Kabinet garing kanggo Kripik
  • Kabinet garing kanggo KripikKabinet garing kanggo Kripik
  • Kabinet garing kanggo KripikKabinet garing kanggo Kripik
  • Kabinet garing kanggo KripikKabinet garing kanggo Kripik
  • Kabinet garing kanggo KripikKabinet garing kanggo Kripik
  • Kabinet garing kanggo KripikKabinet garing kanggo Kripik

Kabinet garing kanggo Kripik

Climatest Symor® minangka Kabinet Kering kanggo produsen Kripik ing China. Kita apik ing teknik kontrol suhu lan kelembapan, lan lemari garing kanggo keripik apik banget ing rega lan kinerja, iki menehi reputasi dhuwur ing pasar internasional.

Model: TDU435BFD
Kapasitas: 435L.
Kelembapan:<3%RH Automatic.
Rak: 3 pcs.
Werna: Biru Tua, aman ESD.
Ukuran interior: W898 * D572 * H848 MM.
Ukuran njaba: W900 * D600 * H1010 MM

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Kabinet garing kanggo Kripik bisa nyimpen komponen elektronik ing lingkungan panyimpenan asor Ultra-kurang, asor bisa tekan <3% RH kanthi otomatis, lan kacepetan dehumidifying cepet. Kabinet garing iki kanggo Kripik nerangake karo babar pisan rong taun, ndadekke ing teknologi kontrol asor paling majeng, lan mesin iku gampang kanggo operate lan njaga, karo ora perlu kanggo instalasi, mung plug lan muter.


Spesifikasi

Model # karo F: ESD fungsi aman, werna biru peteng. 

Model # tanpa F: Ora ana fungsi aman ESD, werna putih.

Model

Kapasitas

Ukuran Interior

(W × D × H, mm)

Ukuran njaba

(W × D × H, mm)

Daya Rata-rata (W)

Bobot Bruto (KG)

Maks. Beban/rak (KG)

TDU320BD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU320BFD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU435BD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU435BFD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU540BD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU540BFD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU718BD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU718BFD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU870BD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU870BFD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU1436BD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100


Fitur tombol

● Nganggo sensor suhu lan kelembapan sing diimpor saka Swiss.

→ Iki njamin tliti dhuwur saka nggunakake. Kabinet garing kanggo Kripik nduweni fungsi memori lan ora perlu ngreset sawise mati daya.


● Digawe saka 1.2mm nglukis baja galvanis, ditutupi karo USA DuPont cat anti-statis.

→ Apik banget mbukak-prewangan, lumahing wis dianggep karo 18 pangolahan cat semprotan, Nilai resistance statis tekan 106 -108Ω.


● 3.2mm dhuwur-kekuatan kaca tempered kanggo pengamatan luwih.

→ Kunci paduan seng sing ditekan kanthi rata, kanthi sesak udara sing sampurna lan fungsi anti-nyolong.


● Kanthi fungsi memori tanpa ngreset sawise mati daya.

→ Kabinet pangatusan kanthi otomatis ngeling-eling nilai set pungkasan sawise listrik mati.


● Unit pangatusan sing kuat kanthi umur layanan luwih saka 15 taun.

→ Kabinet pangatusan nganggo teknologi dehumidifying sing paling maju, ora perlu diganti.


Climatest Symor® lemari garing kanggo kripik nduweni peran penting ing:

● SMT, manufaktur elektronik
● Piranti semikonduktor
● Laboratorium & Institut R&D
● Komunikasi
● Lampu LED
● Precision Items


Kepiye cara kerja unit garing Climatest Symor®?

Desiccants tradisional minangka bahan konsumsi lan kudu diganti kanthi asring, lan iki ora trep. Climatest Symor® lemari pangatusan kanggo Kripik, lemari pangatusan otomatis, lan lemari pangatusan ESD-aman nggunakake sieves molekul 5A, kang desiccant paling efektif lan ramah lingkungan, bisa kanthi otomatis regenerasi sak nggunakake. Kabeh proses dehumidification dikontrol dening mikrokomputer. Nalika asor ambient dhuwur, iku bakal miwiti kanggo nresep Kelembapan; nalika asor tekan nilai sing disetel, bakal mandheg nyerep lan banjur ngeculake kelembapan ing njaba.


<3%RH seri kacepetan dehumidifying:

Ing sekitar 25 derajat C, asor 60% RH, mbukak lawang 30 detik lan banjur ditutup, asor bakal waras kanggo <3% RH ing 30 menit, ndeleng grafik ing ngisor iki:


Climatest Symor® lemari garing kanggo kripik, lemari garing otomatis, lemari garing ESD: Aplikasi

Komponen elektronik kaya IC, BGA, lan MSD liyane duwe syarat sing ketat kanggo kelembapan. Kelembapan utamane diwujudake ing infiltrasi kelembapan sing dipasang ing IC, lan uap banyu dibentuk ing proses pemanasan SMT, sing nyebabake retak kemasan resin IC, oksidasi logam ing paket IC, lan gagal. Kajaba iku, nalika piranti dilas ing PCB, tekanan uap banyu uga bakal nyebabake welding virtual, nyebabake ndandani komponen utawa malah sampah.

Panyimpenan normal

 Proses reflow

Kelembapan ing sekitar nembus menyang bungkusan.

Sajrone dadi panas, tekanan uap banyu mundhak, sing misahake die lan resin.

Uap banyu terus nggedhekake ing panas, ndamu munggah paket.

Uap banyu ngilangi bungkusan, sing nyebabake retak mikro.

Climatest Symor® IC kabinet garing kanggo Kripik bisa ndandani masalah angel kanggo sampeyan. Kita nyedhiyakake <5%RH, <10%RH, tundhuk karo tingkat MSD sing ditemtokake dening standar IPC.  Tinimbang baking suhu dhuwur, lemari iki dehumidify sak nyimpen, kang paling cocog kanggo njabut Kelembapan ing produksi SMT. 


Apa lemari garing Climatest Symor® kanggo kripik, lemari garing otomatis, lan lemari garing ESD?

Climatest Symor® fokus ing teknologi kontrol suhu & kelembapan, kita adol lemari panyimpenan garing menyang luwih saka 25 negara, kualitas Reassuring lan layanan pas wektune wis mbantu kita mbangun reputasi apik ing pasar internasional. Lemari panyimpenan kelembapan ultra-rendah digunakake lan dipercaya dening para profesional ing manufaktur elektronik, R&D, kamar resik, lan laboratorium. Kabinet pangatusan iki nganggo dehumidifiers desiccant sing regenerasi dhewe kanggo nyedhiyakake atmosfer kelembapan sing sithik, lan ora mbutuhake hawa garing / nitrogen purging, kanthi otomatis bisa ngontrol asor <3% RH, lan duwe wektu pemulihan sing cepet. 


Kaluwihan:

● Urip layanan dawa saka unit garing, +15 taun digambaraken umur, karo paten dilindhungi.

● Kontrol kelembapan otomatis, ora ana bahan sing bisa digunakake, ora perlu instalasi, mung plug in.

● Ngirit energi, konsumsi daya minimal.

● Garansi rong taun kanthi dhukungan teknis gratis seumur hidup


Ing ngisor iki perbandingan antarane Climatest Symor® kabinèt garing kanggo Kripik lan TE cooling kabinet garing.


FAQ

P: Apa rak bisa diatur utawa dicopot?

A: Ya, padha luwes lan bisa dicopot.


P: Apa bobot maksimal sing bisa ditanggung rak?

A: Pls deleng max. bantalan beban kanggo saben model, yen item panyimpenan ngluwihi max. bantalan beban, kita bisa ngatur kanggo sampeyan.


P: Apa mbutuhake daya terus-terusan kanggo njaga tingkat kelembapan?

A: Ya, yen daya mati, asor bakal munggah dening 10-15% RH ing 24 jam, gumantung saka asor lingkungan.


P: Bahan apa sing ditrapake ing pambangunan kabinet?

A: Model standar nggunakake baja galvanis lan kaca tempered, lan lemari garing stainless steel nggunakake SS304.


P: Apa umur kabinet sing dikarepake?

A: +15 taun.


Kanggo katrangan luwih lengkap babagan lemari garing kanggo Kripik, bukak situs web www.climatestsymor.com, utawa ngirim email menyang sales@climatestsymor.com, kita bakal mangsuli sampeyan ing wektu paling cepet lan bisa kerja sama.

Hot Tags: Kabinet Kering kanggo Kripik, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept