Benchtop Lingkungan Chamber
  • Benchtop Lingkungan ChamberBenchtop Lingkungan Chamber
  • Benchtop Lingkungan ChamberBenchtop Lingkungan Chamber
  • Benchtop Lingkungan ChamberBenchtop Lingkungan Chamber
  • Benchtop Lingkungan ChamberBenchtop Lingkungan Chamber
  • Benchtop Lingkungan ChamberBenchtop Lingkungan Chamber

Benchtop Lingkungan Chamber

Ruang lingkungan benchtop Climatest Symor® minangka jinis desktop kanggo spesimen cilik ing laboratorium ruang winates. Kamar lingkungan benchtop iki nawakake kahanan sing cocog kanggo nguji ketahanan spesimen marang suhu sing ekstrem lan menehi solusi tes sing optimal kanthi volume kompak 12L, 22L, lan 36L. Kamar tes suhu benchtop wis dadi paling laris ing laboratorium lan lembaga riset.

Model: TGDW-36
Kapasitas: 36L
Rak: 1 pc
Warna: Off-white
Ukuran interior: 400 × 300 × 300 mm
Ukuran njaba: 640 × 730 × 970 mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Climatest Symor® minangka pabrikan lan pemasok ruang lingkungan benchtop ing China, kamar tes iki cukup cilik kanggo diselehake ing benchtop, lan nyedhiyakake kontrol suhu PID sing akurat lan akurat, kanthi kaluwihan instalasi sing gampang lan operasi sing trep, pangguna bisa nindakake. tes suhu kanthi kisaran -40°C~+130°C.


Spesifikasi

Model TGDW-12 TGDW-22 TGDW-36
Ukuran Interior (W * D * H) 310 × 230 × 200 mm 320 × 250 × 250 mm 400 × 300 × 300 mm
Ukuran njaba (W * D * H) 500 × 540 × 650 mm 520 × 560 × 730 mm 640 × 730 × 970 mm
Range Suhu Model A:-20°C~+130°C    Model B: -40°C~+130°C
Fluktuasi Suhu ≤±0,5°C
Bias Suhu ≤±1,0°C
Keseragaman suhu ≤1,5°C
Rate Pemanasan +25 ℃ ~ + 130 ℃ ≤ 50 menit (munggah)
Cooling Rate +25 ℃ ~-40 ℃ ≤ 45 menit (munggah)
Bahan interior SUS #304 baja tahan karat
Bahan njaba Plat baja sing dikuatake kanthi penyemprotan elektrostatik
Isolasi Superfine fiberglass wool/busa poliuretan
Pengontrol 7" pengontrol layar demek sing bisa diprogram
Sistem Sirkulasi Low-noise, motor tahan suhu dhuwur, sumbu dawa lan stainless steel multi-godhong jinis penggemar centrifuge
Sistem Pemanasan Pemanas NiCr, sistem independen
Sistem Pendingin Kompresor Kulkas Prancis "TECUMSEH", pendingin udara
Power Supply AC110V/220V/AC230V · 50HZ/60HZ

Proteksi safety:

· Pembatas suhu independen

· Over-heat, over-current lan over-pressure proteksi kompresor.

· Proteksi over-suhu, overheat kipas lan motor, fase gagal / mbalikke, lan wektu.

· Proteksi bocor lan outage, proteksi fusing kakehan, weker sinyal audio, bocor daya, lan proteksi kakehan


Fitur tombol

▸Ukuran kompak: Tapak cilik, cocok kanggo diselehake ing desktop utawa meja kerja.

▸Rentang Suhu: Simulasi kisaran suhu -40°C nganti 150°C (-40°F nganti 302°F).

▸ Kontrol sing bisa diprogram: Kontrol sing bisa diprogram bisa nyetel profil suhu lan siklus tes tartamtu.

▸Tingkat pangowahan suhu cepet: bisa owah-owahan suhu kanthi cepet kanggo simulasi kahanan lingkungan sing beda.

▸Distribusi suhu seragam: Priksa manawa suhu konsisten ing saindhenging kamar kanggo asil tes sing akurat.


keuntungan

· Gampang instalasi
· Kontrol suhu sing tepat ing kamar cilik
· Tipe desktop dirancang kanggo laboratorium ruang winates
· Over-temperatur limiter


· Pengontrol layar tutul LCD sing bisa diprogram
· Rekam data riwayat 365 dina
· Suhu & kelembapan wektu nyata lan tampilan profil riwayat
· Antarmuka komputer RS485 kanggo download data


Aplikasi saka kamar lingkungan benchtop

▸ Pengujian materi:

. Ekspansi Termal: Sinau babagan ekspansi termal lan sifat kontraksi bahan.

. Tes daya tahan: Ngevaluasi daya tahan bahan lan produk ing siklus suhu sing bola-bali.


▸ Tes elektronik:

. Pengujian Komponen: Tes stres komponen elektronik kayata semikonduktor, papan sirkuit, lan sensor ing macem-macem kahanan suhu.

. Tes linuwih: Ngevaluasi linuwih lan kinerja peralatan elektronik nalika kena suhu sing ekstrem.

▸ Kontrol Kualitas: Digunakake ing industri kanggo mesthekake yen produk cocog karo standar lingkungan tartamtu sadurunge tekan pasar.

▸ Riset Ilmiah: Digunakake ing laboratorium kanggo nyinaoni efek saka kahanan lingkungan ing conto biologi, reaksi kimia, lan bahan.


Carane nyetel nilai fix lan program?

▸Fix setelan nilai: 85°C

▸Setelan program: Panas nganti 85°C, konstan 5 jam @85°C, adhem nganti 30°C, konstan 2 jam@30°C, adhem nganti 0°C, konstan 6 jam @0°C, adhem mudhun nganti -20°C, konstan 2 jam@-20°C, banjur metu @23°C.

Keuntungan saka ruang lingkungan sing paling dhuwur

▸ Efisiensi Ruang: Mbutuhake ruang sing luwih sithik tinimbang kamar sing luwih gedhe, mbebasake ruang kerja sing penting.

▸Portabilitas: Bobot entheng, bisa gampang dipindhah menyang macem-macem lokasi.

▸Efektif biaya: Mbutuhake energi sing luwih sithik lan mbutuhake pangopènan sing luwih murah, sing nyebabake biaya operasi luwih murah.

▸ Akurasi lan Kontrol: Nyedhiyakake kontrol sing tepat babagan sawetara suhu, njamin kahanan tes sing dipercaya lan konsisten.

▸Desain sing ramah pangguna: Kontrol lan tampilan sing gampang nggawe persiyapan lan operasi gampang.


Kalibrasi

Saben ruang lingkungan benchtop Climatest Symor® dilengkapi sertifikat kalibrasi sing dikalibrasi dening SGS, laboratorium akreditasi ISO17025. Kita ngontrol kinerja lan kualitas kamar uji suhu desktop kanthi ketat. Kontrol kualitas kita nglacak kabeh proses saka produksi nganti komisioning. Ing wektu sing padha, kita takon laboratorium SGS kanggo calibrate maneh sadurunge dikirim, kanggo mesthekake yen pelanggan wareg karo mesin lan bisa sijine menyang nggunakake sanalika sawise nampa.

Keseragaman suhu dikontrol ing 1,5 ° C, bias dikontrol ing ± 1,0 ° C, lan mesin kasebut nindakake kanthi apik kanthi biaya pangopènan lan operasi sing murah.



Kepiye cara ngemas kamar lingkungan benchtop?

1. Bungkus film tipis menyang kabeh kamar kanggo tujuan anti banyu lan tahan debu.

2. Ikatan umpluk gelembung ing kamar test suhu tightly, lan banjur nutupi mesin karo tas plastik amba.

3. Sijine menyang kasus polywood dikiataken karo pallet.

Paket iki cukup kuat kanggo nahan transportasi segara lan sepur sing bumpy, lan njamin produk kasebut dikirim menyang pelanggan kanthi lancar.


Pitakonan lan Jawaban sing Sering Ditakoni

P: Pira regane ruang lingkungan benchtop?

A: Yen sampeyan kasengsem ing kamar benchtop iki, lan pengin ngerti prices, hubungi kita liwat email ing sales@climatechambers.com kanggo njaluk kutipan resmi.


P: Apa tingkat gangguan sajrone operasi?

A: 65 dB.


Q: Apa wektu timbal kanggo pangiriman?

A: 7 dina kanggo model standar, lan pls mriksa karo kita kanggo model selaras.


P: Kepiye carane njaga kamar lingkungan benchtop?

A: Kamar kurang pangopènan, pangopènan biasa kalebu ngresiki area kerja sawise saben tes, lan nyopot sumber daya yen nganggur dangu, rincian pls deleng manual pangguna.


Hot Tags: Kamar Lingkungan Benchtop, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept