Nitrogen Dry Box
  • Nitrogen Dry BoxNitrogen Dry Box
  • Nitrogen Dry BoxNitrogen Dry Box
  • Nitrogen Dry BoxNitrogen Dry Box
  • Nitrogen Dry BoxNitrogen Dry Box

Nitrogen Dry Box

Kothak garing nitrogen nyedhiyakake lingkungan panyimpenan kelembapan sing kurang kanggo komponen elektronik / semikonduktor sing sensitif kelembapan, kayata paket IC, PCB, SMT, wafer silikon, kothak garing nitrogen kanthi kontrol kelembapan otomatis, tingkat kelembapan bisa mudhun nganti 1% RH kanthi ngisi gas nitrogen.

Model: TDN1436F-6
Kapasitas: 1436L
Kelembapan: 1% -60% RH luwes
Wektu Recovery: Max. 15 menit sawise mbukak lawang 30 detik banjur ditutup. (Ambient 25 ℃ 60% RH)
Rak: 5pcs, dhuwur bisa diatur
Warna: Biru tua, aman ESD
Ukuran interior: W1198 * D682 * H1723 MM
Ukuran njaba: W1200 * D710 * H1910 MM

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Kothak garing nitrogen Climatest Symor® nyedhiyakake struktur sing apik lan kuwat kanggo nyukupi syarat panyimpenan garing sing asor, kothak garing nitrogen nggawe kompartemen isi nitrogen sing kedap udara kanggo nahan komponen sensitif kelembapan lan oksigen kanthi aman.


Spesifikasi

Model # kanthi fungsi F: ESD, werna Biru Tua.
Model # tanpa F: Ora ana fungsi ESD, werna putih

Model

Kapasitas

Ukuran Interior

(W × D × H, mm)

Ukuran njaba

(W × D × H, mm)

Daya Rata-rata (W)

Bobot Bruto (KG)

Maks. Beban/rak (KG)

TDN98

98L

446*372*598

448*400*688

8

31

50

TDN98F

98L

446*372*598

448*400*688

8

31

50

TDN160

160L

446*422*848

448*450*1010

10

43

50

TDN160F

160L

446*422*848

448*450*1010

10

43

50

TDN240

240L

596*372*1148

598*400*1310

10

57

50

TDN240F

240L

596*372*1148

598*400*1310

10

57

50

TDN320

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDN320F

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDN435

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDN435F

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDN540

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDN540F

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDN718

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDN718F

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDN870

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDN870F

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDN1436-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDN1436F-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDN1436-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDN1436F-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100


rincian produk

· Ngadopsi sensor kelembapan & suhu sing diimpor asli Swiss.

-Iki njamin tliti dhuwur digunakake, malih, nitrogen kothak garing nduweni fungsi memori, ora perlu kanggo nyetel maneh sawise gangguan daya.


· Digawe dening 1.2mm kekandelan galvanis baja, karo USA DuPont ESD wêdakakêna uyuh aman.

-Struktur padhet, beban-bearing banget, perawatan lumahing karo 18 pangolahan uyuh bubuk, Nilai resistance statis meets 106-108Oh


· Dilengkapi modul hemat nitrogen

-Sawise asor ing kothak garing nitrogen tekan nilai sing disetel, sistem kanthi otomatis ngethok sumber nitrogen, lan mbukak maneh kanthi otomatis yen asor ngluwihi nilai sing disetel.


· Dilengkapi weker over-kelembapan + weker mbukak lawang, lan sistem logging data. (opsional)

- Yen asor interior ngluwihi nilai sing disetel, utawa lawang mbukak, bakal langsung weker kanthi swara lan lampu sumunar kanggo ngelingake operator.


· Pangeling Kalibrasi

-Selaras karo peraturan ISO, desain unik saka fungsi pangeling-eling kadaluwarsa kalibrasi ditawakake ing kothak garing nitrogen.



Apa nitrogen kothak garing?

Climatest Symor® nitrogen kothak garing bisa kanggo ngatur injeksi nitrogen menyang kothak garing kanggo entuk dehumidification lan oksidasi. Kothak garing interior diisi karo gas N2 kanggo nglindhungi komponen elektronik saka oksidasi, bisa njaga asor nganti 1% RH. 


Kothak garing nitrogen minangka solusi sing paling apik kanggo panyimpenan kurang asor lan kurang oksigen, digunakake kanggo nyimpen komponen elektronik ing industri manufaktur elektronik, kayata sirkuit terpadu (IC), Papan sirkuit dicithak (PCB),  lan piranti medis, kanthi kacepetan dehumidification cepet banget.


Kothak garing nitrogen stainless steel uga kasedhiya, nyukupi syarat kebersihan sing paling ketat, kothak garing nitrogen SS becik kanggo nyimpen piranti semikonduktor ing kamar resik, kayata IC, wafer lan paket mbukak.


Kepiye cara kerja kothak garing nitrogen?

Lemari panyimpenan nitrogen ngetokake kelembapan lan oksigen ing lemari, supaya bisa tekan tingkat kelembapan sing dikarepake ing 1-60% RH, kabinèt N2 dilengkapi piranti nyimpen nitrogen, yen asor ing jero kabinet tekan nilai sing disetel, sistem otomatis Cut mati sumber nitrogen, lan mbukak maneh sumber nitrogen yen asor ngluwihi Nilai nyetel, iki nyimpen 70% nitrogen dibandhingake karo jinis tradisional.


Menapa malih, sistem sumber gas multi-titik digunakake ing kothak garing nitrogen, nitrogen wis flushed menyang kabinèt liwat luwih saka 30 bolongan cilik ing modul nitrogen (ndeleng ngisor pic.), Gas nitrogen wis roto-roto mbagekke ing kabinèt supaya titik mati lan fénoména sudut mati disebabake pasokan gas siji-titik tradisional.

Lemari panyimpenan nitrogen nggunakake sensor RH sing diimpor Swiss kanthi akurasi dhuwur, kanthi akurasi 2%.


Bedane antarane kothak garing nitrogen lan kabinet garing elektronik:

1. Kothak garing nitrogen duwe loro kontrol Kelembapan lan fungsi anti-oksidasi, kapenuhan gas nitrogen kanggo remet metu oksigen ing kabinèt, cara iki èfèktif nyegah oksigen lan asor bahan sentitive saka kang oxidized. Nitrogen kothak garing adopts nitrogen gas purging cara kanggo ketemu kurang-asor lan kurang-oksigen aplikasi panyimpenan, kemurnian nitrogen disaranake dadi> 99%, nitrogen kothak garing umume digunakake ing microelectronics lan industri semikonduktor.


Kabinet garing elektronik, uga disebut kabinet garing otomatis, dehumidifying lemari panyimpenan garing, dirancang kanggo ngontrol kelembapan liwat unit garing tinimbang purge nitrogen.


2. Ing nitrogen kothak garing nggawe kurang-oksigen lingkungan kurang-asor, produk sijine menyang nitrogen kothak garing Sejatine Kelembapan-bukti packaging, oksidasi angel kelakon.


Kabinet garing elektronik mung bisa ngontrol kelembapan, ora ana fungsi anti-oksidasi, isi oksigen meh padha karo lingkungan sekitar.


Karakteristik kothak garing nitrogen

Nitrogen Purge Control N2 Desikator Kabinet Kering

Desain modular independen: Kothak garing nitrogen iki nganggo desain modular sing dipaten, tampilan suhu & kelembapan, sistem kontrol, modul nitrogen bisa diganti kanthi cepet, pangopènan gampang, iki nambah efisiensi pangopènan.


Desain lingkungan: Kothak garing nitrogen kabeh ora ngasilake sampah kanggo ngrusak lingkungan. Model iki dirancang kanggo panggunaan jangka panjang, yen struktur utama awak mesin lengkap, ora ngrusak, mung kudu mriksa lan ngganti modul sing rusak kanthi periodik, bisa digunakake ing salawas-lawase, iki minangka desain ijo paling anyar sing cocog. kanggo perlindungan lingkungan.


Gampang operasi: Ora ana setelan rumit, personel ora perlu latihan, lan ora pangopènan, mung plug in lan nyetel RH ing tampilan digital, kabinèt N2 mlaku kanthi otomatis. Iki minangka kabinet panyimpenan nitrogen kelas industri sing efisien. Ora mung ngirit biaya latihan personel, nanging uga nambah efisiensi produksi pabrik.


Pangeling kalibrasi: drift sensor mengaruhi akurasi kothak garing nitrogen. Kanggo tundhuk karo peraturan ISO, fungsi pangeling kadaluwarsa kalibrasi ditawakake ing model iki. Nalika sensor mlaku liwat dina prasetel, titik desimal ing controller bakal kerlip kanggo ngelingake pangguna, fungsi iki ngirit tenaga kerja.


Kanggo rincian liyane babagan kothak garing nitrogen, pls ngunjungi situs web kita www.climatestsymor.com utawa langsung ngirim email kanggo sales@climatestsymor.com, kita bakal njaluk sampeyan bali ing wektu paling cepet, welcome kanggo bisa collaboration.




Hot Tags: Nitrogen Dry Box, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept