Kabinet Garing Otomatis
  • Kabinet Garing OtomatisKabinet Garing Otomatis
  • Kabinet Garing OtomatisKabinet Garing Otomatis
  • Kabinet Garing OtomatisKabinet Garing Otomatis
  • Kabinet Garing OtomatisKabinet Garing Otomatis
  • Kabinet Garing OtomatisKabinet Garing Otomatis

Kabinet Garing Otomatis

Kabinet Garing Otomatis, Kabinet Kering Elektronik, Kontrol Kelembapan Digital Digital, Kothak Kering Lab Bukti Kelembapan Dehumidify, Kabinet Panyimpenan Kering.

Model: TDU1436BFD-6
Kapasitas: 1436L
Kelembapan:<3%RH Automatic
Rak: 5 pcs
Werna: Biru Tua, aman ESD
Ukuran interior: W1198 * D672 * H1723 MM
Ukuran njaba: W1200 * D710 * H1910 MM

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Kabinet garing otomatis Climatest Symor® digunakake kanggo nyimpen komponen SMT, bagean presisi, IC, kristal, lan serat optik ing lingkungan asor banget, lan asor bisa nganti <3%RH otomatis. Kabinet iki nganggo teknik dehumidifying paling maju kanthi desain paling anyar, lan mesin kasebut gampang dioperasi lan dijaga.


Spesifikasi

Model # karo F: ESD fungsi aman, werna biru peteng.

Model # tanpa F: Ora ana fungsi aman ESD, werna putih.

Model

Kapasitas

Ukuran Interior

(W × D × H, mm)

Ukuran njaba

(W × D × H, mm)

Daya Rata-rata (W)

Bobot Bruto (KG)

Maks. Beban/rak (KG)

TDU320BD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU320BFD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU435BD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU435BFD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU540BD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU540BFD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU718BD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU718BFD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU870BD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU870BFD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU1436BD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100


Fitur tombol

● Sistem dehumidifying kontrol elektronik

● Nyilikake kelembapan lan nglindhungi barang panyimpenan saka rereget lan bledug

● kunci safety kombinasi

● rak-rak luwes, ESD aman castors karo rem

● Tampilan LCD sing padhang lan gampang diwaca


Kabinet garing otomatis, kabinet garing panyimpenan asor: Desain

● Desain modul: Saben modul bisa diganti kanthi individu.

● Desain ramah lingkungan: Modul lawas bisa dicopot lan dikirim maneh menyang pabrik asli kanggo diganti.

● Desain fleksibel: Pelanggan bisa milih opsi, kayata weker buzzer over-kelembapan, data logger, weker buzzer mbukak lawang, lan lampu sumunar telung werna.


Aplikasi

Sajrone proses reflow SMT, yen asor lingkungan dhuwur, Kelembapan bakal nyerbu elektronik, lan Kelembapan penetrated nang ngembang, nyebabake mikro-retak lan karusakan ora katon. Ing sawetara kasus, retak bakal widen menyang lumahing, dikenal minangka brondong, kang nimbulaké pangopènan lan malah sampah Déwan. Lemari garing otomatis Climatest Symor® mbantu sampeyan ngrampungake masalah iki, lan nambah tingkat panggunaan. Climatest Symor® nyedhiyakake <5%RH,<10%RH miturut tingkat MSD sing diatur ing standar IPC.


Kepiye cara kerja unit garing Climatest Symor®?

Desiccants tradisional iku consumables, kang tansah perlu panggantos, lan banget ora trep, Climatest Symor® kabinèt garing otomatis, panyimpenan asor kurang garing kabinet nggunakake sieve molekuler nang Unit garing, sieve molekul punika desiccant paling efektif lan lingkungan-ramah, iku bisa regenerated dienggo, ora perlu diganti. Proses dehumidifying kabeh dikontrol mikrokomputer, nalika kelembapan interior dhuwur, mula bakal nyerep kelembapan; nalika asor tekan Nilai setelan, iku bakal mandheg nresep, lan banjur discharge Kelembapan kanggo njaba, iku otomatis.


<3%RH seri kacepetan dehumidifying:

Ing sekitar 25 derajat C, asor 60% RH, mbukak lawang 30 detik lan banjur nutup, asor bakal waras kanggo <3% RH ing 30 menit, ndeleng grafik ing ngisor iki:


Kita uga nyedhiyakake lemari garing elektronik kanggo industri ing ngisor iki:

  • Produksi elektronik

  • Semikonduktor

  • Farmasi

  • Laboratorium

  • Penerbangan

  • militèr


Kaluwihan

● Gunakake +/-2% RH suhu tliti dhuwur. & sensor kelembapan, nglindhungi barang panyimpenan sampeyan.

● Desiccant kuat kanthi umur layanan +15 taun.

● Selaras karo standar J-STD-033

● ISO9001: 2015 lan CE disetujoni

● Low-asor panyimpenan garing kanggo dehumidify IC lan nyegah mikro-retak.


Pitakonan Paling Sering

P: Apa produk gampang dituku?

A: Ya, kita duwe model standar ing saham, lan wektu timbal produksi pitung dina kerja.


P: Apa pilihan pangiriman lan wektu?

A: Kita nyedhiyakake layanan door-to-door lan seaport-to-seaport, lan kita mutusake apa arep ngeterake segara, udhara, utawa truk miturut wektu sampeyan.


P: Pira regane lemari panyimpenan garing?

A: Rega gumantung saka seri kelembapan lan jumlah sing dibutuhake.


P: Apa masalah umum sing dilapurake dening pangguna?

A: Ora, bisa dipercaya tanpa masalah umum.


P: Kepiye carane nyelarasake setelan kelembapan?

A: Kita calibrate sadurunge ex-pabrik, sensor long-term drift <0.25 saben taun, ana setelan offset ing controller kita, pls hubungi kita kanggo panuntun dhumateng.


Kanggo katrangan luwih lengkap babagan lemari pangatusan otomatis, bukak situs web www.climatestsymor.com, utawa ngirim email langsung menyang sales@climatestsymor.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa, lan olèh kerja sama.


Hot Tags: Kabinet Kering Otomatis, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept