5% RH Kabinet Garing
  • 5% RH Kabinet Garing5% RH Kabinet Garing
  • 5% RH Kabinet Garing5% RH Kabinet Garing
  • 5% RH Kabinet Garing5% RH Kabinet Garing
  • 5% RH Kabinet Garing5% RH Kabinet Garing
  • 5% RH Kabinet Garing5% RH Kabinet Garing
  • 5% RH Kabinet Garing5% RH Kabinet Garing

5% RH Kabinet Garing

Climatest Symor® manufaktur<5%RH dry cabinet with different sizes and shapes, it’s the most cost effective selection, each <5%RH dry cabinet is supplied with most advanced dehumidifying technology, and come with two years warranty.

Model: TDU320
Kapasitas: 320L
Kelembapan:<5%RH Automatic
Wektu Recovery: Max. 30 menit sawise mbukak lawang 30 detik banjur ditutup. (Ambient 25â 60%RH)
Rak: 3pcs, dhuwur bisa diatur
Werna: Putih, non-ESD aman
Ukuran interior: W898 * D422 * H848 MM
Ukuran njaba: W900 * D450 * H1010 MM

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Climatest Symor & reg; Kabinet garing <5% RH cocog karo macem-macem aplikasi, kayata laboratorium, bagean otomotif, lan aplikasi apa wae mbutuhake panyimpenan kelembapan sing sithik, sistem kanthi otomatis nyerep kelembapan lan discharge menyang njaba, lan kanthi cepet ngasilake RH menyang nilai setelan pangguna ing pengontrol LED, kabeh proses iku bisu lan energi-irit.


Spesifikasi

Mode # kanthi fungsi F: ESD, werna Biru Tua.
Mode # tanpa F: Ora ana fungsi ESD, werna putih

Model

Kapasitas

Ukuran Interior

(W × D × H, mm)

Ukuran njaba

(W × D × H, mm)

Daya Rata-rata (W)

Bobot Bruto (KG)

Maks. Beban/rak (KG)

TDU98

98L

446*372*598

448*400*688

8

31

50

TDU98F

98L

446*372*598

448*400*688

8

31

50

TDU160

160L

446*422*848

448*450*1010

10

43

50

TDU160F

160L

446*422*848

448*450*1010

10

43

50

TDU240

240L

596*372*1148

598*400*1310

10

57

50

TDU240F

240L

596*372*1148

598*400*1310

10

57

50

TDU320

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU320F

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU435

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU435F

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU540

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU540F

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU718

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU718F

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU870

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU870F

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU1436-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436F-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436F-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100


Fitur

· Ngadopsi sensor kelembapan & suhu sing diimpor asli Swiss.

-Iki njamin akurasi dhuwur digunakake, ing <5% RH kabinèt garing nduweni fungsi memori, ora perlu kanggo nyetel maneh sawise Gagal daya.


· Digawe dening 1.2mm kekandelan galvanis baja, karo USA DuPont ESD lukisan.

- Desain struktur sing dikuatake, bantalan beban sing apik, perawatan permukaan kanthi 18 proses lukisan, nilai resistensi statis cocog karo 106 -108Ω, uga karo resistance karat kuwat.


· Jendela kaca tempered intensitas dhuwur 3.2mm kanggo pengamatan sing luwih apik.

- Kunci paduan seng Flat press, kanthi sesak udara sing sampurna lan fungsi anti-nyolong, kinerja sealing kabinet garing <5% RH iki apik banget.


· Kanthi fungsi memori, ora perlu nyetel maneh sawise gagal daya.

-Kabinèt garing <5% RH bisa kanthi otomatis ngeling-eling nilai setelan pungkasan sawise dipateni, ora perlu disetel maneh.


· Unit garing sing kuat kanthi umur umur +15 taun.

- Kabinet garing <5% RH nganggo unit garing sieve molekul 4A, teknik sing paling maju, bisa diregenerasi kanthi otomatis, ora perlu diganti.


· Kastor universal dipasang ing ngisor, aman ESD.

- Dikiataken PU castors dipasang ing ngisor <5% RH kabinèt garing, ngarep loro karo rem kanggo gampang pamindhahan lan mungkasi.



Climatest Symor & reg; <5% RH lemari garing

Climatest Symor & reg; <5% RH kabinèt garing, minangka pager karo kontrol asor elektronik sing kanthi otomatis njaga asor relatif kurang (RH) Nilai, ing <5% RH kabinèt garing rawuh ing macem-macem ukuran lan wangun, iku njogo <5% RH kurang asor lingkungan andal, kanthi kontrol RH sing tepat.
Unit garing minangka inti saka kabinet garing <5% RH, digawe dening desiccant sintetik, sing ngasilake dhewe, dehumidifying otomatis, lan gratis pangopènan, umur desiccant sintetik iki + 15 taun tanpa panggantos, ora ana pendinginan. irungnya, ora tas desiccant, kedhaftar mung nyambung menyang sumber daya, lan nyetel Nilai RH, iku bakal kanthi otomatis nerusake siklus dehumidify, nresep lan discharge RH intelligently, kabèh proses aman lan lingkungan.

Climatest Symor & reg; <5% RH kabinèt garing nggunakake akurasi dhuwur Swiss diimpor sensor RH, sensor otomatis kontrol sumilir lan daur ulang saka desiccant sintetik, panyimpangan sensor punika +/- 2% RH, ndeleng ngisor specification:

Kabinet garing <5% RH mung nampilake suhu wektu nyata ing njero kanggo tujuan ngawasi, nggunakake suhu sing diimpor Swiss kanthi akurasi dhuwur. sensor, panyimpangan sensor yaiku +/- 0,3 derajat C, deleng spesifikasi ing ngisor iki:


<5% RH aplikasi kabinet garing

Kabinet garing <5% RH minangka solusi panyimpenan OPTIMAL kanggo:
â» Komponen otomotif, kayata komponen mesin, bantalan, spring, plunger.
â» Bahan farmasi, kayata jamu, pil, kapsul, bahan baku.
â» Senjata militer, instrumen presisi, museum, foto & lensa.
â» Bahan sing nyerep kelembapan, kayata epoksi, resin, perekat


<5%RH Series dehumidifying speed:

Mbukak lawang 30 detik lan banjur ditutup, asor bakal waras kanggo <5% RH ing 30 menit, ndeleng ngisor kurva: (Ambient 25 derajat C, asor 60% RH)


APA CARA UMUM kanggo nyimpen KOMPONEN Sensitif Kelembapan?

1. tas desiccant
âMetode: Komponen sensitif kelembapan dikempalken ing kandang, tas desiccant tradisional uga dilebokake ing njero kandang, bisa nyerep kelembapan ing njero ruangan supaya lingkungan garing.
âKekurangan: Desiccant bag= bahan konsumsi, kinerja kontrol RH ala, wektu cendhak.

2. Lemari Nitrogen
âCara: Komponen sing sensitif kelembapan disimpen ing lemari pembersih nitrogen utawa udara sing dikompress kanggo nyimpen kelembapan sing sithik.
âKakurangan: Isi nitrogen = konsumsi N2 terus-terusan, biaya dhuwur.

3. Lemari panyimpenan garing
âCara: Komponen sensitif kelembapan diselehake ing lemari garing <5% RH, mung plug in, mesin bakal kanthi otomatis bisa, lan tekan nilai setelan.
â Kaluwihan: Ora ana barang sing bisa dienggo, ora ana karya manual, ora ana konsumsi nitrogen, lingkungan, mung butuh listrik sithik.
Saka comparison ndhuwur, <5% RH kabinèt garing ndadekke sampeyan efficiency luwih lan biaya murah, iku pilihan paling biaya-efektif ing long term.


Kita nyedhiyakake solusi kabinet garing <5% RH kanggo industri ing ngisor iki:

  • Produksi elektronik

  • Semikonduktor

  • Farmasi

  • Laboratorium

  • Penerbangan

  • militèr


Kauntungan saka lemari garing <5% RH kanggo bagean otomotif


Kanggo rincian liyane babagan <5%RH kabinèt garing, pls ngunjungi situs web kita www.climatestsymor.com utawa langsung ngirim email kanggo sales@climatestsymor.com, kita bakal njaluk sampeyan bali ing wektu paling cepet, welcome kanggo bisa collaboration.








Hot Tags: Kabinet Kering 5% RH, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept