Kabinet Garing kanggo Piranti Semikonduktor
  • Kabinet Garing kanggo Piranti SemikonduktorKabinet Garing kanggo Piranti Semikonduktor
  • Kabinet Garing kanggo Piranti SemikonduktorKabinet Garing kanggo Piranti Semikonduktor
  • Kabinet Garing kanggo Piranti SemikonduktorKabinet Garing kanggo Piranti Semikonduktor
  • Kabinet Garing kanggo Piranti SemikonduktorKabinet Garing kanggo Piranti Semikonduktor
  • Kabinet Garing kanggo Piranti SemikonduktorKabinet Garing kanggo Piranti Semikonduktor

Kabinet Garing kanggo Piranti Semikonduktor

Kabinet Kering Elektronik, Kabinet Dessicator, Kabinet Panyimpenan Kelembapan Kurang, Kothak Kering karo N2 Purging.

Model: TDU1436BFD-4
Kapasitas: 1436L
Kelembapan:<3%RH Automatic
Rak: 5 pcs
Werna: Biru Tua, aman ESD
Ukuran interior: W1198 * D672 * H1723 MM
Ukuran njaba: W1200 * D710 * H1910 MM

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Climatest Symor® lemari garing kanggo piranti semikonduktor dibangun kanggo njaga tingkat asor relatif internal (RH) ngisor 3% lan duwe sistem regenerasi desiccant otomatis. Kabinet iki cocog kanggo panyimpenan jangka panjang komponen, kayata SMD, papan sirkuit tercetak (PCB), lan paket IC.


Kabinet Kering kanggo Piranti Semikonduktor: Spesifikasi

Model # karo F: ESD fungsi aman, werna biru peteng.

Model # tanpa F: Ora ana fungsi aman ESD, werna putih.

Model

Kapasitas

Ukuran Interior

(W × D × H, mm)

Ukuran njaba

(W × D × H, mm)

Daya Rata-rata (W)

Bobot Bruto (KG)

Maks. Beban/rak (KG)

TDU320BD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU320BFD

320L

898*422*848

900*450*1010

10

70

80

TDU435BD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU435BFD

435L

898*572*848

900*600*1010

10

82

80

TDU540BD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU540BFD

540L

596*682*1298

598*710*1465

10

95

80

TDU718BD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU718BFD

718L

596*682*1723

598*710*1910

15

105

80

TDU870BD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU870BFD

870L

898*572*1698

900*600*1890

15

130

100

TDU1436BD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-4

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100

TDU1436BFD-6

1436L

1198*682*1723

1200*710*1910

25

189

100


Kabinet Garing kanggo Piranti Semikonduktor: Fitur

● Sistem dehumidifying kontrol elektronik

● Nyilikake kelembapan lan nglindhungi barang panyimpenan saka bledug lan rereget

● kunci safety kombinasi

● rak lan sikil sing bisa diatur

● Tampilan LCD sing padhang lan gampang diwaca


Kabinet Garing kanggo Piranti Semikonduktor: Desain

● Desain modul: Saben modul bisa diganti kanthi individu.

● Desain ramah lingkungan: Modul lawas bisa dicopot lan dikirim maneh menyang pabrik asli kanggo diganti.

● Desain fleksibel: Pelanggan bisa milih opsi, kayata weker buzzer over-kelembapan, data logger, weker buzzer mbukak lawang, lan lampu sumunar telung werna.


Kabinet garing kanggo piranti semikonduktor: Aplikasi

Sajrone reflow SMT, yen asor ing lingkungan dhuwur, Kelembapan bakal nyerbu elektronik. Kelembapan sing nembus interior bakal nggedhekake, nyebabake retakan mikro. Kerusakan ora katon, nanging ing sawetara kasus, retak bakal nggedhekake permukaan, sing dikenal minangka popcorning, nyebabake ndandani komponen utawa malah sampah. Climatest Symor® IC kabinet garing kanggo paket IC bisa ndandani masalah iki kanggo sampeyan. Kita nyedhiyakake <5%RH, <10%RH, tundhuk karo tingkat MSD sing ditemtokake dening standar IPC.

Kabinet pangatusan iki ngatasi masalah kelembapan kanthi lingkungan panyimpenan kelembapan ultra-rendah lan tundhuk karo standar industri kanggo MSD lan PCB. Tinimbang baking suhu dhuwur, lemari iki dehumidify sak nyimpen, kang paling cocog kanggo njabut Kelembapan ing produksi SMT, mangkono mbusak karusakan sak reflow.


Kepiye cara kerja unit garing Climatest Symor®?

Traditional desiccants are consumables, which always need replacement, and very inconvenient, Climatest Symor® dry cabinets for semiconductor devices, PCB storage dry cabinets use molecular sieve inside dry units, the molecular sieve is the most effective and environment-friendly desiccant, it can be regenerated in use, no need replacement. The whole dehumidifying process is microcomputer controlled, when the interior humidity is high, it will start to absorb moisture; when the humidity reach the setting value, it will stop absorbing, and then discharge the moisture to outside, it is automatic.


<3%RH seri kacepetan dehumidifying:

Ing sekitar 25 derajat C, asor 60% RH, mbukak lawang 30 detik lan banjur ditutup, asor bakal waras kanggo <3% RH ing 30 menit, ndeleng ngisor kurva:


Keuntungan kanggo sampeyan

Climatest Symor® utawa kabinet garing panyimpenan PCB, digunakake lan dipercaya dening para profesional ing manufaktur elektronik, R&D, kamar resik, lan laboratorium. Kabinet pangatusan iki nggunakake dehumidifiers desiccant sing regenerasi dhewe kanggo nyedhiyakake atmosfer asor banget. Kabinet iki ora mbutuhake ngresiki hawa garing / nitrogen, kanthi otomatis bisa ngontrol asor <3% RH, lan duwe wektu pemulihan sing cepet. A investasi cilik menehi bali gedhe.

● Gunakake +/-2% RH suhu tliti dhuwur. & sensor kelembapan, nglindhungi barang panyimpenan sampeyan.

● Desiccant kuat kanthi umur layanan +15 taun, ngirit biaya panggantos.

● Nyilikake kelembapan lan nglindhungi MSD saka rereget lan bledug

● Garansi rong taun


Kita uga nyedhiyakake lemari garing elektronik kanggo industri ing ngisor iki:

  • Produksi elektronik

  • Semikonduktor

  • Farmasi

  • Laboratorium

  • Penerbangan

  • militèr


Kabinet garing kanggo piranti semikonduktor: Kauntungan 

● RoHS certified kanggo ngindhari polusi ing electronics

● Desiccant ora perlu panggantos, ora consumables, kurang pangopènan, biaya-irit

● Selaras karo standar J-STD-033

● ISO9001: 2015 lan CE disetujoni


FAQ

P: Pira regane lemari?

A: Rega gumantung saka seri kelembapan lan volume sing dibutuhake.


P: Apa ana biaya tambahan (contone, bagean panggantos)?

A: Ora ana barang sing bisa digunakake, lan yen ana bagean sing ora bisa digunakake sajrone garansi, kita bakal ngirim bagean gratis.


P: Apa ana biaya sing ana gandhengane karo operasi lan pangopènan?

A: Ora kanggo lemantun garing, nanging gas N2 consumable yen sampeyan milih kabinèt N2.


P: Apa ana komentar utawa testimoni saka pelanggan liyane?

A: Ya, kita wis nampa umpan balik apik saka pelanggan ing macem-macem negara.


P: Apa masalah umum sing dilapurake dening pangguna?

A: Kerjane andal tanpa masalah.


P: Sepira responsif perusahaan marang umpan balik lan keluhan pelanggan?

A: Ing 12 jam.


Kanggo katrangan luwih lengkap babagan lemari pengering panyimpenan PCB, bukak situs web kita www.climatestsymor.com, utawa ngirim email langsung menyang sales@climatestsymor.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa, lan sambutan kanggo kolaborasi.


Hot Tags: Kabinet Kering kanggo Piranti Semikonduktor, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept