Benchtop Thermal Cycling Chamber
  • Benchtop Thermal Cycling ChamberBenchtop Thermal Cycling Chamber
  • Benchtop Thermal Cycling ChamberBenchtop Thermal Cycling Chamber
  • Benchtop Thermal Cycling ChamberBenchtop Thermal Cycling Chamber
  • Benchtop Thermal Cycling ChamberBenchtop Thermal Cycling Chamber
  • Benchtop Thermal Cycling ChamberBenchtop Thermal Cycling Chamber

Benchtop Thermal Cycling Chamber

Climatest Symor® benchtop thermal cycling chamber dianggo minangka jinis mini kanggo spesimen cilik ing laboratorium ruang winates. Kamar muter termal benchtop nawakake kahanan sing cocog kanggo nguji ketahanan spesimen marang suhu sing ekstrem lan menehi solusi tes sing optimal kanthi volume kompak 12L, 22L, lan 36L. Kamar uji termal benchtop wis dadi paling laris ing laboratorium lan lembaga riset.

Model: TGDW-12
Kapasitas: 12L
Rak: 1 pc
Warna: Off-white
Ukuran interior: 310 × 230 × 200 mm
Ukuran njaba: 500 × 540 × 650 mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Climatest Symor® minangka pabrikan lan pemasok ruangan muter termal benchtop ing China. Kamar test suhu iki cukup cilik kanggo diselehake ing benchtop lan nyedhiyakake kontrol PID sing akurat lan akurat, lan pangguna bisa nindakake tes suhu kanthi kisaran -40 ° C ~ + 130 ° C.


Spesifikasi

Model TGDW-12 TGDW-22 TGDW-36
Ukuran Interior (W * D * H) 310 × 230 × 200 mm 300×250×250 mm 400 × 300 × 300 mm
Ukuran njaba (W * D * H) 500 × 540 × 650 mm 520 × 560 × 730 mm 640 × 730 × 970 mm
Range Suhu Model A:-20°C~+130°C    Model B: -40°C~+130°C
Fluktuasi Suhu ≤±0,5°C
Bias Suhu ≤±1.0°C
Keseragaman suhu ≤1,5°C
Rate Pemanasan + 25 ℃ ~ + 130 ℃ ≤ 30 menit (munggah)
Cooling Rate +25 ℃ ~-40 ℃ ≤ 45 menit (munggah)
Bahan interior SUS #304 baja tahan karat
Bahan njaba Plat baja sing dikuatake kanthi penyemprotan elektrostatik
Isolasi Superfine fiberglass wool/busa poliuretan
Pengontrol 7" pengontrol layar demek sing bisa diprogram
Sistem Sirkulasi Kebisingan rendah, motor tahan suhu dhuwur, sumbu dawa lan penggemar centrifuge jinis multi-godhong stainless steel
Sistem Pemanasan Pemanas NiCr, sistem independen
Sistem Pendingin Kompresor Kulkas Prancis "TECUMSEH", pendingin udara
Power Supply AC110V/220V/AC230V · 50HZ/60HZ

Proteksi safety:

· Pembatas suhu mandiri

· Overheat, over-current lan over-pressure proteksi kompresor.

· Proteksi over-suhu, overheat kipas lan motor, fase gagal / mbalikke, lan wektu.

· Proteksi bocor lan outage, proteksi fusing kakehan, weker sinyal audio, bocor daya, lan proteksi kakehan


Fitur tombol

▸ Kontrol suhu:

. Kisaran suhu sing amba: Bisa njaga suhu saka -40 ° C nganti 150 ° C

. Akurasi: Akurasi dhuwur kanggo njaga kahanan suhu sing disetel.


▸ Siklus suhu sing cepet:

. Wektu nanggepi cepet: Kemampuan kanggo nggayuh lan njaga suhu sing dikarepake kanthi cepet, nggampangake tes siklus termal kanthi cepet.


▸Desain kompak:

. Jejak cilik: Dirancang pas ing bangku lab, meja utawa workstation.

. Portable: entheng lan gampang dipindhah ing sekitar fasilitas.


▸Antarmuka sing ramah pangguna:

. Tampilan Digital: Tampilan sing gampang diwaca digunakake kanggo ngawasi suhu lan paramèter liyane.

. Kontrol sing Bisa Diprogram: Kontrol intuisi kanggo nyetel lan nyetel siklus lan profil suhu.


▸Fitur Keamanan:

. Weker lan weker: Weker sing dibangun ngabari pangguna babagan panyimpangan suhu.

. Proteksi overheating: mekanisme kanggo nyegah overheating lan njamin safety sampel


keuntungan

· Gampang instalasi
· Kontrol suhu sing tepat ing kamar cilik
· Tipe desktop dirancang kanggo laboratorium ruang winates
· Over-temperatur limiter


· Pengontrol LCD sing bisa diprogram
· Rekam data riwayat 365 dina
· Suhu & kelembapan wektu nyata lan tampilan profil riwayat
· Antarmuka komputer RS485 kanggo download data


Aplikasi saka benchtop termal cycling chamber

▸ Ilmu Material:

. Sifat Termal: Sinau ekspansi termal, kontraksi, lan sifat-sifat liyane sing gegandhengan karo suhu bahan kanthi presisi dhuwur.

. Kekiatan Material: Ngira-ngira daya tahan bahan jangka panjang ing kahanan siklus termal sing dikontrol.


▸Otomotif lan Aerospace:

. Pengujian Komponen: Tes kinerja sensor, baterei, lan komponen kritis liyane ing suhu sing ekstrem, kanggo mesthekake yen cocog karo standar safety lan kinerja.

▸Industri Elektronika:

. Keandalan Komponen: Netepake linuwih lan kinerja komponen elektronik ing suhu sing ekstrem, ndadékaké desain produk sing luwih mantep.

. Prediksi Gagal: Kontrol suhu sing akurat mbantu prédhiksi kegagalan komponen, nyuda risiko kelingan produk.


Apa keuntungan sing bisa sampeyan entuk saka kamar sepeda termal benchtop?

Kamar muter termal benchtop nawakake macem-macem keuntungan, dadi alat penting kanggo macem-macem tes lan riset.

▸Efektifitas Biaya: Pelanggan bisa entuk siklus temp mini iki kanthi rega sing kompetitif, lan nggawe kemajuan gedhe ing riset, ruang tes sing terjangkau ngidini laboratorium lan bisnis cilik nindakake tes lanjut nalika nggunakake energi sing kurang lan mbutuhake pangopènan sing sithik, nyuda biaya operasi.

▸Presisi lan Kontrol: Nyedhiyakake kontrol sing tepat kanggo macem-macem suhu, iki mbantu para pelanggan ngumpulake data sing luwih akurat lan nambah efisiensi eksperimen.

▸Kinerja sing bisa dipercaya: Kahanan tes sing stabil lan bisa diulang penting banget kanggo tes produk, mbantu ngasilake eksperimen lan validasi asil riset ilmiah.

▸ Kontrol kualitas sing luwih apik: Kanthi akeh pelanggan sing nuntut kepatuhan sing ketat karo standar peraturan, laboratorium njamin proses kontrol kualitas sing konsisten lan nambah kemampuan riset.


Kalibrasi

Saben Climatest Symor® benchtop thermal cycling chamber dilengkapi sertifikat kalibrasi sing dikalibrasi dening SGS, laboratorium akreditasi ISO17025. Kita ngontrol kinerja lan kualitas kamar uji suhu desktop kanthi ketat. Kontrol kualitas kita nglacak kabeh proses saka produksi nganti komisioning. Ing wektu sing padha, kita mbutuhake laboratorium SGS kanggo calibrate maneh sadurunge pangiriman kanggo mesthekake yen pelanggan wareg karo mesin lan sing bisa sijine menyang nggunakake sanalika sawise panrimo.


Ndandani nilai lan setelan program

▸Fix setelan nilai: 85°C

▸Setelan program: Panas nganti 85°C, konstan 5 jam @85°C, adhem nganti 30°C, konstan 2 jam@30°C, adhem nganti 0°C, konstan 6 jam @0°C, adhem mudhun nganti -20°C, konstan 2 jam@-20°C, banjur metu @23°C.


Kepiye cara ngemas kamar sepeda termal benchtop?

Langkah 1: Bungkus film ing kabeh ruangan uji suhu kanggo nyegah banyu lan bledug.

Langkah 2: Dasi umpluk gelembung tightly menyang kothak test suhu, banjur nutupi mesin karo tas plastik gedhe.

Langkah 3: Selehake kothak test suhu menyang kothak polywood dikiataken karo tray ing ngisor.

Kemasan kasebut cukup kuwat kanggo nahan transportasi segara lan ril sing bumpy, njamin pangiriman produk sing lancar menyang pelanggan.


Pitakonan lan Jawaban sing Sering Ditakoni

Q: Apa rega kamar test suhu benchtop?

A: Yen sampeyan kasengsem ing kamar benchtop iki, lan pengin ngerti prices, hubungi kita liwat email ing sales@climatechambers.com kanggo njaluk kutipan resmi.


Q: Apa wektu timbal kanggo pangiriman?

A: 7 dina kanggo model standar, lan pls mriksa karo kita kanggo model selaras.


P: Apa kamar wis dikalibrasi, lan sepira kerepe mbutuhake kalibrasi ulang?

A: Kita calibrate sadurunge shippping, lan disaranake recalibrating sapisan saben taun.


P: Apa kamar kalebu kontrol kelembapan?

A: Ora, yen sampeyan butuh kontrol asor, pls hubungi Staff sales kita kanggo suhu lan asor kamar test.


Hot Tags: Benchtop Thermal Cycling Chamber, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept