Kabinet Garing Panyimpenan PCB
  • Kabinet Garing Panyimpenan PCBKabinet Garing Panyimpenan PCB
  • Kabinet Garing Panyimpenan PCBKabinet Garing Panyimpenan PCB
  • Kabinet Garing Panyimpenan PCBKabinet Garing Panyimpenan PCB
  • Kabinet Garing Panyimpenan PCBKabinet Garing Panyimpenan PCB
  • Kabinet Garing Panyimpenan PCBKabinet Garing Panyimpenan PCB

Kabinet Garing Panyimpenan PCB

Climatest Symor® ngasilake lemari garing panyimpenan PCB kanggo industri manufaktur elektronik. Perusahaan fokus ing Techniques kontrol suhu lan asor, lan panyimpenan PCB lemantun garing kita tindakake standar JEDEC-STD-033, loro rega lan kinerja sing competitive.

Model: TDU540BFD
Kapasitas: 540L
Kelembapan:<3%RH Automatic
Rak: 3 pcs
Werna: Biru Tua, aman ESD
Ukuran interior: W596 * D682 * H1298 MM
Ukuran njaba: W598 * D710 * H1465 MM

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Lemari garing panyimpenan PCB bisa nyimpen komponen elektronik ing lingkungan kelembapan ultra-kurang, lan kelembapan bisa ketemu <3% RH kanthi otomatis kanthi kacepetan dehumidifying super cepet. Climatest Symor® PCB panyimpenan lemari garing sing CE-disetujoni, lan babar pisan rong taun karo support free umur. Kabinet garing nganggo teknik kontrol kelembapan sing paling maju kanthi desain paling anyar, gampang dioperasi lan dijaga, ora perlu instalasi, mung plug and play.


Spesifikasi

Model # karo F: ESD fungsi aman, werna biru peteng.

Model # tanpa F: Ora ana fungsi aman ESD, werna putih.

Model

Kapasitas

Ukuran Interior

(W × D × H, mm)

Ukuran njaba

(W × D × H, mm)

Daya Rata-rata (W)

Bobot Bruto (KG)

Maks. Beban/rak (KG)

TDU320BD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU320BFD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU435BD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU435BFD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU540BD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU540BFD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU718BD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU718BFD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU870BD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU870BFD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU1436BD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100


Fitur

● Ngadopsi sensor kelembapan & suhu sing diimpor asli Swiss.

- Iki njamin akurasi dhuwur digunakake. Climatest Symor® PCB panyimpenan lemari garing duwe fungsi memori, ora perlu kanggo nyetel maneh sawise gagal daya.


● Digawe saka 1.2mm kekandelan galvanis baja, karo USA DuPont ESD Paint.

-Desain struktur sing dikuatake, bantalan beban sing apik, perawatan permukaan kanthi 18 proses lukisan, nilai resistensi statis cocog karo 106 -108Ω, uga kanthi resistensi karat sing kuat.


● 3.2mm dhuwur-intensitas kaca tempered jendhela kanggo pengamatan luwih.

- Kunci paduan seng Flat press, kanthi sesak udara sing sampurna lan fungsi anti-nyolong, kinerja sealing lemari panyimpenan PCB iki apik banget.


● Kanthi fungsi memori, ora perlu nyetel maneh sawise gagal daya.

- Kabinet garing panyimpenan PCB kanthi otomatis bisa ngeling-eling nilai setelan pungkasan sawise dipateni.


● Unit garing sing kuat kanthi umur sing digambarake +15 taun.

- Kabinet garing panyimpenan PCB nganggo unit garing sieve molekuler 5A, teknik sing paling maju, bisa diregenerasi kanthi otomatis, ora perlu diganti.


● Castors Universal diinstal ing ngisor, ESD aman.

- dikiataken PU castors dipasang ing ngisor panyimpenan PCB lemantun garing, ngarep loro karo rem kanggo pamindhahan gampang lan mungkasi.


Aplikasi saka Climatest Symor® PCB lemari panyimpenan garing, lemari garing asor kurang, lan lemari garing ESD?

Sajrone reflow SMT, yen asor lingkungan dhuwur, Kelembapan bakal nyerbu komponen elektronik, kaya BGA (bal kothak susunan) lan piranti nggoleki-pitch, Kelembapan penetrates nang lan ngembangaken, iki nyebabake mikro-retak, lan karusakan ora katon. , nanging ing sawetara kasus, retak bakal widen menyang lumahing komponen, kahanan ketok iku dadi gedhe lan ambruk saka komponen, uga dikenal minangka brondong, kang bakal nimbulaké pangopènan lan malah sampah Déwan.

Kerusakan kelembapan wis dadi salah sawijining faktor utama ing kontrol kualitas produk. Climatest Symor® PCB lemari panyimpenan garing mbantu ngatasi masalah iki lan ngluwihi umur lantai komponen elektronik. Climatest Symor® nyedhiyakake <5%RH,<10%RH miturut tingkat MSD sing diatur ing standar IPC.

Panyimpenan normal

 Proses reflow

Kelembapan ing sekitar nembus menyang bungkusan.

Sajrone dadi panas, tekanan uap banyu mundhak, sing misahake die lan resin.

Uap banyu terus nggedhekake ing panas, ndamu munggah paket.

Uap banyu ngilangi bungkusan, sing nyebabake retak mikro.


Kepiye cara kerja unit garing Climatest Symor®?

Desiccants tradisional minangka bahan konsumsi lan kudu kerep diganti, sing ora trep banget. Climatest Symor® PCB panyimpenan lemari garing, lemari pangatusan asor kurang, lan lemari pangatusan ESD nggunakake sieves molekuler ing unit pangatusan. Saringan molekuler minangka desiccants sing paling efektif lan ramah lingkungan. Bisa diregenerasi nalika digunakake lan ora perlu diganti.

Proses dehumidifikasi kabeh dikontrol dening mikrokomputer. Nalika asor njero ruangan dhuwur, mula bakal nyerep kelembapan; nalika asor tekan nilai sing disetel, bakal mandheg nyerep lan banjur ngeculake kelembapan menyang njaba, sing otomatis.


<3%RH seri kacepetan dehumidifying:

Ing sekitar 25 derajat C, asor 60% RH, mbukak lawang 30 detik lan banjur nutup, asor bisa waras kanggo <3% RH ing 30 menit, ndeleng grafik ing ngisor iki:


Desain lemari garing panyimpenan PCB, lemari garing sing asor, lan lemari garing ESD

● desain Modul: Ing panyimpenan PCB lemantun garing nganggo desain modul sawijining, saben modul bisa diganti cepet, lan gampang kanggo njaga, kang mbenakake efficiency pangopènan.

● Desain ramah lingkungan: Nggunakake desain modul paling anyar, lemari panyimpenan garing PCB bisa langsung ditingkatake, lan modul lawas bisa bali menyang pabrik asli. Umur modul garing yaiku +15 taun.

● Desain fleksibel: Sadurunge tuku, pangguna bisa nambah pilihan ing panyimpenan PCB lemantun garing, kayata over-kelembapan buzzer weker, data logger, mbukak lawang buzzer weker, lan telung werna sumunar cahya.


Napa milih lemari garing panyimpenan PCB, lemari garing sing asor, lan lemari garing ESD?

● Urip layanan unit garing +15 taun. Konsumsi daya minimal, asor ketemu <3% RH, kanthi kacepetan dehumidifying cepet.

● Sawise daya gagal, Unit garing bakal terus nresep Kelembapan, lan asor nang mundhak kurang saka 10-15% RH ing 24 jam yen ora mbukak lawang.

● Kontrol kelembapan otomatis, ora ana bahan sing bisa digunakake, ora perlu instalasi, mung plug-in. Ngirit energi, konsumsi daya sing sithik.

● Garansi rong taun kanthi dhukungan teknis gratis seumur hidup.


FAQ

P: Apa ana garansi utawa jaminan, lan apa sing dijamin?

A: Ya, garansi rong taun, lan dhukungan teknis gratis seumur hidup. Isine kabeh spare parts related lan panuntun dhumateng instalasi.


P: Apa ana kunci lan kunci?

A: Ya, saben model dilengkapi kunci lan kunci.


P: Apa ana sistem weker kanggo akses sing ora sah?

A: Buzzer lawang bakal weker, utawa lampu weker sumunar telung werna bakal muni.


P: Apa panel kontrol pangguna-loropaken?

A: Ya, iku jinis LED, lan pencet tombol munggah lan mudhun, gampang kanggo operate.


P: Carane gampang kanggo nyetel lan operate?

A: Pasang ing sumber daya, nyetel Nilai asor, lan tetep kosong lan mlaku kanggo 24 jam, lan bakal bisa kanthi otomatis.


Kanggo katrangan luwih lengkap babagan lemari pengering panyimpenan PCB, bukak situs web kita www.climatestsymor.com, utawa ngirim email langsung menyang sales@climatestsymor.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa, lan olèh kerja sama.

Hot Tags: Lemari Kering Panyimpenan PCB, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept