Ruang Uji Lingkungan

Climatest Symor & reg; minangka produsen lan pemasok ruangan uji lingkungan paling dhuwur ing China, perusahaan kasebut fokus ing teknik kontrol suhu lan kelembapan, lan ngekspor menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad, kanthi dhukungan teknis sing apik, kualitas paling canggih lan layanan terjamin, Climatest Symor & reg; entuk kehadiran sing kuat ing pasar donya.

Kamar test lingkungan dirancang kanggo simulasi kahanan atmosfer tartamtu, kayata suhu dhuwur, asor, uyuh uyah, radiation UV, kanggo nyoba linuwih, stabilitas, lan kepraktisan macem-macem produk lan bahan anyar ing tahap R&D awal.

kamar test lingkungan iku kudu-kudu peralatan ing Manufaktur elektronik, automobile, pharmaceutical, aerospace lan industri plastik, Climatest Symor & reg; nyedhiyakake kamar uji lingkungan kanthi rega sing kompetitif, kualitas sing dipercaya lan dhukungan layanan sing apik.

Climatest Symor & reg; wis ISO9001: 2015 certified, kabeh kamar test lingkungan wis CE disetujoni, kita makarya rapet karo proyèk pamaréntah ing taun anyar, lan kerjo bareng karo donya-misuwur elektronik / produsen mobil, kaya Foxconn, Wistron, Husco otomotif, REC solar, Den Braven, lan liyane.
View as  
 
  • Kamar stabilitas ing pharma dirancang kanggo nyedhiyakake kahanan lingkungan sing dikontrol kanggo nguji lan ngevaluasi stabilitas produk farmasi sajrone wektu. Kamar kasebut penting kanggo njamin safety, khasiat, lan kualitas produk farmasi, amarga ngidini pabrikan kanggo netepake efek saka faktor lingkungan kayata suhu, kelembapan, lan cahya ing stabilitas produk.

    Model: TG-1000SD
    Kapasitas: 1000L
    Rak: 4 pcs
    Warna: Off white
    Ukuran interior: 1050 × 590 × 1650 mm
    Ukuran njaba: 1610 × 890 × 2000 mm

  • Kamar stabilitas ing rega farmasi bisa beda-beda gumantung saka sawetara faktor, kalebu jinis kamar, kapasitas, lan tingkat kustomisasi sing dibutuhake. Climatest Symor® nyedhiyakake kamar stabilitas kanthi rega sing luwih kompetitif. Hubungi kita dina iki kanggo tawaran resmi.

    Model: TG-800SD
    Kapasitas: 800L
    Rak: 4 pcs
    Warna: Off white
    Ukuran interior: 800 × 590 × 1650 mm
    Ukuran njaba: 1360 × 890 × 2000 mm

  • Kamar farmasi stabilitas, uga dikenal minangka kamar uji stabilitas obat utawa kamar iklim, minangka intrumen khusus sing digunakake ing industri obat kanggo ngevaluasi stabilitas obat, vaksin, lan piranti medis ing macem-macem kahanan lingkungan.

    Model: TG-500SD
    Kapasitas: 500L
    Rak: 4 pcs
    Warna: Off white
    Ukuran interior: 670 × 725 × 1020 mm
    Ukuran njaba: 850 × 1100 × 1930 mm

  • Kamar uji stabilitas obat, uga dikenal minangka kamar uji stabilitas utawa kamar lingkungan, minangka peralatan khusus sing digunakake ing industri farmasi kanggo ngevaluasi stabilitas obat, vaksin, lan produk kesehatan liyane ing macem-macem kahanan lingkungan.

    Model: TG-250SD
    Kapasitas: 250L
    Rak: 3 pcs
    Warna: Off white
    Ukuran interior: 600 × 500 × 830 mm
    Ukuran njaba: 740 × 890 × 1680 mm

  • Kamar uji stabilitas farmasi generasi anyar nggabungake pengalaman desain lan manufaktur Climatest Symor® pirang-pirang taun, lan ngenalake teknologi Jerman. Mbusak cacat sing kamar tes obat domestik sing wis ana ora bisa mlaku terus-terusan nganti suwe, iki minangka peralatan sing dibutuhake kanggo sertifikasi GMP perusahaan farmasi.

    Model: TG-150SD
    Kapasitas: 150L
    Rak: 3 pcs
    Warna: Off white
    Ukuran interior: 550 × 405 × 670 mm
    Ukuran njaba: 690 × 805 × 1530 mm

  • Kamar stabilitas generasi anyar ing farmasi nggabungake pengalaman desain lan produksi Climatest Symor® pirang-pirang taun, lan ngenalake teknologi Jerman. Mbusak cacat sing kamar tes obat domestik sing ana ora bisa mlaku terus-terusan kanggo wektu sing suwe, minangka peralatan sing dibutuhake kanggo sertifikasi GMP pabrik farmasi.

    Model: TG-80SD
    Kapasitas: 80L
    Rak: 2 pcs
    Warna: Off white
    Ukuran interior: 400 × 400 × 500 mm
    Ukuran njaba: 550 × 790 × 1080 mm

Kita profesional ing manufaktur Ruang Uji Lingkungan Climatest Symor iku salah siji saka Ruang Uji Lingkungan pabrikan lan Suppliers ing China. Kita uga nyedhiyakake rega murah kanthi komoditas kualitas dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept