Kabinet Garing Panyimpenan PCB
  • Kabinet Garing Panyimpenan PCBKabinet Garing Panyimpenan PCB
  • Kabinet Garing Panyimpenan PCBKabinet Garing Panyimpenan PCB
  • Kabinet Garing Panyimpenan PCBKabinet Garing Panyimpenan PCB
  • Kabinet Garing Panyimpenan PCBKabinet Garing Panyimpenan PCB
  • Kabinet Garing Panyimpenan PCBKabinet Garing Panyimpenan PCB

Kabinet Garing Panyimpenan PCB

Climatest Symor® mrodhuksi lemari garing panyimpenan PCB kanggo industri manufaktur elektronik, perusahaan fokus ing teknik kontrol suhu lan kelembapan, lemari panyimpenan garing PCB kita tindakake standar JEDEC-STD-033, rega lan kinerja sing kompetitif.

Model: TDU540BFD
Kapasitas: 540L
Kelembapan:<3%RH Automatic
Wektu Recovery: Max. 30 menit sawise mbukak lawang 30 detik banjur ditutup. (Ambient 25â 60%RH)
Rak: 3 pcs
Werna: Biru Tua, aman ESD
Ukuran interior: W596 * D682 * H1298 MM
Ukuran njaba: W598 * D710 * H1465 MM

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

lemari garing panyimpenan PCB digunakke kanggo nyimpen komponen elektronik, ing lingkungan asor Ultra-kurang, asor bisa ketemu <3% RH otomatis, karo kacepetan dehumidifying super cepet, Climatest Symor & reg; Kabinet garing panyimpenan PCB disetujoni CE, garansi rong taun kanthi dhukungan gratis. dolanan.



Spesifikasi

Mode # kanthi fungsi F: ESD, werna Biru Tua. Mode # tanpa F: Ora ana fungsi ESD, werna putih

Model

Kapasitas

Ukuran Interior

(W × D × H, mm)

Ukuran njaba

(W × D × H, mm)

Daya Rata-rata (W)

Bobot Bruto (KG)

Maks. Beban/rak (KG)

TDU320BD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU320BFD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU435BD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU435BFD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU540BD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU540BFD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU718BD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU718BFD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU870BD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU870BFD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU1436BD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100


Fitur

· Ngadopsi sensor kelembapan & suhu sing diimpor asli Swiss.

-Iki njamin akurasi dhuwur dienggo, Climatest Symor & reg; Lemari garing panyimpenan PCB duwe fungsi memori, ora perlu disetel maneh sawise gagal daya.


· Digawe dening 1.2mm kekandelan galvanis baja, karo USA DuPont ESD lukisan.

- Desain struktur sing dikuatake, bantalan beban sing apik, perawatan permukaan kanthi 18 proses lukisan, nilai resistensi statis cocog karo 106 -108Ω, uga karo resistance karat kuwat.


· Jendela kaca tempered intensitas dhuwur 3.2mm kanggo pengamatan sing luwih apik.

- Kunci paduan seng Flat press, kanthi sesak udara sing sampurna lan fungsi anti-nyolong, kinerja sealing lemari panyimpenan PCB iki apik banget.


· Kanthi fungsi memori, ora perlu nyetel maneh sawise gagal daya.

-Panyimpenan PCB lemari garing kanthi otomatis bisa ngeling-eling nilai setelan pungkasan sawise dipateni, ora perlu disetel maneh.


· Unit garing sing kuat kanthi umur umur +15 taun.

- Kabinet garing panyimpenan PCB nganggo unit garing sieve molekul 4A, teknik sing paling maju, bisa diregenerasi kanthi otomatis, ora perlu diganti.


· Kastor universal dipasang ing ngisor, aman ESD.

- dikiataken PU castors dipasang ing ngisor panyimpenan PCB lemantun garing, ngarep loro karo rem kanggo pamindhahan gampang lan mungkasi.



Apa aplikasi saka Climatest Symor & reg; lemari garing panyimpenan PCB, lemari garing asor kurang, lemari garing ESD?

Climatest Symor & reg; panyimpenan PCB lemantun garing, lemantun asor kurang garing, ESD lemantun garing sing model paling ekonomi, lan nganggo teknologi paling anyar kanggo njaga lingkungan asor kurang èfèktif, lemantun sing utamané dirancang kanggo nyimpen komponen SMT, lumahing Gunung piranti, PCB / PCBA, IC paket, lensa optik, serat optik, kanthi mangkono entuk kontrol Kelembapan, Nyegah saka mildew, oksidasi, teyeng, nglacak tujuan panyerepan Kelembapan.
Climatest Symor & reg; Kabinet garing panyimpenan PCB dibangun kanggo tundhuk karo standar JEDEC-STD-033, lemari garing sing asor rendah kasedhiya ing macem-macem ukuran kanggo pilihan pelanggan, dilengkapi rak sing bisa diatur kanthi dhuwur, roda kanthi rem, pengontrol LED cerdas, lan pangeling kalibrasi sing diatur ISO. , kabeh lemari garing ESD kita anti-statis, lan kinerja sealing luwih unggul.


Sajrone reflow SMT, yen asor lingkungan workshop dhuwur, Kelembapan bakal nyerbu menyang komponen elektronik, kaya BGA (werni kothak susunan) lan piranti nggoleki-pitch, Kelembapan penetrated nang ngembangaken, iki nyebabake mikro-retak, karusakan ora katon. , nanging ing sawetara kasus, retak bakal widen menyang lumahing komponen, kahanan ketok iku dadi gedhe lan ambruk komponen, uga dikenal minangka brondong, kang bakal nimbulaké pangopènan lan malah sampah perakitan. ora katon, masalah potensial digabung menyang pasar.
Kerusakan kelembapan wis dadi salah sawijining faktor utama ing kontrol kualitas produk, produk elektronik mbutuhake kelembapan sing luwih murah ing lingkungan produksi lan panyimpenan. Climatest Symor & reg; panyimpenan PCB lemantun garing mbantu dumunung sirah iki, lan nemen ngluwihi gesang lantai komponen elektronik, Climatest Symor & reg; nyedhiyakake <5%RH,<10%RH miturut tingkat MSD sing diatur ing standar IPC.

Panyimpenan normal

Proses reflow

Kelembapan ing sekitar nembus menyang bungkusan.

Sajrone dadi panas, tekanan uap banyu mundhak, sing misahake die lan resin.

Uap banyu terus nggedhekake ing panas, ndamu munggah paket.

Uap banyu ngilangi bungkusan, sing nyebabake retak mikro.


Carane ora Climatest Symor & reg; kerja unit kering?

desiccants Traditional consumables, kang tansah perlu panggantos, lan banget ora trep, Climatest Symor & reg; lemari garing panyimpenan PCB, lemari garing asor kurang, lemari garing ESD nggunakake sieve molekuler nang Unit garing, sieve molekuler paling efektif lan lingkungan-loropaken desiccant, iku bisa regenerated dienggo, ora perlu panggantos.
Proses dehumidifying kabeh dikontrol mikrokomputer, nalika kelembapan interior dhuwur, mula bakal nyerep kelembapan; nalika asor tekan Nilai setelan, iku bakal mandheg nresep, lan banjur discharge Kelembapan kanggo njaba, iku otomatis.


<3%RH seri kacepetan dehumidifying:

Ing sekitar 25 derajat C, asor 60% RH, mbukak lawang 30 detik lan banjur ditutup, asor bakal waras kanggo <3% RH ing 30 menit, ndeleng ngisor kurva:


Karakteristik lemari garing panyimpenan PCB, lemari garing sing asor, lemari garing ESD

1.Module desain: Ing panyimpenan PCB lemantun garing nganggo desain modul sawijining, saka spare parts cilik, kanggo suhu & asor controller, sistem kontrol lan Unit garing, saben modul bisa cepet diganti, pangopènan prasaja, iki nemen nambah efficiency.2 pangopènan. .Environment-loropaken desain: Desain modul paling anyar, panyimpenan PCB lemantun garing bisa langsung nganyari, lan modul sistem lawas bisa dikirim bali menyang pabrik asli. Mulane, mesin ora bakal lungse, uga ora gawé polusi sampah.Kabinèt pangatusan elektronik kuat dirancang kanggo nggunakake long-term luwih saka 15 years.3.Desain fleksibel: Sadurunge tuku, kedhaftar bisa nambah opsi ing panyimpenan PCB lemari garing, kaya over-kelembapan buzzer weker, data logger, mbukak lawang buzzer weker, telung werna cahya menara, desain fleksibel nawakake pelanggan pilihan luwih efisien.


Fitur lemari garing panyimpenan PCB, lemari garing sing asor, lemari garing ESD

. Urip layanan unit garing +15 taun. Konsumsi daya minimal, asor ketemu <3% RH. Kacepetan dehumidifying super cepet. Sawise gagal daya, unit garing terus nyerep kelembapan, kelembapan njero ruangan mundhak kurang saka 10-15% RH sajrone 24 jam yen ora mbukak lawang. . Kontrol kelembaban otomatis, ora ana bahan konsumsi, ora perlu instalasi, mung plug in.. Ngirit energi, konsumsi daya kurang.. Garansi rong taun kanthi dhukungan teknis gratis seumur hidup.


Kanggo rincian liyane babagan panyimpenan PCB kabinèt garing, pls ngunjungi situs web kita www.climatestsymor.com utawa langsung ngirim email kanggo sales@climatestsymor.com, kita bakal njaluk sampeyan bali ing wektu paling cepet, welcome kanggo bisa collaboration.








Hot Tags: Lemari Kering Panyimpenan PCB, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik