Kabinet garing kanggo paket IC
  • Kabinet garing kanggo paket ICKabinet garing kanggo paket IC
  • Kabinet garing kanggo paket ICKabinet garing kanggo paket IC
  • Kabinet garing kanggo paket ICKabinet garing kanggo paket IC
  • Kabinet garing kanggo paket ICKabinet garing kanggo paket IC
  • Kabinet garing kanggo paket ICKabinet garing kanggo paket IC

Kabinet garing kanggo paket IC

Kabinet Kering Elektronik, Kontrol Kelembapan Kurang Digital, Kothak Kering Dehumidify, Kabinet Panyimpenan Kering.

Model: TDU870BFD
Kapasitas: 870L
Kelembapan:<3%RH Automatic
Rak: 5 pcs
Werna: Biru Tua, aman ESD
Ukuran interior: W898 * D572 * H1698 MM
Ukuran njaba: W900 * D600 * H1890 MM

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Climatest Symor® Dry cabinet kanggo paket IC bisa nyimpen komponen elektronik, bagian presisi, IC, kristal, lan serat optik ing atmosfer asor banget. Kelembapan bisa dikontrol ing <3% RH. Kabinet pangatusan nganggo desiccant dehumidifying paling maju, lan umur layanan +15 taun.


Spesifikasi

Model # karo F: ESD fungsi aman, werna biru peteng.

Model # tanpa F: Ora ana fungsi aman ESD, werna putih.

Model

Kapasitas

Ukuran Interior

(W × D × H, mm)

Ukuran njaba

(W × D × H, mm)

Daya Rata-rata (W)

Bobot Bruto (KG)

Maks. Beban/rak (KG)

TDU320BD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU320BFD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU435BD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU435BFD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU540BD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU540BFD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU718BD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU718BFD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU870BD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU870BFD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU1436BD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100


Fitur tombol

● Sistem dehumidifying kontrol elektronik

● Nyilikake kelembapan lan nglindhungi barang panyimpenan saka rereget lan bledug

● Kunci keamanan kombinasi

● rak-rak luwes, ESD aman castors karo rem

● Tampilan LCD sing padhang lan gampang diwaca


Kabinet garing otomatis, kabinet garing panyimpenan PCB: Aplikasi

Kabinet garing otomatis Climatest Symor®, utawa kabinet garing panyimpenan PCB, digunakake lan dipercaya dening para profesional ing manufaktur elektronik, R&D, kamar resik, lan laboratorium. Kabinet pangatusan iki nggunakake dehumidifiers desiccant sing regenerasi dhewe kanggo nyedhiyakake atmosfer asor banget. Kabinet iki ora mbutuhake ngresiki hawa garing / nitrogen, kanthi otomatis bisa ngontrol asor <3% RH, lan duwe wektu pemulihan sing cepet.


Kabinet pangatusan iki ngatasi masalah kelembapan kanthi lingkungan panyimpenan kelembapan ultra-rendah lan tundhuk karo standar industri kanggo MSD lan PCB. Tinimbang baking suhu dhuwur, lemari iki dehumidify sak nyimpen, kang paling cocog kanggo njabut Kelembapan ing produksi SMT, mangkono mbusak karusakan sak reflow.

Sajrone reflow SMT, yen asor ing lingkungan dhuwur, Kelembapan bakal nyerbu elektronik. Kelembapan sing nembus interior bakal nggedhekake, nyebabake retakan mikro. Kerusakan ora katon, nanging ing sawetara kasus, retak bakal nggedhekake permukaan, sing dikenal minangka popcorning, nyebabake ndandani komponen utawa malah sampah. Climatest Symor® IC kabinet garing kanggo paket IC bisa ndandani masalah iki kanggo sampeyan. Kita nyedhiyakake <5%RH, <10%RH, tundhuk karo tingkat MSD sing ditemtokake dening standar IPC.


Kepiye cara kerja desiccant?

Tas desiccant tradisional minangka bahan konsumsi lan kudu diganti, iki ora trep banget. Climatest Symor® PCB panyimpenan lemari pangatusan nggunakake sieves molekul sing bisa regenerated tanpa panggantos. Dehumidifying kanthi otomatis dikontrol dening mikrokomputer. Nalika asor njero ruangan dhuwur, mula bakal nyerep kelembapan; nalika asor tekan nilai sing disetel, bakal mandheg nyerep lan banjur ngeculake kelembapan menyang njaba.


<3%RH seri kacepetan dehumidifying:

Ing sekitar 25 derajat C, asor 60% RH, mbukak lawang 30 detik lan banjur nutup, asor bakal waras kanggo <3% RH ing 30 menit, ndeleng grafik ing ngisor iki:


We nyedhiyani lemari panyimpenan PCB kanggo industri ing ngisor iki:

  • Produksi elektronik

  • Semikonduktor

  • Farmasi

  • Laboratorium

  • Penerbangan

  • militèr


Napa milih kabinet Kering kanggo paket IC?

● Gunakake +/-2% RH suhu tliti dhuwur. & sensor kelembapan, nglindhungi barang panyimpenan sampeyan.

● Desiccant kuat kanthi umur layanan +15 taun.

● Desain modul: modul lawas bisa dibusak, lan dikirim bali menyang pabrik asli kanggo panggantos.

● Desain fleksibel: Pilihan kanggo pilihan sampeyan, kayata weker buzzer over-kelembapan, data logger, weker buzzer mbukak lawang, lan lampu sumunar telung werna.


FAQ

P: Kepiye kabinet ngontrol lan njaga tingkat kelembapan?

A: The desiccant ing kabinèt pangatusan elektronik bisa regenerated ajeg, nresep Kelembapan, lan discharge metu saka kabinèt. Siklus iki ngidini desiccant bisa digunakake maneh nganti pirang-pirang taun, njamin kontrol kelembapan sing konsisten.


P: Apa sawetara tingkat kelembapan sing bisa disetel?

A: Pls deleng seri asor kita beda, sampeyan bisa nyetel sembarang nilai RH ing seri.


P: Apa kabinet uga ngontrol suhu, lan yen ya, apa kisaran?

A: Ora, ora ngontrol suhu, kajaba seri baking 40 deg C.


P: Apa kontrol kelembapan otomatis utawa manual?

A: Kanggo seri 20-60% RH lan 10-20% RH, kontrol kelembapan manual, lan <3% RH, <5% RH & <10% RH otomatis.


P: Pira papan panyimpenan sing kasedhiya?

A: Pls deleng dimensi interior kita, lan sampeyan uga bisa mriksa karo Staff sales kita kanggo dimensi beting efisien.


Kanggo katrangan luwih lengkap babagan lemari pengering panyimpenan PCB, bukak situs web kita www.climatestsymor.com, utawa ngirim email langsung menyang sales@climatestsymor.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa, lan olèh kerja sama.


Hot Tags: Kabinet garing kanggo paket ic, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept