Kabinet Panyimpenan Kering
  • Kabinet Panyimpenan KeringKabinet Panyimpenan Kering
  • Kabinet Panyimpenan KeringKabinet Panyimpenan Kering
  • Kabinet Panyimpenan KeringKabinet Panyimpenan Kering
  • Kabinet Panyimpenan KeringKabinet Panyimpenan Kering
  • Kabinet Panyimpenan KeringKabinet Panyimpenan Kering

Kabinet Panyimpenan Kering

Climatest Symor® minangka produsen lemari panyimpenan garing ing China. Perusahaan nyedhiyakake ESD Safe Humidity Control Electronic Dry Cabinet.

Model: TDU320BFD
Kapasitas: 320L
Kelembapan:<3%RH Automatic
Rak: 3 pcs
Werna: Biru Tua, aman ESD
Ukuran interior: W898 * D422 * H848 MM
Ukuran njaba: W900 * D450 * H1010 MM

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Climatest Symor® lemari panyimpenan garing nyedhiyakake swasana panyimpenan asor-sedheng jangka panjang. Kabinet pangatusan iki nggunakake dehumidifiers desiccant sing regenerasi dhewe kanggo nyedhiyakake atmosfer asor banget. Kabinet iki ora mbutuhake ngresiki hawa garing / nitrogen, kanthi otomatis bisa ngontrol asor <3% RH, lan duwe wektu pemulihan sing cepet.


Spesifikasi

Model # karo F: ESD fungsi aman, werna biru peteng.

Model # tanpa F: Ora ana fungsi aman ESD, werna putih.

Model

Kapasitas

Ukuran Interior

(W × D × H, mm)

Ukuran njaba

(W × D × H, mm)

Daya Rata-rata (W)

Bobot Bruto (KG)

Maks. Beban/rak (KG)

TDU320BD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU320BFD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU435BD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU435BFD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU540BD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU540BFD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU718BD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU718BFD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU870BD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU870BFD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU1436BD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100


Fitur

● Ngadopsi sensor kelembapan & suhu sing diimpor asli Swiss.

➔Iki njamin akurasi dhuwur sing digunakake, lemari panyimpenan garing Climatest Symor® duwe fungsi memori, ora perlu disetel maneh sawise gagal daya.


● Digawe saka 1.2mm kekandelan galvanis baja, karo USA DuPont ESD Paint.

➔ Desain struktur sing dikuatake, bantalan beban sing apik, perawatan permukaan kanthi 18 proses lukisan, nilai resistensi statis cocog karo 106 -108Ω, uga kanthi resistensi karat sing kuat.


● 3.2mm dhuwur-intensitas kaca tempered jendhela kanggo pengamatan luwih.

➔ Kunci paduan seng flat press, kanthi sesak udara sing sampurna lan fungsi anti-nyolong, kinerja sealing lemari panyimpenan garing iki apik banget.


● Kanthi fungsi memori, ora perlu nyetel maneh sawise gagal daya.

➔ Lemari panyimpenan garing kanthi otomatis bisa ngeling-eling nilai setelan pungkasan sawise dipateni, ora perlu nyetel maneh.


● Unit garing sing kuat kanthi umur sing digambarake +15 taun.

➔ Kabinet panyimpenan garing nganggo unit garing sieve molekuler 5A, teknik sing paling maju, lan bisa diregenerasi kanthi otomatis, ora perlu diganti.


● Castors Universal diinstal ing ngisor, ESD aman.

➔ dikiataken PU castors dipasang ing ngisor lemari panyimpenan garing, ngarep loro karo rem kanggo gampang mindhah lan mandheg.


Climatest Symor® lemari panyimpenan garing nduweni peran penting ing:

● SMT, manufaktur elektronik
● Piranti semikonduktor
● Laboratorium & Institut R&D
● Komunikasi
● Lampu LED
● Precision Items


Kepiye cara kerja unit garing Climatest Symor®?

Climatest Symor® lemari panyimpenan garing, lemari garing elektronik, lan lemari garing otomatis nganggo sieve molekul 5A ing unit garing, iku teknologi dehumidifying paling anyar, lan kabeh sistem dikontrol dening mikrokomputer nalika asor interior dhuwur, iku bakal miwiti nyerep kelembapan; nalika asor tekan Nilai setelan, iku bakal mandheg nresep, lan banjur discharge banyu kanggo njaba, maneh lan maneh dening kontrol otomatis.


<3%RH seri kacepetan dehumidifying:

Ing sekitar 25 derajat C, asor 60% RH, mbukak lawang kanggo 30 detik lan banjur nutup, asor bakal waras kanggo <3% RH ing 30 menit, ndeleng ngisor grafik:


Lemari panyimpenan garing, lemari garing elektronik, lemari garing otomatis: Aplikasi

Komponen elektronik kaya IC, BGA, lan MSD liyane duwe syarat sing ketat kanggo kelembapan. Njupuk IC minangka conto, asor utamané diwujudake ing infiltrasi Kelembapan ditempelake ing IC, lan uap banyu kawangun ing proses panas SMT, asil ing IC resin packaging cracking, oksidasi logam nang paket IC, lan Gagal. Kajaba iku, nalika piranti dilas ing PCB, tekanan uap banyu uga bakal nyebabake welding virtual.

Panyimpenan normal

 Proses reflow

Kelembapan ing sekitar nembus menyang bungkusan.

Sajrone dadi panas, tekanan uap banyu mundhak, sing misahake die lan resin.

Uap banyu terus nggedhekake ing panas, ndamu munggah paket.

Uap banyu ngilangi bungkusan, sing nyebabake retak mikro.

Kabinet pangatusan Climatest Symor® bisa ngatasi masalah kelembapan kanthi lingkungan panyimpenan kelembapan ultra-rendah lan tundhuk karo standar industri kanggo MSD lan PCB. Tinimbang baking suhu dhuwur, lemari iki dehumidify sak nyimpen, kang paling cocog kanggo njabut Kelembapan ing produksi SMT, mangkono mbusak karusakan sak reflow.


Kabinet panyimpenan garing Climatest Symor®, kabinet garing elektronik, lan kabinet garing otomatis

Climatest Symor® fokus ing teknologi kontrol suhu & asor, sing mbantu mayuta-yuta klien ngatasi masalah sing ana gandhengane karo kelembapan, lemari panyimpenan sing kurang asor digawe khusus kanggo nglindhungi komponen saka kerusakan sing ana gandhengane karo kelembapan, kayata jamur, oksidasi, teyeng, lan nglacak panyerepan Kelembapan, lan kabeh proses dehumidifying kontrol otomatis. Climatest Symor® adol lemari garing menyang luwih saka 25 negara, kualitas sing dipercaya lan layanan pelanggan sing cepet mbantu kita mbangun reputasi sing kuat ing pasar internasional.


Climatest Symor® Kaluwihan

• Umur layanan dawa saka unit garing, + 15 taun diproyeksikan umur, kanthi perlindungan paten.

• Kontrol kelembapan otomatis, ora ana bahan sing bisa digunakake, ora perlu instalasi, mung plug-in.

• Ngirit energi, konsumsi daya minimal.

• Garansi rong taun kanthi dhukungan teknis gratis seumur hidup


Mangkene carane lemari panyimpenan garing Climatest Symor® dibandhingake karo lemari garing pendinginan TE:


FAQ

P: Kepiye kabinet ngontrol lan njaga tingkat kelembapan?

A: The desiccant ing kabinèt pangatusan elektronik bisa regenerated ajeg, nresep Kelembapan, lan discharge metu saka kabinèt. Siklus iki ngidini desiccant bisa digunakake maneh nganti pirang-pirang taun, njamin kontrol kelembapan sing konsisten.


P: Apa sawetara tingkat kelembapan sing bisa disetel?

A: Pls deleng seri asor kita beda, sampeyan bisa nyetel sembarang nilai RH ing seri.


P: Apa kabinet uga ngontrol suhu, lan yen ya, apa kisaran?

A: Ora, ora ngontrol suhu, kajaba seri baking 40 deg C.


P: Apa kontrol kelembapan otomatis utawa manual?

A: Kanggo seri 20-60% RH lan 10-20% RH, kontrol kelembapan manual, lan <3% RH, <5% RH & <10% RH otomatis.


P: Pira papan panyimpenan sing kasedhiya?

A: Pls deleng dimensi interior kita, lan sampeyan uga bisa mriksa karo Staff sales kita kanggo dimensi beting.


Kanggo informasi luwih lengkap babagan lemari panyimpenan garing, bukak situs web www.climatestsymor.com, utawa ngirim email ing sales@climatestsymor.com, kita bakal reply sampeyan sanalika bisa, welcome kanggo kerjo bareng.


Hot Tags: Kabinet Panyimpenan Kering, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept