Thermal Shock Test Chamber

Climatest Symor® minangka pabrikan lan pemasok ruangan tes kejut termal ing China, perusahaan kasebut darmabakti kanggo ngrancang, ngembangake, nggawe, lan ngirim kamar uji kejut termal sing paling canggih.


Kamar uji kejut termal nyimulasi kahanan suhu sing ekstrem ing suhu, kanggo nguji linuwih produk, bahan, utawa komponen, Climatest Symor® rong zona kejut termal kamar duwe operator pneumatik ing njero kanggo nransfer spesimen ing antarane rong zona suhu, lan jendhela tampilan dibangun ing kanggo pengamatan gampang.


Kamar kejut termal kasedhiya ing macem-macem konfigurasi kinerja kanggo nyukupi standar tes tartamtu, kamar tes bisa ngevaluasi kualitas lan linuwih produk, lan nemokake cacat manufaktur sadurunge adol menyang pasar.


Kamar kejut termal Climatest Symor® penting ing manufaktur produk ing tahap pangembangan, digunakake digunakake kanggo produk elektronik lan konsumen, penerbangan, telekomunikasi, militer, lan pertahanan.



View as  
 
  • Tes siklus termal digunakake kanggo ngevaluasi integritas produk nalika ngalami suhu sing ekstrem. Iku kalebu muter produk ing antarane rong suhu ekstrem, biasane suhu kadhemen lan panas. Tes iki digunakake kanggo nemtokake kemampuan produk kanggo nahan ekspansi termal lan kontraksi sing ana gandhengane karo suhu sing beda.

    Model: TS2-150
    Kapasitas: 150L
    Ukuran interior: 500 * 500 * 600 mm
    Ukuran njaba: 1450 * 1850 * 2050 mm

  • Kamar Kejut Suhu minangka jinis tes lingkungan sing digunakake kanggo netepake pengaruh owah-owahan suhu sing cepet lan ekstrem ing produk. Iki digunakake kanggo ngevaluasi kepriye kinerja produk utawa materi ing kahanan lingkungan sing atos.

    Model: TS2-120
    Kapasitas: 120L
    Ukuran interior: 600 * 400 * 500 mm
    Ukuran njaba: 1700 * 1850 * 1700 mm

  • Climatest Symor® minangka pabrikan lan pemasok ruangan uji kejut suhu ing China. Kamar iki nduweni zona panas lan zona kadhemen, sajrone tes, ana bakul pneumatik sing nahan spesimen lan transfer antarane rong zona kanthi otomatis ing wektu sing cendhak, supaya bisa netepake linuwih produk kanthi owah-owahan suhu kanthi dramatis.

    Model: TS2-100
    Kapasitas: 100L
    Ukuran interior: 400 * 500 * 500 mm
    Ukuran njaba: 1350 * 1800 * 1950 mm

  • Climatest Symor® minangka produsen lan pemasok ruangan uji siklus suhu profesional ing China. Kamar iki nduweni rong zona vertikal. Zona ndhuwur duwe suhu panas lan zona ngisor duwe suhu adhem. Sajrone tes, bakul pneumatik bakal nyekel spesimen lan nransfer ing antarane rong zona kanthi cepet.

    Model: TS2-80
    Kapasitas: 80L
    Ukuran interior: 400 * 400 * 500 mm
    Ukuran njaba: 1350 * 1800 * 1950 mm

  • Climatest Symor® minangka produsen lan supplier kamar kejut termal. Kamar kasebut kanthi cepet gantian antarane rong suhu ekstrem, kanggo nguji stabilitas termal saka macem-macem bahan lan komponen, kayata sirkuit terpadu, sambungan solder lan interkoneksi.

    Model: TS2-60
    Kapasitas: 60L
    Ukuran interior: 400 * 300 * 500 mm
    Ukuran njaba: 1350 * 1600 * 1850 mm

  • Kamar uji kejut termal minangka jinis kamar lingkungan sing tujuane kanggo nguji efek variasi suhu ekstrem ing bahan lan komponen. Kamar kasebut dirancang kanggo ngalih kanthi cepet ing antarane rong suhu ekstrem, simulasi pengaruh suhu tiba-tiba utawa mundhak obyek sing bisa dialami sajrone urip layanan.

    Model: TS2-40
    Kapasitas: 42L
    Ukuran interior: 400 * 300 * 350 mm
    Ukuran njaba: 1350 * 1600 * 1670 mm

 1 
Kita profesional ing manufaktur Thermal Shock Test Chamber Climatest Symor iku salah siji saka Thermal Shock Test Chamber pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept