Lemari Kering Baking Elektronik
  • Lemari Kering Baking ElektronikLemari Kering Baking Elektronik
  • Lemari Kering Baking ElektronikLemari Kering Baking Elektronik
  • Lemari Kering Baking ElektronikLemari Kering Baking Elektronik
  • Lemari Kering Baking ElektronikLemari Kering Baking Elektronik
  • Lemari Kering Baking ElektronikLemari Kering Baking Elektronik

Lemari Kering Baking Elektronik

Lemari garing baking elektronik nggabungake teknologi kontrol kelembapan ultra-rendah kanthi baking suhu rendah, sing cocog karo lingkungan panyimpenan jangka panjang 40â,<10%RH, the electronic baking dry cabinets are designed for storing electronic components,PCB, MSD in a hot and dry atmosphere.

Model: TDE870F
Kapasitas: 870L
Kisaran suhu & asor: 40â<10%RH
Wektu Recovery: Max. 30 menit sawise mbukak lawang 30 detik banjur ditutup. (Ambient 25â 60%RH)
Rak: 5pcs, dhuwur bisa diatur
Warna: Biru tua, aman ESD
Ukuran interior: W898 * D572 * H1698 MM
Ukuran njaba: W900 * D600 * H1890 MM

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Climatest Symor & reg; elektronik elektronik baking lemari garing, uga disebut baking kothak garing, becik kanggo nyimpen komponen elektronik sing wis kapapar asor lingkungan, elektronik elektronik baking lemari garing teka karo 40â dadi panas lan <10% RH asor kurang, iku rumiyin excites ing molekul banyu ing jero komponen, lan wis rampung garing, iki elektronik elektronik baking lemantun garing uga bisa digunakake minangka lemari panyimpenan asor kurang normal tanpa dadi panas.


Spesifikasi

Model

Kapasitas

Ukuran Interior

(W × D × H, mm)

Ukuran njaba

(W × D × H, mm)

Daya Rata-rata (W)

Bobot Bruto (KG)

Maks. Beban/rak (KG)

TDE320F

320L

898*422*848

900*450*1010

 

70

80

TDE435F

435L

898*572*848

900*600*1010

 

82

80

TDE870F

870L

898*572*1698

900*600*1890

 

130

100

TDE1436F-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

 

189

100

TDE1436F-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

 

189

100


Fitur

·Suhu 40â, asor <10%RH.
-Kabinèt garing baking elektronik bisa digunakake minangka lemari panyimpenan kelembapan normal tanpa pemanasan, nalika fungsi baking suhu kurang 40â ora dibutuhake, panyimpenan kelembapan sing kurang uga kasedhiya.

· Ngadopsi sensor kelembapan & suhu sing diimpor asli Swiss.
-Iki mesthekake tliti dhuwur ing nggunakake, malih, elektronik baking lemantun garing nduweni fungsi memori, ora perlu kanggo nyetel maneh sawise daya diselani.

· Digawe dening 1.2mm kekandelan galvanis baja, karo USA DuPont anti-statis uyuh bubuk.
-Struktur padhet, beban-bearing banget, perawatan lumahing karo 18 pangolahan uyuh bubuk, Nilai resistance statis meets 106 -108Ω.

· Lapisan jampel tengah ing elektronik baking lemantun garing awak èfèktif njogo suhu pancet nang, kang njamin kinerja baking luwih.
·Modul garing sing kuat kanthi umur + 15 taun digambarake.- Kabinet garing baking elektronik nggunakake sieve molekuler multi-porous minangka desiccant, bisa diregenerasi kanthi otomatis, ora ana bahan konsumsi lan ora perlu diganti.

· Kastor universal dilengkapi ing ngisor, aman ESD.
- Kastor ESD sing dikuatake dipasang ing sisih ngisor, loro ngarep kanthi ngunci.


40â, <10%RH Elektronik baking dry cabinets

40â elektronik baking lemantun garing bisa digunakake minangka 40â suhu kurang lemantun baking utawa lemantun panyimpenan asor kurang normal, mesin nggunakake 40â suhu kanggo meksa molekul banyu kanggo nguap saka njero komponen elektronik, banjur modul garing discharge Kelembapan metu saka kabinèt, ing cara, molekul banyu wis rampung digunakke lan kosong.
Oven pangatusan hawa panas uga digunakake kanggo manggang komponen elektronik, nanging bisa nyebabake karusakan panas lan oksidasi ing suhu dhuwur, kelembapan bakal nempel maneh ing komponen sawise adhem, iki ora bisa ngrampungake masalah kerusakan kelembapan.

Panyimpenan normal

Proses reflow

Kelembapan ing sekitar nembus menyang bungkusan.

Sajrone dadi panas, tekanan uap banyu mundhak, sing misahake die lan resin.

Uap banyu terus nggedhekake ing panas, ndamu munggah paket.

Uap banyu ngilangi bungkusan, sing nyebabake retak mikro.

Lemari garing baking elektronik kanthi efektif ngatasi masalah âpangatusan palsuâ, utamane, akeh komponen sing rusak asring teka saka "pangatusan palsu", yaiku, nalika suhu sekitar kurang, sanajan permukaan komponen garing, jero. molekul banyu nang durung dibusak lan ora bisa dideteksi dening instruments, sak soldering ing proses reflow, molekul banyu internal ngembangaken sawise dadi panas, kang nimbulaké retak lan soldering non-efektif.
Elektronik baking lemari garing digunakake digunakake kanggo nyimpen komponen SMT, kaset & reels, Printed Circuit Boards (PCB), komponen elektronik, iku uga nglindhungi lan mbusak Kelembapan saka lensa optik, bahan mentahan pharmaceutical, bagean tliti, lan kabeh kurang asor lan kurang suhu. aplikasi perawatan.


40â Baking Series kacepetan dehumidifying:

40â Electronic baking dry cabinets cocok kanggo suhu sekitar> 15â. (Ambient 25 derajat C, kelembapan 60% RH)


Apa iku 40â elektronik baking lemari garing?

Climatest Symor & reg; elektronik baking lemantun garing dibangun kanggo njaga asor interior <10% RH, lan panggangan komponen elektronik ing 40â atmosfer, iku adopts teknologi dehumidifying otomatis, ora nitrogen needed, ora vakum needed, kedhaftar mung nyambungake elektronik baking lemantun garing kanggo sumber daya, iku bakal kanthi otomatis bisa.
Unit garing minangka inti saka lemari garing baking elektronik, digawe dening desiccant sintetik, sing ngasilake dhewe, dehumidifying otomatis, lan gratis pangopènan, umur desiccant sintetik iki + 15 taun tanpa panggantos, ora ana tetes pendinginan, ora tas desiccant, kabeh proses baking lan dehumidifying aman lan lingkungan.

Elektronik baking lemari garing nganggo akurasi dhuwur Swiss diimpor RH lan sensor suhu, sensor otomatis kontrol sumilir lan daur ulang saka desiccant sintetik, karo akurasi 2%.


Karakteristik saka 40â electronic baking dry cabinets

Desain modular independen: lemari garing baking elektronik iki nganggo desain modular sing dipatenake, tampilan suhu & kelembapan, sistem kontrol, modul pemanasan, modul garing bisa diganti kanthi cepet, pangopènan gampang, iki nambah efisiensi pangopènan.
Desain lingkungan: Kabeh lemari garing baking elektronik ora ngasilake sampah kanggo ngrusak lingkungan. Model iki dirancang kanggo panggunaan jangka panjang, yen struktur utama awak mesin lengkap, ora ngrusak, mung kudu mriksa lan ngganti modul sing rusak, bisa digunakake ing salawas-lawase, iki minangka desain ijo paling anyar sing cocog. kanggo perlindungan lingkungan.
Gampang operasi: Ora ana setelan rumit, lan personel ora perlu latihan, mesin mung perlu plug in, bisa operate kanthi otomatis. Iki minangka lemari garing baking elektronik kelas industri sing efisien. Ora mung ngirit biaya latihan personel, nanging uga nambah efisiensi produksi pabrik.
Pangeling kalibrasi: drift sensor mengaruhi akurasi lemari garing baking elektronik. Kanggo tundhuk karo peraturan ISO, fungsi pangeling kadaluwarsa kalibrasi ditawakake ing model iki. Nalika sensor mlaku liwat dina sing wis disetel, titik desimal ing controller bakal kerlip kanggo ngelingake pangguna, fungsi iki kanthi efektif ngirit tenaga kerja.


Kaluwihan saka lemari garing baking elektronik


Kanggo rincian liyane babagan elektronik baking lemantun garing, pls ngunjungi website www.climatestsymor.com utawa langsung ngirim email kanggo sales@climatestsymor.com, kita bakal njaluk sampeyan bali ing wektu paling cepet, welcome kanggo bisa collaboration.








Hot Tags: Lemari Kering Baking Elektronik, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept