Portable Benchtop Lingkungan Chamber
  • Portable Benchtop Lingkungan ChamberPortable Benchtop Lingkungan Chamber
  • Portable Benchtop Lingkungan ChamberPortable Benchtop Lingkungan Chamber
  • Portable Benchtop Lingkungan ChamberPortable Benchtop Lingkungan Chamber

Portable Benchtop Lingkungan Chamber

Kamar lingkungan benchtop portabel, uga disebut kamar kelembapan suhu cilik, nggunakake sirkulasi udara kanggo njaga suhu lan kelembapan sing seragam ing kamar tes, menehi solusi ekonomi lan ngirit ruang kanggo nguji produk cilik, ruang uji benchop iki cocog karo kinerja sing dhuwur kanggo ketemu sampeyan. kabutuhan testing lingkungan.

Model: TGDJS-50T
Kapasitas: 50L
Rak: 1 pc
Warna: Biru
Ukuran interior: W350 × D350 × H400mm
Ukuran njaba: W600 × D1350 × H1100mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

katrangan:

Saka -20 / -40 / -70 kanggo +150 ° C, (asor: 20 kanggo 95% RH), Climatest Symor & reg; ruang lingkungan benchtop portabel nggabungake sawetara operasi sing wiyar ing desain kompak, fitur pengontrol layar tutul sing gampang dioperasikake, ruang lingkungan benchtop portabel minangka peralatan uji coba sing cocog kanggo komponen cilik, lan kasedhiya ing volume 50L.


Spesifikasi

Model TGDJS-50T
Ukuran Interior W350×D350×H400mm
Ukuran njaba W600×D1350×H1100mm
Range Suhu Model A:-20°C~+150°C Model B:-40°C~+150°C Model C:-70°C~+150°C
Fluktuasi Suhu: ⤱0,5°C; Keseragaman Suhu: â¤2°C
Rate Pemanasan 2.0~3.0°C/min
Cooling Rate 0,7 ~ 1,0 ° C / min
Range Kelembapan 20% ~ 98% R.H (5% RH/10% RH uga kasedhiya)
Kelembapan Bias +2/-3% R.H
Bahan interior Anti karat SUS#304 baja tahan karat
Bahan njaba Plat baja sing digulung kadhemen kanthi penyemprotan elektrostatik
Isolasi Superfine fiberglass wool / busa poliuretan
Pengontrol 7â pengontrol layar tutul UNIQUE(UMC) asli Jepang sing diimpor
Sistem Sirkulasi Motor tahan suhu dhuwur, siklus tunggal, sumbu dawa lan penggemar centrifuge jinis multi-godhong stainless steel
Humidifikasi Kelembapan slot cethek, mode humidifikasi uap, pasokan banyu otomatis kanthi weker kekurangan banyu
Dehumidification Mode dehumidifikasi kulkas
Sistem Pemanasan Pemanas NiCr, sistem independen
Kulkas Kompresor Hermetik Prancis "TECUMSEH", Mode pendinginan unit/mode pendinginan ganda (pendingin udara)
Piranti pangayoman Proteksi bocor lan outage, kompresor over-pressure, overheat, over-current protection, overload fusing protection, alarm sinyal audio, weker kekurangan banyu
Power Supply 220V · 50HZ/60HZ, 380V 50HZ/60HZ

Proteksi safety:

· Pembatas suhu independen: Mateni lan weker mandiri kanggo tujuan proteksi termal sajrone tes.

· Sistem Pendingin: Over-heat, over-current lan over-pressure proteksi kompresor.

· Ruang tes: Proteksi suhu sing berlebihan, kipas lan motor panas banget, gagal fase / mbalikke, wektu kabeh peralatan.

· Liyane: Proteksi bocor lan outage, proteksi fusing kakehan, weker sinyal audio, proteksi bocor daya, lan proteksi kakehan.


Kurva suhu lan kelembapan:


Kaluwihan pengontrol sing bisa diprogram:

· 7 inch Jepang programmable layar tutul controller

· Setel titik suhu ing mode nilai fix utawa mode program

· Titik nyetel suhu lan tampilan kurva suhu wektu nyata

· Program kelompok 100 kanthi memori segmen 999; saben bagean 99Jam59Min

· Data tes bisa diundhuh kaya sing dibutuhake liwat antarmuka RS232


ciri:

· Area testing digawe dening anti-korosi SUS # 304 disapu resik stainless steel

· Sealing lawang digawe dening karet silikon tahan suhu dhuwur lan tahan tuwa

· Sistem sirkulasi udara seragam ing area uji coba

· Kompresor kulkas "Tecumseh" asli Prancis sing diimpor

· Port kabel diameter 25mm dumunung ing sisih tengen

Jendhela tampilan transparan lan cahya sing efektif ing njero supaya gampang diamati


Apa ruang lingkungan benchtop portabel?

Struktur ruang lingkungan benchtop portabel dioptimalake kanggo diselehake ing benchtop lan ngirit ruang, nuduhake keseragaman suhu lan kelembapan sing luwih apik ing pager cilik, kanthi 3 kisaran suhu sing beda (-20, -40, utawa -60â) lan 20% nganti Kelembapan 98% RH, kasedhiya ing volume 50L.

Benchtop suhu kamar asor simulates suhu dhuwur, suhu kurang, kahanan siklus asor suhu, kanggo nyoba owah-owahan kinerja produk ing lingkungan nemen, iku cocog test linuwih produk industri.

· Gampang instalasi
· Kontrol suhu sing tepat ing kamar cilik
· Tipe desktop dirancang kanggo laboratorium ruang winates
· Over-temperatur limiter


· Kontroler LCD sing bisa diprogram Jepang
· Rekam data riwayat 365 dina
· Suhu & kelembapan wektu nyata lan tampilan kurva riwayat
· Antarmuka komputer RS232 kanggo ngundhuh data


Aplikasi ruang lingkungan benchtop portabel

Keandalan komponen elektronik gumantung saka skema desain linuwih. Sajrone proses manufaktur, amarga fluktuasi faktor manungsa utawa bahan mentah, paramèter proses, lan kahanan peralatan, produk pungkasan ora bisa entuk linuwih sing dikarepake. Ing saben batch produk rampung, mesthi ana cacat sing didhelikake, sing katon minangka kegagalan awal ing kahanan stres tartamtu.

Kajaba iku, komponen elektronik duwe syarat sing ketat banget babagan kahanan suhu lan kelembapan, lan pengaruhe gedhe banget. Mulane, ruang lingkungan benchtop portabel asring digunakake ing industri elektronik. Contone, Apa sirkuit bisa nyukupi suhu sing dibutuhake? Amarga suhu sekitar mundhak 10â, umur komponen elektronik suda udakara 30% -50%, lan paling ora 10%.

Dadi perlu kanggo njupuk langkah-langkah kanggo nguji komponen elektronik kasebut kanthi gagal awal sadurunge perakitan sabanjure, lan kanggo tujuan iki, ruang lingkungan benchtop portabel minangka salah sawijining peralatan uji dhasar ing proses kontrol kualitas awal:

1. Panyimpenan suhu dhuwur saka ruang lingkungan benchtop portebel

Screening suhu dhuwur biasane digunakake ing piranti semikonduktor, sing disimpen ing suhu dhuwur nganti 24 nganti 168 jam. Umume kegagalan komponen elektronik disebabake kontaminasi permukaan, ikatan sing ora apik, lan lapisan oksida sing rusak, sing ana hubungane karo suhu.

Tekanan termal lan durasi screening saka macem-macem komponen elektronik kudu dipilih kanthi tepat kanggo ngindhari mekanisme kegagalan anyar. Screening suhu dhuwur iku prasaja, murah, lan bisa dileksanakake ing akeh komponen.

2. Sistem sirkulasi suhu ruang lingkungan benchtop portabel

Amarga ekspansi panas lan prinsip kontraksi kadhemen, piranti elektronik bakal nemoni kahanan suhu lingkungan sing beda nalika digunakake, lan komponen kanthi resistensi termal sing kurang rentan kanggo gagal, kamar termal portabel nyimulasi siklus suhu antarane suhu dhuwur banget lan suhu kurang ekstrim, sing bisa ngilangi kanthi efektif. produk karo cacat kinerja termal. Kondisi screening sing umum digunakake kanggo komponen yaiku -55 nganti +125â, lan 5 nganti 10 siklus.

3. Suhu asor cycling saka hotspot benchtop lingkungan kamar

Kabinet asor suhu benchtop nguji kemampuan adaptasi produk sing digunakake utawa disimpen ing kahanan lingkungan sing beda-beda, amarga bakal langsung utawa ora langsung mengaruhi kinerja produk, ruangan kasebut nyedhiyakake data migunani kanggo desain, produksi lan panggunaan, lan uga mbabarake masalah ing desain produk, mentah. bahan, lan proses manufaktur.


Industri Otomotif:

Ing kahanan suhu kurang, suhu dhuwur, suhu lan asor muter, ing benchtop suhu lan asor kamar nganakake tes simulasi lingkungan, kanggo mriksa owah-owahan fisik produk, lan hakim apa kinerja isih bisa ketemu syarat predetermined liwat testing, supaya. minangka kanggo nyedhiyani desain produk, dandan, referensi identifikasi.


Apa tes suhu lan kelembapan sing kudu ditindakake kanggo autoparts?

1) Tes suhu dhuwur: Lingkungan suhu dhuwur ngasilake efek termal, sing bakal nyebabake lemes, ekspansi lan penguapan, gasifikasi, retak, leleh lan tuwa saka bagean mobil (kayata airbag, sistem mesin cuci kaca ngarep, selang rem, bagean plastik), banjur mobil bakal rusak mechanical, dealing gagal, insulasi miskin saka sistem sirkuit, lan liyane.

2) Tes suhu sing kurang: Lingkungan suhu sing sithik nyebabake kontraksi fisik bagean mobil, solidifikasi minyak, pengurangan kekuatan mekanik, brittlement materi, kelangan elastisitas lan es lan liya-liyane, banjur mobil bakal katon retak, kegagalan mekanik, nambah nyandhang, gagal sealing lan kesalahan isolasi sistem sirkuit.

3) Tes panas lembab: Kelembapan sekitar nyebabake karat ing permukaan logam, nyebabake kerusakan materi, kekuwatan listrik lan nyuda resistensi insulasi.

Climatest Symor & reg; nawakake kamar test iklim lengkap kanggo industri otomotif, nawakake solusi teknis canggih kanggo aplikasi R&D uga kontrol produksi lan kualitas komponen lan kendaraan lengkap. kamar lingkungan benchtop portabel, kamar test kejut termal, kamar karat semprotan uyah, wedhi lan bledug kamar, kamar test udan, kamar tuwa UV - kabeh kahanan lingkungan bisa simulasi lan maleh.


Lampu LED Industri Manufaktur:

Light Emitting Diode (LED) biasane digunakake kanggo lampu indikator, lampu, panel tampilan ing peralatan omah lan industri, nduweni kaluwihan efisiensi dhuwur lan umur layanan sing dawa. Nanging, urip layanan tartamtu kudu ditaksir ing tahap pangembangan awal, iki bisa dipikolehi liwat tes linuwih lingkungan, peralatan umum yaiku kamar uji kelembapan suhu, kamar suhu, kamar kejut termal, kanthi nyetel suhu, asor lan siklus kanggo nerusake tes umur, kayata 85â / 85%, 60â/ 85%, 500 jam, kanggo ngevaluasi apa kinerja kasebut cocog karo standar kualitas utawa ora.

Produk sing gegandhengan karo LED, kayata modul tampilan OLED, kudu ngetutake prinsip ing ngisor iki nalika nggunakake kamar uji kelembapan suhu:

1. Ngelingi siklus urip produk, analisa jinis lingkungan sing ditemoni sajrone produksi, transportasi lan panyimpenan.

2. Analisis faktor lingkungan sing nduwe pengaruh paling gedhe ing kinerja produk, lan pilih kanggo dites.

3. Nglumpukake lan nganalisa kahanan iklim ekstrim sing ditemoni ing kabeh siklus urip.

4. Analisis karakteristik produk, supaya bisa nyepetake penilaian dampak lingkungan, kahanan iklim sing ekstrem bisa dipilih, kayata tes panas lembab.

5. Suwene tes ana hubungane karo jinis produk, struktur, bobot, lsp.

Ing industri LED, perlu nggunakake kamar uji kelembapan suhu kanggo tes. Tes kasebut disambungake bebarengan. Yen kualitas produk dhewe ora cukup apik, iku ora bakal pass test lingkungan ing proses sabanjuré, supaya prodhuk ora bakal pass.

Kajaba iku, ruangan uji kelembapan suhu uga ditrapake ing komunikasi nirkabel, komputer industri, produk awan, industri, syarat tes sing beda ditindakake kanthi simulasi lingkungan alami lan cepet, ruangan uji kelembapan suhu minangka peralatan umum kanggo tes linuwih lingkungan.


Apa prinsip pendinginan ruang lingkungan benchtop portabel?

Sirkulasi pendinginan nganggo siklus Carnot mbalikke, kalebu rong proses isotermal lan rong proses adiabatik: refrigeran dikompres nganti tekanan dhuwur liwat kompresi kompresor adiabatik, banjur refrigeran nindakake pertukaran panas karo medium sekitar lan transfer panas menyang medium kasebut kanthi isotermal. Sawisé iku, refrigeran dianggo kanthi ekspansi adiabatik liwat tutup tutup, lan suhu refrigeran mudhun. Pungkasan, refrigeran nyerep panas saka obyek kanthi suhu dhuwur kanthi isotermal liwat evaporator kanggo nyuda suhu obyek sing bakal didinginake. Siklus iki kudu diulang kanggo ngerteni penurunan suhu.


Apa kaluwihan saka Climatest Symor & reg; ruang lingkungan benchtop portabel?

· Konsentrasi ing manufaktur peralatan uji lingkungan ing China

· Kanthi hak properti intelektual lan paten desain lan nguasai teknologi inti ruang uji lingkungan.

· Kontroler gampang dioperasikake LCD Jepang sing bisa diprogram sing bisa dikontrol kanthi jarak jauh (opsional).

· Kontrol suhu sing akurat lan keseragaman suhu sing optimal.

· Sistem pendinginan nggunakake kompresor impor asli Prancis.

· Dilengkapi piranti proteksi multi-safety.


Paket ruang lingkungan benchtop portabel

Langkah pisanan: Lebokake film tipis ing kabeh ruang uji suhu kanggo tujuan anti banyu lan tahan bledug.

Langkah kapindho: Ikatan umpluk gelembung ing kamar test suhu tightly, banjur nutupi mesin karo tas plastik amba.

Langkah katelu: Sijine kamar test suhu menyang kasus polywood dikiataken karo pallet ing ngisor.

Paket iki cukup kuat kanggo nahan transportasi segara lan sepur sing bumpy, lan njamin produk kasebut dikirim menyang pelanggan kanthi lancar.


Pengiriman ruang lingkungan benchtop portabel

Kamar lingkungan benchtop portabel ora cocok kanggo kiriman udara, amarga ana refrigerant lan kompresor ing njero, saiki cara kiriman umum yaiku:

Kanggo Eropah: Miturut segara, China-EU railway

Menyang Amerika Utara/Amerika Selatan: Miturut segara, Matson Clipper diwatesi ing Amerika Serikat

Kanggo Asia Kidul-Wétan: Miturut segara, liwat dalan

Kanggo Selandia Anyar/Australia: Miturut segara

Kanggo Afrika: Miturut segara

Climatest Symor & reg; ngatur layanan pesenan sadurunge pangiriman, lan kerjo bareng karo pelanggan ing incoterms beda, kayata CIF / FOB // EXW / DAP; Climatest Symor & reg; uga nyedhiyakake layanan lawang menyang lawang (incoterm: DDP), tegese kita nangani kabeh prosedur ekspor lan impor, pelanggan mung kudu mlebu kanggo kuitansi.


Hot Tags: Portable Benchtop Environmental Chamber, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept