Produk

View as  
 
  • Oven konveksi dipeksa suhu dhuwur utamane digunakake kanggo pangatusan, baking, sintering, perawatan termal, perawatan panas, quenching lan tes suhu dhuwur ing semikonduktor, manufaktur elektronik, lapisan, universitas, riset ilmiah lan lapangan liyane. Oven digawe ing 4 ukuran standar, kanthi suhu maksimal nganti 600 ° C.

    Model: TBPZ-9050A
    Kapasitas: 50L
    Ukuran interior: 350 * 350 * 400 mm
    Ukuran njaba: 695 * 635 * 635 mm

  • Oven suhu dhuwur 600 derajat C digunakake ing semikonduktor, manufaktur elektronik, lapisan, perguruan tinggi lan universitas, riset ilmiah kanggo pangatusan, baking, sintering, curing termal, perawatan panas, quenching lan tes suhu dhuwur. Oven digawe ing 4 ukuran standar kanthi maksimal. suhu nganti 600 ° C.

    Model: TBPZ-9030A
    Kapasitas: 30L
    Ukuran interior: 320 * 320 * 300 mm
    Ukuran njaba: 665 * 600 * 555 mm

  • Climatest Symor® minangka pabrikan saka oven industri suhu dhuwur, sing dirancang kanggo nampung macem-macem ukuran beban lan ngasilake. Oven kita dikenal kanthi kontrol suhu sing akurat, asil sing luwih dhuwur, lan asil sing konsisten lan bisa diulang, nyedhiyakake suhu seragam sing konstan, disumbang dening kualitas lan desain konstruksi sing kuat.

    Model: TBPG-9200A
    Kapasitas: 90 L
    Ukuran interior: 600 * 600 * 600 mm
    Ukuran njaba: 950 * 885 * 840 mm

  • Climatest Symor® yaiku pabrikan oven lab suhu dhuwur industri China, kita setya ngrancang, nggawe lan ngladeni oven industri kanthi rega sing kompetitif, oven kasedhiya ing 4 model standar sing beda, lan bisa disesuaikan kanggo aplikasi produk sampeyan, ana macem-macem pilihan sing disesuaikan kanggo pilihan sampeyan kanthi rega sing kompetitif.

    Model: TBPG-9100A
    Kapasitas: 90 L
    Ukuran interior: 450 * 450 * 450 mm
    Ukuran njaba: 795 * 730 * 690 mm

  • Oven pangatusan suhu dhuwur industri digawe ing 4 ukuran kamar standar kanthi suhu operasi maksimal 400 ° C, 500 ° C lan 600 ° C, oven iki cocog kanggo pangatusan, curing, hardening, perawatan panas, penuaan lan pengujian komponen. Ana macem-macem pilihan sing disesuaikan kanthi rega sing kompetitif ing China.

    Model: TBPG-9050A
    Kapasitas: 50L
    Ukuran interior: 350 * 350 * 400 mm
    Ukuran njaba: 695 * 635 * 635 mm

  • Oven suhu dhuwur 500 derajat C yaiku oven pangatusan listrik kanggo aplikasi industri, kanthi suhu nganti 500 ° C. Oven njaba digawe saka baja seng, kanthi gampang dilapisi bubuk sing resik, oven interior ing kabeh ukuran digawe saka baja tahan karat sing tahan karat, lapisan tengah dipasang insulasi termal kanthi kapadhetan dhuwur kanggo nyuda mundhut panas lan nawakake biaya mlaku efisien.

    Model: TBPG-9030A
    Kapasitas: 30L
    Ukuran interior: 320 * 320 * 300 mm
    Ukuran njaba: 665 * 600 * 555 mm

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept