reaksi produk obat kasebut sajrone wektu. Asil tes digunakake kanggo nemtokake tanggal kadaluwarsa produk obat kasebut.

    Model: TG-150GSP
    Kapasitas: 150L
    Rak: 3 pcs
    Warna: Off white
    Ukuran interior: 550 × 405 × 670 mm
    Ukuran njaba: 690 × 805 × 1530 mm

  • Kamar stabilitas ing pharma dirancang kanggo nyedhiyakake kahanan lingkungan sing dikontrol kanggo nguji lan ngevaluasi stabilitas produk farmasi sajrone wektu. Kamar kasebut penting kanggo njamin safety, khasiat, lan kualitas produk farmasi, amarga ngidini pabrikan kanggo netepake efek saka faktor lingkungan kayata suhu, kelembapan, lan cahya ing stabilitas produk.

    Model: TG-1000SD
    Kapasitas: 1000L
    Rak: 4 pcs
    Warna: Off white
    Ukuran interior: 1050 × 590 × 1650 mm
    Ukuran njaba: 1610 × 890 × 2000 mm

Kita profesional ing manufaktur Ruang Uji Stabilitas Kedokteran Climatest Symor iku salah siji saka Ruang Uji Stabilitas Kedokteran pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept