Kabinet Kontrol Kelembapan Elektronik
  • Kabinet Kontrol Kelembapan ElektronikKabinet Kontrol Kelembapan Elektronik
  • Kabinet Kontrol Kelembapan ElektronikKabinet Kontrol Kelembapan Elektronik
  • Kabinet Kontrol Kelembapan ElektronikKabinet Kontrol Kelembapan Elektronik
  • Kabinet Kontrol Kelembapan ElektronikKabinet Kontrol Kelembapan Elektronik
  • Kabinet Kontrol Kelembapan ElektronikKabinet Kontrol Kelembapan Elektronik

Kabinet Kontrol Kelembapan Elektronik

Kabinet kontrol kelembapan elektronik nyedhiyakake lingkungan panyimpenan dehumidifying kanthi cepet kanggo piranti sensitif kelembapan, kabinet kontrol kelembapan elektronik ora mung kanggo panyimpenan pangatusan, nanging uga mbusak kelembapan kanthi cepet, bukti bledug lan proteksi anti-statis (ESD) kanggo komponen elektronik sampeyan.

Model: TDA1436F-6
Kapasitas: 1436L
Kelembapan: 20% -60% RH luwes
Wektu Recovery: Max. 30 menit sawise mbukak lawang 30 detik banjur ditutup. (Ambient 25â 60%RH)
Rak: 5pcs, dhuwur bisa diatur
Warna: Biru tua, aman ESD
Ukuran interior: W1198 * D682 * H1723 MM
Ukuran njaba: W1200 * D710 * H1910 MM

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katrangan

Climatest Symor & reg; kabinèt kontrol asor elektronik utawa kabinèt panyimpenan garing asor kurang, tansah kontrol asor tepat karo teknologi paten, kabinèt garing otomatis iki cocok kanggo nyimpen MSD, kaya Papan sirkuit dicithak (PCB), piring, serat optik, kaset, serat optik, sirkuit terpadu, kripik lan spesimen laboratorium.



Spesifikasi

Mode # kanthi fungsi F: ESD, werna Biru Tua.
Mode # tanpa F: Ora ana fungsi ESD, werna putih

Model

Kapasitas

Ukuran Interior

(W × D × H, mm)

Ukuran njaba

(W × D × H, mm)

Daya Rata-rata (W)

Bobot Bruto (KG)

Maks. Beban/rak (KG)

TDA98

98L

446*372*598

448*400*688

8

31

50

TDA98F

98L

446*372*598

448*400*688

8

31

50

TDA160

160L

446*422*848

448*450*1010

10

43

50

TDA160F

160L

446*422*848

448*450*1010

10

43

50

TDA240

240L

596*372*1148

598*400*1310

10

57

50

TDA240F

240L

596*372*1148

598*400*1310

10

57

50

TDA320

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDA320F

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDA435

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDA435F

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDA540

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDA540F

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDA718

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDA718F

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDA870

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDA870F

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDA1436-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDA1436F-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDA1436-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDA1436F-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100


Fitur

· Ngadopsi sensor kelembapan & suhu sing diimpor asli Swiss.
-Iki njamin tliti dhuwur digunakake, malih, kabinèt kontrol asor elektronik wis fungsi memori, ora perlu kanggo nyetel maneh sawise daya diselani.

· Digawe dening 1.2mm kekandelan galvanis baja, karo USA DuPont anti-statis uyuh bubuk.
-Struktur padhet, beban-bearing banget, perawatan lumahing karo 18 pangolahan uyuh bubuk, Nilai resistance statis meets 106 -108Ω.

· Dilengkapi weker over-kelembapan + weker mbukak lawang, lan sistem logging data.
-Sawise asor interior ngluwihi nilai setelan, utawa lawang mbukak, bakal langsung weker karo swara lan cahya, kanggo ngelingake operator.

· Modul garing sing kuat kanthi umur sing digambarake +15 taun.
- Kabinet kontrol kelembapan elektronik nggunakake sieve molekul multi-porous minangka desiccant, bisa diregenerasi kanthi otomatis, ora ana bahan konsumsi lan ora perlu diganti.

· Kinerja kedap udara sing apik banget
-Kabinèt garing kabèh nganggo kunci bertekanan kanggo nyilikake kemungkinan infiltrasi kelembapan.


Apa kabinet kontrol kelembapan elektronik 40â?

Climatest Symor & reg; Kabinet kontrol kelembapan elektronik digunakake kanggo ngontrol kelembapan ing 20% ​​RH-60% RH, titik kelembapan ing sawetara iki bisa disetel kanthi bebas, kabinet kontrol kelembapan elektronik nggunakake teknologi dehumidifying otomatis.
Unit garing minangka jantung kabinèt garing elektronik, kabinèt hawa garing, digawe dening desiccant sintetik, sing bisa diasilake kanthi otomatis, lan gratis pangopènan, umur desiccant sintetik iki + 15 taun, ora perlu diganti, ora ana tetes pendinginan, ora tas desiccant, ora nitrogen needed, kabèh proses dehumidifying iku bisu lan lingkungan.
Unit garing nggunakake desiccant sintetik paling anyar lan wangun alloy memori nang, malah sawise Gagal daya, desiccant tiron isih terus kanggo nresep Kelembapan, asor interior ngirim ora munggah luwih saka 10% RH ing 24 jam.

Kabinet garing kanggo elektronik nganggo akurasi dhuwur Swiss diimpor RH lan sensor suhu, sensor otomatis ngontrol sumilir lan daur ulang saka desiccant sintetik, kanthi akurasi 2%.


Napa kabinèt kontrol kelembapan elektronik perlu ing proses SMT?

Kanthi nambah aplikasi saka kabinèt kontrol asor elektronik, panyimpenan kontrol asor saka komponen elektronik dadi penting ing Manufaktur elektronik lan industri Déwan.Komponèn elektronik wis ditandhani karo tingkat sensitif Kelembapan (MSL) sadurunge ex-pabrik, standar IPC nemtokaken requirement asor. kanggo sirkuit terpadu miturut MSL sing cocog, saiki, ana rong rekomendasi utama ing standar, yaiku ><5%RH lan ><10%RH panyimpenan ing lemari panyimpenan garing dehumidify, utawa kothak garing. nalika wektu cahya ora ngluwihi 72 jam, bisa disimpen ing asor kasebut (kayata ngisor 10% RH utawa ngisor 5% RH) kanggo 5 kaping utawa 10 kaping maneh ing kabinèt kontrol asor elektronik, urip lantai bisa waras.â

Panyimpenan normal

Proses reflow

Kelembapan ing sekitar nembus menyang bungkusan.

Sajrone dadi panas, tekanan uap banyu mundhak, sing misahake die lan resin.

Uap banyu terus nggedhekake ing panas, ndamu munggah paket.

Uap banyu ngilangi bungkusan, sing nyebabake retak mikro.


20% -60% RH Series kacepetan dehumidifying:

(Ambient 25 derajat C, kelembaban 60% RH)


Bedane antarane kabinet garing elektronik lan kabinet nitrogen:

1.Kabinèt nitrogen kapenuhan gas nitrogen kanggo remet metu oksigen nang kabinet, supaya minangka kanggo mbentuk lingkungan pangayoman gas inert, cara iki bisa nyegah wafers, Kripik IC, lan Kripik LED saka kang oxidized.Nitrogen kabinet gumantung ing purge nitrogen kanggo ketemu asor kurang lan panyimpenan anti-oksidasi, kemurnian nitrogen disaranake dadi> 99%, kabinèt nitrogen umume digunakake ing mikroelektronik, industri semikonduktorKabinèt garing elektronik punika kabinèt garing otomatis, dehumidifying lemari panyimpenan garing, kang bisa nresep Kelembapan. lan discharge menyang njaba, kanggo mbentuk lingkungan panyimpenan asor kurang, iku wis kemampuan kontrol asor.2.Kabinèt nitrogen nggunakake gas inert kanggo nggawe lingkungan oksigen-free utawa kurang-oksigen, produk sijine menyang kabinèt nitrogen sing Umume kemasan tahan kelembapan, oksidasi angel kedadeyan. Kabinet garing elektronik mung bisa ngontrol kelembapan, ora ana fungsi anti-oksidasi, isi oksigen meh padha karo ambien. t lingkungan.


Karakteristik kabinet kontrol kelembapan elektronik

Desain modular independen: Kabinet kontrol kelembapan elektronik iki nganggo desain modular sing dipatenake, tampilan suhu & kelembapan, sistem kontrol, modul pemanasan, modul garing bisa diganti kanthi cepet, pangopènan gampang, iki nambah efisiensi pangopènan.
Desain lingkungan: Kabinet kontrol kelembapan elektronik kabeh ora ngasilake sampah kanggo ngrusak lingkungan. Model iki dirancang kanggo panggunaan jangka panjang, yen struktur utama awak mesin lengkap, ora ngrusak, mung kudu mriksa lan ngganti modul sing rusak, bisa digunakake ing salawas-lawase, iki minangka desain ijo paling anyar sing cocog. kanggo perlindungan lingkungan.
Gampang operasi: Ora ana setelan rumit, lan personel ora perlu latihan, mesin mung perlu plug in, bisa operate kanthi otomatis. Iki minangka kabinet kontrol kelembapan elektronik kelas industri sing efisien. Ora mung ngirit biaya latihan personel, nanging uga nambah efisiensi produksi pabrik.
Pangeling kalibrasi: Dhuwur sensor mengaruhi akurasi kabinet kontrol kelembapan elektronik. Kanggo tundhuk karo peraturan ISO, fungsi pangeling kadaluwarsa kalibrasi ditawakake ing model iki. Nalika sensor mlaku liwat dina sing wis disetel, titik desimal ing controller bakal kerlip kanggo ngelingake pangguna, fungsi iki kanthi efektif ngirit tenaga kerja.



Kanggo rincian liyane babagan kabinèt kontrol asor elektronik, pls ngunjungi situs web www.climatestsymor.com utawa langsung ngirim email kanggo sales@climatestsymor.com, kita bakal njaluk sampeyan bali ing wektu paling cepet, welcome kanggo bisa collaboration.








Panas Tags: Kabinet Kontrol Kelembapan Elektronik, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik