Ruang Uji Penuaan UV

Climatest Symor® minangka pabrik lan pabrik ruang uji penuaan UV paling awal ing China, ruang uji penuaan UV nggunakake lampu ultraviolet neon kanggo nyimulasi kerusakan sinar matahari, lan nggunakake suhu & asor kanggo simulasi udan lan kondensasi, spesimen kasebut kapapar ing ruangan penuaan UV. , padha nemokke kondisi iklim kontrol: radiation UV, asor dhuwur ing suhu tartamtu, kakiyatan kaping pirang-pirang luwih dhuwur tinimbang ing pasukan alam, unsur lingkungan nemen iki nimbulaké Gagal ing produk, kayata cracking, burem, discoloration, foaming, turbidity. lan liyane.

Ruang uji penuaan Climatest Symor® UV tundhuk karo syarat ing standar tes ASTM / GB / ISO, siklus tes khas yaiku iradiasi sinar UV ing suhu sing dhuwur, lingkungan sing peteng lan kondensasi kanthi kelembapan relatif> 95% RH, aplikasi umum yaiku lapisan cat, industri otomotif, karet lan produk plastik.

Mung sawetara dina utawa minggu, ruang tes penuaan UV ngasilake kerusakan sing padha sing mbutuhake sawetara wulan utawa taun ing kahanan alami, mesin iki nyepetake wektu uji coba, lan mbantu produsen milih bahan anyar lan nambah kinerja. 

Climatest Symor® ngekspor ruang uji penuaan UV menyang luwih saka 20 negara, lan dipercaya dening para pelanggan ing saindenging jagad kanthi kualitas apik, layanan sing apik lan dhukungan teknis gratis seumur hidup.
View as  
 
  • Climatest Symor® ultraviolet accelerated weathering chamber, uga disebut UV test chamber, yaiku piranti sing digunakake kanggo simulasi efek cuaca sinar matahari ing produk, bahan, utawa lapisan. Iki digunakake kanggo nguji efek paparan jangka panjang kanggo radiasi ultraviolet, kelembapan, lan suhu ing conto.

    Model: TA-UV
    Sumber cahya UV: UVA340 utawa UVB313
    Kontrol Suhu: RT+10°C ~ 70°C
    Kontrol Kelembapan: ≥95% R.H
    Ukuran interior: 1170 * 450 * 500 mm
    Ukuran njaba: 1380 * 500 * 1480 mm

  • Climatest Symor® UV weathering chamner, uga disebut UV aging test chamner, minangka pager khusus sing digunakake kanggo simulasi efek saka paparan sinar ultraviolet (UV) jangka panjang. Biasane digunakake ing tes bahan kanggo njamin daya tahan, kekuatan lan umur dawa ing setelan ruangan.

    Model: TA-UV
    Sumber cahya UV: UVA340 utawa UVB313
    Kontrol Suhu: RT+10°C ~ 70°C
    Kontrol Kelembapan: ≥95% R.H
    Ukuran interior: 1170 * 450 * 500 mm
    Ukuran njaba: 1380 * 500 * 1480 mm

  • Climatest Symor® UV accelerated aging chamber, uga dikenal minangka ultraviolet weathering test chamber, nggunakake sinar UV kanggo ngevaluasi efek saka sinar ultraviolet alami ing jangka panjang. Proses tuwa sing cepet iki mbantu produsen ngevaluasi kinerja lan daya tahan produk kanthi simulasi efek saka panggunaan ruangan ing sawetara dina.

    Model: TA-UV
    Sumber cahya UV: UVA340 utawa UVB313
    Kontrol Suhu: RT+10°C ~ 70°C
    Kontrol Kelembapan: ≥95% R.H
    Ukuran interior: 1170 * 450 * 500 mm
    Ukuran njaba: 1380 * 500 * 1480 mm

  • Climatest Symor® UV aging chamber, uga dikenal minangka ruang uji ultraviolet, dirancang kanggo tes penuaan bahan, bagean, produk lan komponen sing wis rampung, kayata produk listrik lan elektronik, bagean otomotif, kulit, karet, cat, tinta cetak, bahan sepatu. , plastik, logam lan liyane.

    Model: TA-UV
    Sumber cahya UV: UVA340 utawa UVB313
    Kontrol Suhu: RT+10°C ~ 70°C
    Kontrol Kelembapan: ≥95% R.H
    Ukuran interior: 1170 * 450 * 500 mm
    Ukuran njaba: 1380 * 500 * 1480 mm

 1 
Kita profesional ing manufaktur Ruang Uji Penuaan UV Climatest Symor iku salah siji saka Ruang Uji Penuaan UV pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept