Kabinet Garing Panyimpenan Kelembapan Kurang
  • Kabinet Garing Panyimpenan Kelembapan KurangKabinet Garing Panyimpenan Kelembapan Kurang
  • Kabinet Garing Panyimpenan Kelembapan KurangKabinet Garing Panyimpenan Kelembapan Kurang
  • Kabinet Garing Panyimpenan Kelembapan KurangKabinet Garing Panyimpenan Kelembapan Kurang
  • Kabinet Garing Panyimpenan Kelembapan KurangKabinet Garing Panyimpenan Kelembapan Kurang
  • Kabinet Garing Panyimpenan Kelembapan KurangKabinet Garing Panyimpenan Kelembapan Kurang

Kabinet Garing Panyimpenan Kelembapan Kurang

Climatest Symor® mrodhuksi lemari garing panyimpenan asor ing China. Perusahaan wis fokus ing Techniques kontrol suhu lan asor kanggo akèh taun, lan lemari garing panyimpenan kurang asor kita wis CE-disetujoni, lan babar pisan rong taun karo support free umur.

Model: TDU718BFD
Kapasitas: 718L
Kelembapan:<3%RH Automatic
Rak: 5 pcs
Werna: Biru Tua, aman ESD
Ukuran interior: W596 * D682 * H1723 MM
Ukuran njaba: W598 * D710 * H1910 MM

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Climatest Symor® lemari garing panyimpenan kelembapan rendah nyimpen komponen SMT, bagean presisi, IC, kristal, lan serat optik ing lingkungan asor banget. Kelembapan kanthi otomatis bisa ketemu <3% RH lan kacepetan dehumidifying super cepet. Kabinet garing panyimpenan kurang asor nganggo teknologi kontrol kelembapan sing paling maju kanthi desain paling anyar. Mesin gampang operate, mung plug ing sumber daya lan nyetel Nilai asor, lan iku bakal miwiti digunakake.


Spesifikasi

Model # karo F: ESD fungsi aman, werna biru peteng.

Model # tanpa F: Ora ana fungsi aman ESD, werna putih.

Model

Kapasitas

Ukuran Interior

(W × D × H, mm)

Ukuran njaba

(W × D × H, mm)

Daya Rata-rata (W)

Bobot Bruto (KG)

Maks. Beban/rak (KG)

TDU320BD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU320BFD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU435BD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU435BFD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU540BD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU540BFD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU718BD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU718BFD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU870BD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU870BFD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU1436BD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100


Fitur

● Ngadopsi sensor kelembapan & suhu sing diimpor asli Swiss.

- Iki njamin akurasi dhuwur digunakake, lan panyimpenan asor kurang lemari garing nduweni fungsi memori, lan ora perlu kanggo ngreset sawise Gagal daya.


● Digawe saka 1.2mm baja galvanis, ditutupi karo USA DuPont ESD-aman Paint.

- Desain struktur sing dikuatake, bantalan beban sing apik, permukaan wis diolah nganggo cat semprotan 18, lan nilai resistensi statis cocog karo 106 -108Ω.


● 3.2mm dhuwur-intensitas kaca tempered jendhela kanggo pengamatan luwih.

- Kunci paduan seng Flat press, kanthi sesak udara sing sampurna lan fungsi anti-nyolong, kabinet garing panyimpenan kelembapan sing kurang iki nduweni kinerja sealing sing apik.


● Kanthi fungsi memori, ora perlu nyetel maneh sawise gagal daya.

- Panyimpenan asor lan lemari pangatusan kanthi otomatis ngelingi nilai set pungkasan sawise gagal listrik.


● Unit garing sing kuat kanthi umur sing digambarake +15 taun.

- Kabinet garing panyimpenan kelembapan sing kurang nggunakake unit garing sieve molekuler 5A, teknik paling maju, ora perlu diganti.


● Castors Universal diinstal ing ngisor, ESD aman.

- Kastor PU sing dikuatake ana ing sisih ngisor lemari panyimpenan garing sing kurang asor, lan loro sing pertama duwe rem kanggo gerakan sing gampang lan mandheg.


Apa Climatest Symor® lemari panyimpenan garing sing kurang kelembapan, lan lemari garing sing cepet dehumidifying?

Climatest Symor® lemari panyimpenan kelembapan sing kurang, lemari garing sing cepet dehumidifying bisa njaga lingkungan interior <3% RH, bisa nyimpen lan nglindhungi piranti sing sensitif kelembapan saka cacat sing gegandhengan karo kelembapan,

Ing lapangan manufaktur elektronik, kaya SMT, cilaka kelembapan wis dadi salah sawijining faktor utama ing kontrol kualitas produk, produk elektronik mbutuhake kelembapan sing luwih murah ing lingkungan produksi lan panyimpenan.

Climatest Symor® lemari panyimpenan garing sing kurang kelembapan mbantu sampeyan ngrampungake masalah iki, lan nambah efisiensi produksi. Kabinet pangatusan kita nyedhiyakake <5% RH, <10% RH miturut tingkat MSD sing diatur ing standar IPC.


Apa aplikasi saka Climatest Symor® lemari garing panyimpenan asor, cepet dehumidifying lemari garing?

Nalika SMT reflow soldering, yen asor lingkungan dhuwur, Kelembapan bakal nyerbu komponen elektronik, kayata BGA (werni kothak array) lan piranti nggoleki-pitch. Kelembapan sing nembus interior bakal nggedhekake, nyebabake retakan mikro. Kerusakan ora katon, nanging ing sawetara kasus, retak bakal nggedhekake permukaan komponen. Kahanan sing paling jelas yaiku ekspansi lan ambruk komponen, uga dikenal minangka popcorning, sing bakal nyebabake ndandani perakitan lan malah sampah. Masalah laten sing ora katon iki mlebu pasar. Bahaya kelembapan wis dadi salah sawijining faktor utama ing kontrol kualitas produk, lan produk elektronik mbutuhake kelembapan sing luwih murah ing lingkungan produksi lan panyimpenan. Climatest Symor® lemari pangatusan panyimpenan kelembapan rendah mbantu sampeyan ngatasi masalah iki lan nambah panggunaan. Climatest Symor® nyedhiyakake <5%RH, <10%RH, tundhuk karo tingkat MSD sing ditemtokake dening standar IPC.


Kepiye cara kerja unit garing Climatest Symor®?

Desiccants tradisional minangka bahan konsumsi lan kudu kerep diganti, sing ora trep banget. Climatest Symor® lemari garing panyimpenan asor, utawa lemari dehumidifying cepet nggunakake sieves molekuler ing unit pangatusan. Sieves molekuler minangka desiccants sing paling efektif lan ramah lingkungan lan bisa digawe maneh tanpa diganti. Proses dehumidifying dikontrol dening mikrokomputer. Nalika kelembapan interior dhuwur, mula bakal nyerep kelembapan; nalika asor tekan nilai pesawat, iku bakal mandheg nresep lan banjur discharge Kelembapan metu saka kabinèt kanthi otomatis.



<3%RH seri kacepetan dehumidifying:

Ing sekitar 25 derajat C, asor 60% RH, mbukak lawang 30 detik lan banjur nutup, asor bakal waras kanggo <3% RH ing 30 menit, ndeleng grafik ing ngisor iki:


Kaluwihan saka Climatest Symor® lemari panyimpenan garing sing kurang kelembapan, lemari garing sing cepet dehumidifying

● Desain modul: Kabinet garing panyimpenan asor kurang nganggo desain modul independen, lan saben modul bisa diganti kanthi cepet, ningkatake efisiensi pangopènan.

● Desain ramah lingkungan: Lemari garing panyimpenan kelembapan sing kurang bisa diupgrade, lan modul lawas bisa bali menyang pabrik asli. Mulane, mesin ora bakal dadi lungse lan ora bakal ngasilake polusi sampah. Kabinet pangatusan elektronik sing kuat dirancang kanggo luwih saka 15 taun.

● Desain fleksibel: Sadurunge tuku, pangguna bisa milih pilihan ing lemari garing panyimpenan asor kurang, kaya weker buzzer over-kelembapan, data logger, weker buzzer mbukak lawang, lan lampu sumunar telung werna. 


We nyedhiyani lemari garing panyimpenan asor kurang kanggo industri ngisor:

  • Produksi elektronik

  • Semikonduktor

  • Farmasi

  • Laboratorium

  • Penerbangan

  • militèr


Item panyimpenan


FAQ

P: Apa ana manual utawa pandhuan pangguna?

A: Ya, pls takon Staff sales kita kanggo manual pangguna.


P: Apa ana tampilan digital utawa indikator kanggo ngawasi?

A: Ya, tampilan LED ngawasi kelembapan lan suhu wektu nyata ing njero.


P: Apa pangopènan sing dibutuhake kanggo lemari panyimpenan garing sing kurang kelembapan?

A: Ora ana pangopènan & panggantos sing dibutuhake. Mung tetep resik.


P: Carane gampang golek bagean panggantos?

A: Saben bagean bisa gampang diganti, anggere sampeyan ngerti carane nggunakake screwdriver.


P: Apa kabinet pangatusan nggawe swara nalika operasi?

A: Ora, mlaku meneng.


Kanggo rincian liyane babagan lemari pangatusan panyimpenan kelembapan sing kurang, bukak situs web kita www.climatestsymor.com, utawa ngirim email menyang sales@climatestsymor.com. Kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa lan sambutan bisa kerjasama.


Hot Tags: Kabinet Kering Panyimpenan Kelembapan Rendah, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept