Kabinet Garing Panyimpenan Kelembapan Kurang
  • Kabinet Garing Panyimpenan Kelembapan KurangKabinet Garing Panyimpenan Kelembapan Kurang
  • Kabinet Garing Panyimpenan Kelembapan KurangKabinet Garing Panyimpenan Kelembapan Kurang
  • Kabinet Garing Panyimpenan Kelembapan KurangKabinet Garing Panyimpenan Kelembapan Kurang
  • Kabinet Garing Panyimpenan Kelembapan KurangKabinet Garing Panyimpenan Kelembapan Kurang
  • Kabinet Garing Panyimpenan Kelembapan KurangKabinet Garing Panyimpenan Kelembapan Kurang

Kabinet Garing Panyimpenan Kelembapan Kurang

Climatest Symor® mrodhuksi lemari garing panyimpenan kelembapan sing kurang ing China, perusahaan wis fokus ing teknik kontrol suhu lan kelembapan sajrone pirang-pirang taun, lemari garing panyimpenan kelembapan sing kurang disetujoni CE, garansi rong taun kanthi dhukungan gratis seumur hidup.

Model: TDU718BFD
Kapasitas: 718L
Kelembapan:<3%RH Automatic
Wektu Recovery: Max. 30 menit sawise mbukak lawang 30 detik banjur ditutup. (Ambient 25â 60%RH)
Rak: 5 pcs
Werna: Biru Tua, aman ESD
Ukuran interior: W596 * D682 * H1723 MM
Ukuran njaba: W598 * D710 * H1910 MM

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katrangan

Climatest Symor & reg; lemari garing panyimpenan asor kurang dibangun kanggo nyimpen komponen SMT, bagean tliti, IC, kristal, serat optik ing lingkungan asor Ultra-kurang, asor bisa ketemu <3% RH otomatis, kacepetan dehumidifying super cepet, cocog. bukaan lawang sing kerep ing produksi SMT, lemari panyimpenan garing sing kurang asor nganggo teknik kontrol kelembapan sing paling maju, kanthi desain paling anyar, mesin kasebut gampang dioperasi lan dijaga, mung plug lan muter.



Spesifikasi

Mode # kanthi fungsi F: ESD, werna Biru Tua. Mode # tanpa F: Ora ana fungsi ESD, werna putih

Model

Kapasitas

Ukuran Interior

(W × D × H, mm)

Ukuran njaba

(W × D × H, mm)

Daya Rata-rata (W)

Bobot Bruto (KG)

Maks. Beban/rak (KG)

TDU320BD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU320BFD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU435BD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU435BFD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU540BD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU540BFD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU718BD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU718BFD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU870BD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU870BFD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU1436BD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100


Fitur

· Ngadopsi sensor kelembapan & suhu sing diimpor asli Swiss.

-Iki mesthekake akurasi dhuwur digunakake, lemari garing panyimpenan asor kurang iki duwe fungsi memori, ora perlu kanggo nyetel maneh sawise Gagal daya.


· Digawe dening 1.2mm kekandelan galvanis baja, karo USA DuPont ESD lukisan.

- Desain struktur sing dikuatake, bantalan beban sing apik, perawatan permukaan kanthi 18 proses lukisan, nilai resistensi statis cocog karo 106 -108Ω, uga karo resistance karat kuwat.


· Jendela kaca tempered intensitas dhuwur 3.2mm kanggo pengamatan sing luwih apik.

- Kunci paduan seng Flat press, kanthi sesak udara sing sampurna lan fungsi anti-nyolong, kinerja sealing lemari garing sing kurang asor iki apik banget.


· Kanthi fungsi memori, ora perlu nyetel maneh sawise gagal daya.

-Lemari garing panyimpenan kelembapan sing kurang bisa kanthi otomatis ngeling-eling nilai setelan pungkasan sawise dipateni, ora perlu disetel maneh.


· Unit garing sing kuat kanthi umur umur +15 taun.

- Lemari garing panyimpenan asor kurang nganggo unit garing sieve molekul 4A, teknik sing paling maju, bisa diregenerasi kanthi otomatis, ora perlu diganti.


· Kastor universal dipasang ing ngisor, aman ESD.

- Dikiataken PU castors dipasang ing ngisor lemari garing panyimpenan asor kurang, ngarep loro karo rem kanggo pamindhahan gampang lan mungkasi.



Apa sing Climatest Symor & reg; panyimpenan asor kurang lemari garing, cepet dehumidifying kabinèt garing?

Climatest Symor & reg; lemari garing panyimpenan kelembapan sing kurang, lemari garing sing cepet dehumidifying bisa njaga lingkungan interior <3% RH, cocog kanggo nyimpen lan nglindhungi piranti sensitif kelembapan saka cacat sing gegandhengan karo kelembapan,
Ing lapangan Manufaktur elektronik, kaya SMT, gawe piala saka Kelembapan wis dadi salah siji saka faktor utama ing kontrol kualitas produk, produk elektronik mbutuhake Kelembapan ngisor ing lingkungan produksi lan panyimpenan, nanging panyimpenan saka bahan Kelembapan-sensitif tansah sirah.
Climatest Symor & reg; lemari garing panyimpenan kelembapan sing kurang mbantu sampeyan ngatasi sirah iki, lan ningkatake tingkat panggunaan, lemari nyedhiyakake <5% RH, <10% RH miturut level MSD sing diatur ing standar IPC.


Apa aplikasi saka Climatest Symor & reg; panyimpenan asor kurang lemari garing, cepet dehumidifying kabinèt garing?

Sajrone reflow SMT, yen asor lingkungan workshop dhuwur, Kelembapan bakal nyerbu menyang komponen elektronik, kaya BGA (werni kothak susunan) lan piranti nggoleki-pitch, Kelembapan penetrated nang ngembangaken, iki nyebabake mikro-retak, karusakan ora katon. , nanging ing sawetara kasus, retak bakal widen menyang lumahing komponen, kahanan ketok iku dadi gedhe lan ambruk komponen, uga dikenal minangka brondong, kang bakal nimbulaké pangopènan lan malah sampah perakitan. ora katon, masalah potensial digabungake menyang pasar.Kerusakan kelembapan wis dadi salah sawijining faktor utama ing kontrol kualitas produk, produk elektronik mbutuhake kelembapan sing luwih murah ing lingkungan produksi lan panyimpenan. Climatest Symor & reg; panyimpenan asor kurang lemantun garing mbantu dumunung sirah iki, lan nemen mbenakake tarif pemanfaatan, Climatest Symor & reg; nyedhiyakake <5%RH,<10%RH miturut tingkat MSD sing diatur ing standar IPC.


Carane ora Climatest Symor & reg; kerja unit kering?

desiccants Traditional consumables, kang tansah perlu panggantos, lan banget ora trep, Climatest Symor & reg; panyimpenan asor kurang lemantun garing, lemantun dehumidifying cepet nggunakake sieve molekuler nang Unit garing, sieve molekul punika desiccant paling efektif lan lingkungan-loropaken, iku bisa regenerated dienggo, ora perlu replacement.The kabèh proses dehumidifying kontrol microcomputer, nalika ing Kelembapan interior dhuwur, mula bakal nyerep kelembapan; nalika asor tekan Nilai setelan, iku bakal mandheg nresep, lan banjur discharge Kelembapan kanggo njaba, iku otomatis.


<3%RH seri kacepetan dehumidifying:

Ing sekitar 25 derajat C, asor 60% RH, mbukak lawang 30 detik lan banjur ditutup, asor bakal waras kanggo <3% RH ing 30 menit, ndeleng ngisor kurva:


Karakteristik Climatest Symor & reg; panyimpenan asor kurang lemari garing, cepet dehumidifying kabinèt garing?

1.Module desain: The kurang asor panyimpenan garing lemantun nganggo desain modul sawijining, saka spare parts cilik, kanggo suhu & asor controller, sistem kontrol lan Unit garing, saben modul bisa cepet diganti, pangopènan prasaja, iki nemen nambah efficiency pangopènan. 2. Desain ramah lingkungan: Desain modul paling anyar, lemari garing panyimpenan kelembapan sing kurang bisa langsung ditingkatake, lan modul sistem lawas bisa dikirim maneh menyang pabrik asli. Mulane, mesin ora bakal lungse, uga ora ngasilake polusi sampah.Kabinèt pangatusan elektronik sing kuat dirancang kanggo panggunaan jangka panjang luwih saka 15 taun.3. Desain sing fleksibel: Sadurunge tuku, pangguna bisa nambah pilihan ing kelembapan sing kurang. panyimpenan lemari garing, kaya over-kelembapan buzzer weker, data logger, mbukak lawang buzzer weker, telung werna cahya menara, desain fleksibel nawakake pelanggan pilihan luwih efisien.


Kita nyedhiyakake solusi lemari garing kanggo panyimpenan asor kanggo industri ing ngisor iki:

  • Produksi elektronik

  • Semikonduktor

  • Farmasi

  • Laboratorium

  • Penerbangan

  • militèr


Kaluwihan saka lemari garing panyimpenan asor kurang


Kanggo katrangan luwih lengkap babagan lemari garing panyimpenan asor, pls bukak situs web kita www.climatestsymor.com utawa langsung ngirim email menyang sales@climatestsymor.com, kita bakal njaluk sampeyan bali ing wektu paling cepet, welcome kanggo bisa kolaborasi.








Panas Tags: Kabinet Kering Panyimpenan Kelembapan Rendah, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik