Kelembapan Control Storage Garing Kabinet
  • Kelembapan Control Storage Garing KabinetKelembapan Control Storage Garing Kabinet
  • Kelembapan Control Storage Garing KabinetKelembapan Control Storage Garing Kabinet
  • Kelembapan Control Storage Garing KabinetKelembapan Control Storage Garing Kabinet
  • Kelembapan Control Storage Garing KabinetKelembapan Control Storage Garing Kabinet
  • Kelembapan Control Storage Garing KabinetKelembapan Control Storage Garing Kabinet

Kelembapan Control Storage Garing Kabinet

Climatest Symor® yaiku pabrikan lemari garing panyimpenan kontrol kelembapan China, sistem dehumidifying bisa pulih kanthi cepet menyang tingkat RH sing dikarepake kanthi teknologi paling anyar, lemari panyimpenan kontrol kelembapan kanthi otomatis ngasilake desiccant sintetik, sing umure nganti 15 taun, yaiku bebas pangopènan lan lingkungan.

Model: TDB240F
Kapasitas: 240L
Kelembapan: 10% -20% RH Adjustable
Wektu Recovery: Max. 30 menit sawise mbukak lawang 30 detik banjur ditutup. (Ambient 25â 60%RH)
Rak: 3 pcs
Werna: Biru Tua, aman ESD
Ukuran interior: W596 * D372 * H1148 MM
Ukuran njaba: W598 * D400 * H1310 MM

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Lemari panyimpenan garing, utawa lemari panyimpenan garing, minangka lemari pengering pengering efisiensi dhuwur sing kompak, sing cocog karo panyimpenan komponen elektronik, bagean otomotif, aeroangkasa, SMT, lan aplikasi apa wae sing mbutuhake panyimpenan sing dikontrol kelembapan, 10% -20% RH Series Kelembapan luwes, pangguna bisa nyetel titik RH kanthi bebas ing 10-20% RH, lemari panyimpenan garing kontrol kelembapan dilengkapi garansi rong taun, kanthi dhukungan teknis gratis seumur hidup.



Spesifikasi

Mode # kanthi fungsi F: ESD, werna Biru Tua.
Mode # tanpa F: Ora ana fungsi ESD, werna putih

Model

Kapasitas

Ukuran Interior

(W × D × H, mm)

Ukuran njaba

(W × D × H, mm)

Daya Rata-rata (W)

Bobot Bruto (KG)

Maks. Beban/rak (KG)

TDB98

98L

446*372*598

448*400*688

6

31

50

TDB98F

98L

446*372*598

448*400*688

6

31

50

TDB160

160L

446*422*848

448*450*1010

6

43

50

TDB160F

160L

446*422*848

448*450*1010

6

43

50

TDB240

240L

596*372*1148

598*400*1310

6

57

50

TDB240F

240L

596*372*1148

598*400*1310

6

57

50

TDB320

320L

898*422*848

900*450*1010

6

70

80

TDB320F

320L

898*422*848

900*450*1010

6

70

80

TDB435

435L

898*572*848

900*600*1010

8

82

80

TDB435F

435L

898*572*848

900*600*1010

8

82

80

TDB540

540L

596*682*1298

598*710*1465

8

95

80

TDB540F

540L

596*682*1298

598*710*1465

8

95

80

TDB718

718L

596*682*1723

598*710*1910

8

105

80

TDB718F

718L

596*682*1723

598*710*1910

8

105

80

TDB870

870L

898*572*1698

900*600*1890

8

130

100

TDB870F

870L

898*572*1698

900*600*1890

8

130

100

TDB1436-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

15

189

100

TDB1436F-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

15

189

100

TDB1436-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

15

189

100

TDB1436F-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

15

189

100


Fitur

· Ngadopsi sensor kelembapan & suhu sing diimpor asli Swiss.
-Iki mesthekake tliti dhuwur ing nggunakake, malih, lemari panyimpenan kontrol asor garing wis fungsi memori, ora perlu kanggo nyetel maneh sawise daya diselani.

· Digawe dening 1.2mm kekandelan galvanis baja, karo USA DuPont anti-statis uyuh bubuk.
Struktur -Firm, beban-bearing banget, perawatan lumahing karo 18 pangolahan lukisan, Nilai resistance statis meets 106 -108Ω, malih, resistance karat super apik.

· Jendela kaca tempered intensitas dhuwur 3.2mm kanggo pengamatan sing luwih apik.
- Kunci paduan seng Flat press, kanthi sesak udara sing sampurna lan fungsi anti-nyolong, panyimpenan lemari panyimpenan garing sing kenceng banget.

· Kanthi fungsi memori, ora perlu nyetel maneh sawise gagal daya.
-Kontrol kelembapan lemari panyimpenan garing kanthi otomatis bisa ngelingi nilai setelan sadurunge sawise dipateni, ora perlu disetel maneh.

· Unit garing sing kuat kanthi umur umur +15 taun.
- Lemari panyimpenan panyimpenan garing nggunakake sieve molekul multi-keropos minangka desiccant, bisa diregenerasi kanthi otomatis, ora ana bahan sing bisa digunakake lan ora perlu diganti.

· Kastor universal dilengkapi ing ngisor, aman ESD.
- Dikiataken PU castors dipasang ing ngisor, ngarep loro karo rem.


Apa Climatest Symor & reg; kontrol asor lemari panyimpenan garing, dehumidifying lemari panyimpenan garing?

Climatest Symor & reg; kontrol asor lemari panyimpenan garing, utawa lemari panyimpenan garing, digunakake kanggo garing komponen sensitif Kelembapan ing lingkungan panyimpenan asor kurang, iku adopts teknologi dehumidifying otomatis kanggo njaga tingkat asor saka 20% kanggo 10% RH, ora nitrogen needed, ora vakum dibutuhake, pangguna mung nyambungake lemari garing panyimpenan kontrol asor kanggo sumber daya, banjur nyetel titik RH ing controller LED, iku bakal kanthi otomatis bisa, konsumsi daya kurang.


Kepiye kelembaban ngontrol lemari panyimpenan garing nyebabake produksi SMT?

lemari garing panyimpenan kontrol asor, utawa lemari panyimpenan garing umume ditemokake ing garis produksi SMT, SMT nggunakake proses reflow suhu dhuwur, cacat manufaktur sing gegandhengan karo kelembapan lan gagal bisa kedadeyan ing proses iki, sing bisa dilacak kanggo panyimpenan lan penanganan sing ora bener. komponen nalika proses perakitan.


Sajrone proses reflow, nglacak Kelembapan nembus menyang paket IC, meksa Kelembapan mundhak amarga dadi panas, Kelembapan digunakke nggedhekake cepet nang, iki nyebabake karusakan siro, iki welding non-efektif, kaya Gagal kabel, brondong lan mikro-cracking, malah. cracking kanggo lumahing, ora gampang kanggo weruh ing tataran awal, Nanging, iki siro, masalah potensial lumebu ing pasar, banjur produk fakultas bali, iku ndadékaké kanggo mundhut ekonomi amba lan efficiency kurang.

Panyimpenan normal

Proses reflow

Kelembapan ing sekitar nembus menyang bungkusan.

Sajrone dadi panas, tekanan uap banyu mundhak, sing misahake die lan resin.

Uap banyu terus nggedhekake ing panas, ndamu munggah paket.

Uap banyu ngilangi bungkusan, sing nyebabake retak mikro.

Lemari panyimpenan panyimpenan garing, utawa lemari panyimpenan garing bisa njaga tingkat RH ing 10-20% RH, sing kanthi efektif ngilangi risiko kegagalan amarga panyimpenan sing ora bener sajrone proses perakitan.


Aplikasi saka lemari panyimpenan kontrol kelembapan, dehumidifying lemari panyimpenan garing

Lemari panyimpenan kontrol kelembapan penting ing industri manufaktur elektronik / semikonduktor, minangka solusi panyimpenan OPTIMAL kanggo:
â» PCB, PCBA, keripik IC, LED, SMD, SMT, EMS, tape & reels, papan kabel cetak (PWB), film polimida, feeder.
â» Kapasitor, bagean keramik, konektor, switch, bar welding.
â» Komponen MSL sing wis dirakit sebagian.
â» Bahan sing nyerep kelembapan, kayata epoksi, resin, adhesive.
â» Serat optik kayata lensa mikro kanggo WDM, lan CCD, sensor gambar solid state.


Napa sampeyan butuh lemari panyimpenan garing, dehumidifying lemari panyimpenan garing?

Umumé, kabinèt garing elektronik minangka mesin panyimpenan sing nglindhungi komponen elektronik sing sensitif saka kerusakan sing gegandhengan karo kelembapan, nyedhiyakake solusi panyimpenan sing dikontrol kelembapan sing efektif kanggo piranti sensitif kelembapan.
Kanthi nyimpen MSD ing Climatest Symor & reg; lemantun garing elektronik, urip lantai lengkap wis menthekake, Gagal produksi, kaya popcorning, wutah intermetallic, oksidasi, solderability, rampung pungkasan, lan nemen nambah efficiency produksi.
Kanthi nyimpen komponen terkenal ing Climatest Symor & reg; lemari garing elektronik, cacat gegandhengan karo Kelembapan, kaya jamur, oksidasi, mildew, teyeng ilang, investasi cilik luwih apik tinimbang kerugian ageng.
Climatest Symor & reg; kontrol kelembapan lemari panyimpenan garing lan lemari panyimpenan kelembapan sing kurang, nganggo suhu impor Swiss. & RH sensor, kesalahan +/- 2% RH, kanthi presisi dhuwur lan stabilitas dhuwur.



Menapa malih, cleanrooms syarat hygiene banget ketat, stainless steel dikenal lan kuat lan bisa tahan pangolahan reresik paling kaku, Climatest Symor & reg; uga nyedhiyakake lemari garing stainless steel (SS) lan lemari nitrogen stainless steel (SS), loro-lorone disesuaikan miturut syarat khusus pelanggan.


10% -20% RH Series kacepetan dehumidifying:

Mbukak lawang 30 detik lan banjur ditutup, asor bakal waras kanggo <10% RH ing 30 menit, ndeleng ngisor kurva: (Ambient 25 derajat C, asor 60% RH)


APA CARA UMUM kanggo nyimpen KOMPONEN ELEKTRONIK?

1. Tas alangi Kelembapan
âMetode: Komponen sensitif kelembapan dikemas ing tas penghalang kelembapan sing disegel, kanthi desiccants lan mobil indikator kelembapan (HIC) ing njero, pangguna ngenali kelembapan sekitar ing paket sing disegel kanthi mriksa owah-owahan warna titik ing mobil.
âKekurangan: Kantong penghalang kelembapan + mobil indikator kelembapan + desiccants + karya manual = bahan konsumsi, risiko bocor, biaya dhuwur.

2.Nitrogen cabinetsâMetode: Komponen sensitif Kelembapan disimpen ing lemantun purge nitrogen utawa udara teken kanggo ketemu panyimpenan asor kurang.
âKakurangan: Isi nitrogen = konsumsi N2 terus-terusan, biaya dhuwur.
3. Lemari panyimpenan garing
âCara: Komponen sensitif kelembapan diselehake ing lemari panyimpenan garing, mung plug in, mesin bakal kanthi otomatis bisa, lan tekan asor banget.
â Kaluwihan: Ora ana barang sing bisa dienggo, ora ana karya manual, ora ana konsumsi nitrogen, lingkungan, mung butuh listrik sithik.
Saka perbandingan ndhuwur, lemari panyimpenan garing nggawa sampeyan efisiensi sing luwih dhuwur lan biaya sing luwih murah, iki minangka pilihan sing paling larang kanggo jangka panjang.


Kaluwihan saka asor kontrol panyimpenan lemari garing, ESD aman lemari panyimpenan asor kurang


Kita nyedhiyakake solusi lemari panyimpenan garing kanggo panyimpenan ing ngisor iki:

  • SMT

  • SEMIKONDUKTOR

  • BAGIAN OTOMATIS

  • SERAT OPTIK

  • LED

  • AEROSPACE


Punapa punika prabédan antarane lemari garing panyimpenan kontrol asor lan lemantun nitrogen?

1. Prinsip kerja
panyimpenan kontrol asor lemari garing nggunakake asor fisik nresep, bagean inti punika unit garing, unit garing kanthi otomatis nyetel Kelembapan nresep lan pangolahan circulation kesel, ana sawetara RH beda kanggo pilihan, kayata 20-60% RH / 10-20 %RH/<10%RH/<5%RH/<3%RH, iku gumantung ing panjaluk tartamtu.
asor kontrol panyimpenan lemantun garing nggunakake gas purge N2, gas N2 kapenuhan push udhara interior njaba, banjur RH ngisor kanggo Nilai setelan, ana N2 flow-meter, tutup Magnetik lan modul N2 dilengkapi ing kabinèt nitrogen kanggo kontrol. waé, asor punika 1-60% RH luwes, nanging perlu terus sumber N2, biaya dhuwur.

2. Kacepetan dehumidifying
Kabinèt nitrogen dehumidifying kacepetan luwih cepet saka asor kontrol panyimpenan lemantun garing, nalika N2 rush menyang kabinèt, RH interior bisa tekan 1% RH ing sawetara menit, Nanging, kabinèt garing elektronik kudu nemu RH nresep lan kesel pangolahan, iku luwih alon, biasane ing 10-30 menit, gumantung ing sawetara RH tartamtu.

3. Aplikasi
Yen produk mung sensitif kelembapan, lemari panyimpenan garing kontrol kelembapan minangka pilihan sing paling apik, yen produk loro sensitif kelembapan lan sensitif oksigen, kayata tembaga, kristal, perak, banjur kabinet N2 luwih apik.


Kanggo rincian liyane babagan lemari panyimpenan garing asor kontrol, pls ngunjungi situs web www.climatestsymor.com utawa langsung ngirim email kanggo sales@climatestsymor.com, kita bakal njaluk sampeyan bali ing wektu paling cepet, welcome kanggo bisa collaboration.








Hot Tags: Kontrol Kelembapan Lemari Panyimpenan Kering, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept