Kabinet Panyimpenan PCB
  • Kabinet Panyimpenan PCBKabinet Panyimpenan PCB
  • Kabinet Panyimpenan PCBKabinet Panyimpenan PCB
  • Kabinet Panyimpenan PCBKabinet Panyimpenan PCB
  • Kabinet Panyimpenan PCBKabinet Panyimpenan PCB
  • Kabinet Panyimpenan PCBKabinet Panyimpenan PCB

Kabinet Panyimpenan PCB

Kabinet panyimpenan PCB nyedhiyakake lingkungan panyimpenan kelembapan relatif ultra-kurang kanggo manufaktur elektronik, sing dirancang kanggo nangani komponen lan bahan sing sensitif kelembapan kalebu papan sirkuit dicithak (PCB), piring, serat nano, kaset, serat optik, sirkuit terpadu, spesimen laboratorium.

Model: TDA320F
Kapasitas: 320L
Kelembapan: 20% -60% RH luwes
Wektu Recovery: Max. 30 menit sawise mbukak lawang 30 detik banjur ditutup. (Ambient 25â 60%RH)
Rak: 3pcs, dhuwur bisa diatur
Warna: Biru tua, aman ESD
Ukuran interior: W898 * D422 * H848 MM
Ukuran njaba: W900 * D450 * H1010 MM

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Climatest Symor & reg; Kabinet panyimpenan PCB yaiku pangatusan sing dikontrol kelembapan lan lemari panyimpenan kanggo manufaktur elektronik, njaga kontrol kelembapan sing tepat kanthi dehumidification cepet, kanggo panyimpenan kelembapan sing kurang saka macem-macem piranti sensitif kelembapan, kabinet garing ora mung digunakake kanggo panyimpenan pangatusan aman ESD, nanging uga kelembapan kanthi cepet. aman lan bukti bledug.



Spesifikasi

Mode # kanthi fungsi F: ESD, werna Biru Tua.
Mode # tanpa F: Ora ana fungsi ESD, werna putih

Model

Kapasitas

Ukuran Interior

(W × D × H, mm)

Ukuran njaba

(W × D × H, mm)

Daya Rata-rata (W)

Bobot Bruto (KG)

Maks. Beban/rak (KG)

TDA98

98L

446*372*598

448*400*688

8

31

50

TDA98F

98L

446*372*598

448*400*688

8

31

50

TDA160

160L

446*422*848

448*450*1010

10

43

50

TDA160F

160L

446*422*848

448*450*1010

10

43

50

TDA240

240L

596*372*1148

598*400*1310

10

57

50

TDA240F

240L

596*372*1148

598*400*1310

10

57

50

TDA320

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDA320F

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDA435

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDA435F

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDA540

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDA540F

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDA718

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDA718F

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDA870

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDA870F

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDA1436-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDA1436F-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDA1436-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDA1436F-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100


Fitur

· Ngadopsi sensor kelembapan & suhu sing diimpor asli Swiss.
-Iki njamin tliti dhuwur ing nggunakake, malih, lemari panyimpenan PCB wis fungsi memori, ora perlu kanggo nyetel maneh sawise daya diselani.

· Digawe dening 1.2mm kekandelan galvanis baja, karo USA DuPont anti-statis uyuh bubuk.
-Struktur padhet, beban-bearing banget, perawatan lumahing karo 18 pangolahan uyuh bubuk, Nilai resistance statis meets 106 -108Ω.

· Dilengkapi weker over-kelembapan + weker mbukak lawang, lan sistem logging data.
-Sawise asor interior ngluwihi nilai setelan, utawa lawang mbukak, bakal langsung weker karo swara lan cahya, kanggo ngelingake operator.

· Modul garing sing kuat kanthi umur sing digambarake +15 taun.
- Kabinet panyimpenan PCB nganggo sieve molekul multi-porous minangka desiccant, bisa regenerasi kanthi otomatis, ora ana bahan sing bisa digunakake lan ora perlu diganti.

· Kinerja kedap udara sing apik banget
-Kabinèt garing kabèh nganggo kunci bertekanan kanggo nyilikake kemungkinan infiltrasi kelembapan.


Apa lemari panyimpenan PCB 40â?

Climatest Symor & reg; Kabinet panyimpenan PCB digunakake kanggo ngontrol kelembapan ing 20% ​​RH-60% RH, sembarang titik kelembapan ing sawetara iki bisa disetel kanthi bebas, kabinet panyimpenan PCB nganggo teknologi dehumidifying otomatis.
Unit garing minangka jantung kabinèt garing elektronik, kabinèt hawa garing, digawe dening desiccant sintetik, sing bisa diasilake kanthi otomatis, lan gratis pangopènan, umur desiccant sintetik iki + 15 taun, ora perlu diganti, ora ana tetes pendinginan, ora tas desiccant, ora nitrogen needed, kabèh proses dehumidifying iku bisu lan lingkungan.
Unit garing nggunakake desiccant sintetik paling anyar lan wangun alloy memori nang, malah sawise Gagal daya, desiccant tiron isih terus kanggo nresep Kelembapan, asor interior ngirim ora munggah luwih saka 10% RH ing 24 jam.

Kabinet garing kanggo elektronik nganggo akurasi dhuwur Swiss diimpor RH lan sensor suhu, sensor otomatis ngontrol sumilir lan daur ulang saka desiccant sintetik, kanthi akurasi 2%.


Apa kabinèt panyimpenan PCB perlu ing proses SMT?

Kanthi aplikasi nambah saka kabinèt panyimpenan PCB, asor kontrol panyimpenan saka komponen elektronik dadi penting ing Manufaktur elektronik lan industri Déwan.Komponèn elektronik wis ditandhani karo tingkat sensitif Kelembapan (MSL) sadurunge ex-pabrik, standar IPC nemtokaken requirement asor kanggo sirkuit terpadu miturut MSL sing cocog, saiki, ana rong rekomendasi utama ing standar, yaiku ><5%RH lan ><10%RH panyimpenan ing lemari panyimpenan garing dehumidify, utawa kothak garing."Kanggo MSD unpacked, nalika wektu cahya ora ngluwihi 72 jam, bisa disimpen ing asor tartamtu (kayata ngisor 10% RH utawa ngisor 5% RH) kanggo 5 kaping utawa 10 kaping maneh ing kabinèt panyimpenan PCB, urip lantai bisa mbalekake. â

Panyimpenan normal

Proses reflow

Kelembapan ing sekitar nembus menyang bungkusan.

Sajrone dadi panas, tekanan uap banyu mundhak, sing misahake die lan resin.

Uap banyu terus nggedhekake ing panas, ndamu munggah paket.

Uap banyu ngilangi bungkusan, sing nyebabake retak mikro.


20% -60% RH Series kacepetan dehumidifying:

(Ambient 25 derajat C, kelembaban 60% RH)


Bedane antarane kabinet garing elektronik lan kabinet nitrogen:

1.Kabinèt nitrogen kapenuhan gas nitrogen kanggo remet metu oksigen nang kabinet, supaya minangka kanggo mbentuk lingkungan pangayoman gas inert, cara iki bisa nyegah wafers, Kripik IC, lan Kripik LED saka kang oxidized.Nitrogen kabinet gumantung ing purge nitrogen kanggo ketemu asor kurang lan panyimpenan anti-oksidasi, kemurnian nitrogen disaranake dadi> 99%, kabinèt nitrogen umume digunakake ing mikroelektronik, industri semikonduktorKabinèt garing elektronik punika kabinèt garing otomatis, dehumidifying lemari panyimpenan garing, kang bisa nresep Kelembapan. lan discharge menyang njaba, kanggo mbentuk lingkungan panyimpenan asor kurang, iku wis kemampuan kontrol asor.2.Kabinèt nitrogen nggunakake gas inert kanggo nggawe lingkungan oksigen-free utawa kurang-oksigen, produk sijine menyang kabinèt nitrogen sing Umume kemasan tahan kelembapan, oksidasi angel kedadeyan. Kabinet garing elektronik mung bisa ngontrol kelembapan, ora ana fungsi anti-oksidasi, isi oksigen meh padha karo ambien. t lingkungan.


Karakteristik lemari panyimpenan PCB

Desain modular independen: Kabinet panyimpenan PCB iki nganggo desain modular sing dipatenake, tampilan suhu & kelembapan, sistem kontrol, modul pemanasan, modul garing bisa diganti kanthi cepet, pangopènan prasaja, iki nambah efisiensi pangopènan.
Desain lingkungan: Kabèh lemari panyimpenan PCB ora ngasilake sampah kanggo ngrusak lingkungan. Model iki dirancang kanggo panggunaan jangka panjang, yen struktur utama awak mesin lengkap, ora ngrusak, mung kudu mriksa lan ngganti modul sing rusak, bisa digunakake ing salawas-lawase, iki minangka desain ijo paling anyar sing cocog. kanggo perlindungan lingkungan.
Gampang operasi: Ora ana setelan rumit, lan personel ora perlu latihan, mesin mung perlu plug in, bisa operate kanthi otomatis. Iku kabinèt panyimpenan PCB industri-bahan efisien. Ora mung ngirit biaya latihan personel, nanging uga nambah efisiensi produksi pabrik.
Pangeling kalibrasi: The drift sensor mengaruhi akurasi lemari panyimpenan PCB. Kanggo tundhuk karo peraturan ISO, fungsi pangeling kadaluwarsa kalibrasi ditawakake ing model iki. Nalika sensor mlaku liwat dina sing wis disetel, titik desimal ing controller bakal kerlip kanggo ngelingake pangguna, fungsi iki kanthi efektif ngirit tenaga kerja.



Kanggo rincian liyane babagan kabinèt panyimpenan PCB, pls ngunjungi situs web kita www.climatestsymor.com utawa langsung ngirim email kanggo sales@climatestsymor.com, kita bakal njaluk sampeyan bali ing wektu paling cepet, welcome kanggo bisa collaboration.








Hot Tags: Kabinet Panyimpenan PCB, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik