Kamar Suhu Cilik
  • Kamar Suhu CilikKamar Suhu Cilik
  • Kamar Suhu CilikKamar Suhu Cilik
  • Kamar Suhu CilikKamar Suhu Cilik
  • Kamar Suhu CilikKamar Suhu Cilik
  • Kamar Suhu CilikKamar Suhu Cilik

Kamar Suhu Cilik

Climatest Symor® kamar suhu cilik minangka jinis benchtop kanggo spesimen cilik ing laboratorium ruang winates. Kamar suhu cilik nawakake kahanan sing cocog kanggo nguji resistensi spesimen marang suhu sing ekstrem, lan menehi solusi tes sing optimal kanthi volume kompak 12L, 22L, lan 36L. Kamar suhu cilik wis dadi penjual paling apik ing laboratorium lan lembaga riset.

Model: TGDW-12
Kapasitas: 12L
Rak: 1 pc
Warna: Off-white
Ukuran interior: 310 × 230 × 200 mm
Ukuran njaba: 500 × 540 × 650 mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Climatest Symor® kamar suhu cilik, asring disebut benchtop utawa kamar suhu kompak, simulates macem-macem kahanan suhu kanggo tujuan testing lan dirancang kanggo pas ing benchtop utawa area karya cilik, nggawe cocok kanggo lab karo papan winates.


Spesifikasi

Model TGDW-12 TGDW-22 TGDW-36
Ukuran Interior (W * D * H) 310 × 230 × 200 mm 320 × 250 × 250 mm 400 × 300 × 300 mm
Ukuran njaba (W * D * H) 500 × 540 × 650 mm 520 × 560 × 730 mm 640 × 730 × 970 mm
Range Suhu Model A:-20°C~+130°C    Model B: -40°C~+130°C
Fluktuasi Suhu ≤±0,5°C
Bias Suhu ≤±1.0°C
Keseragaman suhu ≤1,5°C
Rate Pemanasan +25℃~+130℃≤30 menit (munggah)
Cooling Rate +25 ℃~-40 ℃ ≤45 menit (munggah)
Bahan interior SUS #304 baja tahan karat
Bahan njaba Plat baja sing dikuatake kanthi penyemprotan elektrostatik
Isolasi Superfine fiberglass wool/busa poliuretan
Pengontrol 7" pengontrol layar demek sing bisa diprogram
Sistem Sirkulasi Low-noise, motor tahan suhu dhuwur, sumbu dawa lan stainless steel multi-godhong jinis penggemar centrifuge
Sistem Pemanasan Pemanas NiCr, sistem independen
Sistem Pendingin Kompresor Kulkas Prancis "TECUMSEH", pendingin udara
Power Supply AC110V/220V/AC230V · 50HZ/60HZ

Proteksi safety:

· Pembatas suhu independen

· Over-heat, over-current lan over-pressure proteksi kompresor.

· Proteksi over-suhu, overheat kipas lan motor, fase gagal / mbalikke, lan wektu.

· Proteksi bocor lan outage, proteksi fusing kakehan, weker sinyal audio, bocor daya, lan proteksi kakehan


Fitur

▸Ukuran Kompak: Tapak cilik sing dirancang kanggo pas ing desktop utawa benchtops.

▸Rentang Suhu: Simulasi suhu saka -40°C nganti 150°C (-40°F nganti 302°F).

▸ Kontrol sing Bisa Diprogram: Kontrol sing bisa diprogram kanggo nyetel profil suhu lan siklus tes tartamtu.

▸ Tarif Ganti Suhu Cepet: Bisa owah-owahan suhu kanthi cepet kanggo simulasi kahanan lingkungan sing beda.

▸ Distribusi Suhu Seragam: Njamin suhu konsisten ing saindhenging kamar kanggo asil tes sing akurat.


keuntungan

· Gampang instalasi
· Kontrol suhu sing tepat ing kamar cilik
· Tipe desktop dirancang kanggo laboratorium ruang winates
· Over-temperatur limiter


· Pengontrol LCD sing bisa diprogram
· Rekam data riwayat 365 dina
· Suhu & kelembapan wektu nyata lan tampilan profil riwayat
· Antarmuka komputer RS2485 kanggo ngundhuh data


Aplikasi

▸ Tes Elektronika:

. Pengujian Komponen: Tes stres komponen elektronik, kayata semikonduktor, papan sirkuit, lan sensor, ing macem-macem kahanan suhu.

. Tes Reliabilitas: Nemtokake linuwih lan kinerja piranti elektronik nalika kena suhu ekstrem.


▸ Tes Bahan:

. Ekspansi Termal: Sinau babagan ekspansi termal lan sifat kontraksi bahan.

. Tes Ketahanan: Ngevaluasi daya tahan bahan lan produk ing siklus suhu sing bola-bali.

▸Industri Otomotif:

. Tes Komponen: Nguji komponen otomotif, kayata sensor, lan komponen elektronik ing kahanan suhu sing ekstrem.

. Kontrol Kualitas: Njamin bagean otomotif cocog karo standar industri kanggo toleransi suhu.


▸ Panganggone Akademik lan Pendidikan:

. Eksperimen Laboratorium: Nyedhiyakake pengalaman langsung kanggo siswa ing ngontrol lan ngawasi kahanan suhu kanggo macem-macem eksperimen.

. Proyek Riset: Ndhukung proyek riset akademik sing mbutuhake kontrol suhu sing tepat.


Carane nyetel nilai fix lan program?

▸Fix setelan nilai: 85°C

▸Setelan program: Panas nganti 85°C, konstan 5 jam @85°C, adhem nganti 30°C, konstan 2 jam@30°C, adhem nganti 0°C, konstan 6 jam @0°C, adhem mudhun nganti -20°C, konstan 2 jam@-20°C, banjur metu @23°C.

Apa keuntungan sing bakal sampeyan entuk saka a kamar suhu cilik?

▸ Efisiensi Ruang: Mbutuhake ruang sing luwih sithik tinimbang kamar sing luwih gedhe, mbebasake ruang kerja sing penting.

▸Portabilitas: Ringan ngidini gampang pindhah menyang situs liyane.

▸Efektifitas Biaya: Mbutuhake energi sing luwih sithik lan mbutuhake pangopènan sing luwih murah, sing nyebabake biaya operasional luwih murah.

▸Presisi lan Kontrol: Nyedhiyakake kontrol sing tepat babagan kisaran suhu, njamin kahanan tes sing dipercaya lan konsisten.

▸Desain Ramah Pangguna: Kontrol lan tampilan sing prasaja nggampangake nyiyapake lan ngoperasikake.


Kalibrasi 

Saben ruang suhu cilik Climatest Symor® dilengkapi sertifikat kalibrasi, sing dikalibrasi dening SGS, laboratorium sing disertifikasi ISO17025. Kita ngontrol kinerja lan kualitas kamar uji suhu benchtop kanthi ketat. QC kita nderek kabeh proses saka produksi nganti komisioning. Ing wektu sing padha, kita ngajak lab SGS kanggo calibrate maneh sadurunge dikirim, iki njamin pelanggan wareg sawise nampa mesin lan bisa sijine menyang nggunakake langsung. 

Keseragaman suhu dikontrol ing 1,5 ° C, bias dikontrol ing ± 1,0 ° C, lan mesin kasebut nindakake kanthi apik kanthi biaya pangopènan lan operasi sing murah.


Paket kamar suhu cilik

1. Bungkus film tipis menyang kabeh kamar kanggo tujuan anti banyu lan tahan debu.

2. Ikatan umpluk gelembung ing kamar test suhu tightly, lan banjur nutupi mesin karo tas plastik amba.

3. Sijine menyang kasus polywood dikiataken karo pallet.

Paket iki cukup kuat kanggo nahan transportasi segara lan sepur sing bumpy, lan njamin produk kasebut dikirim menyang pelanggan kanthi lancar.


Pitakonan lan Jawaban sing Sering Ditakoni

P: Pira regane kamar suhu cilik?

A: Yen sampeyan kasengsem ing kamar benchtop iki, lan pengin ngerti prices, hubungi kita liwat email ing sales@climatechambers.com kanggo njaluk kutipan resmi.


P: Apa tingkat gangguan sajrone operasi?

A: 65 dB.


P: Apa wektu babar pisan, lan apa sing kalebu?

A: Setaun kanthi dhukungan teknis gratis seumur hidup, masalah apa wae sajrone garansi, kita bakal ngrampungake kanthi gratis.


Q: Apa wektu timbal kanggo pangiriman?

A: 7 dina kanggo model standar, lan pls mriksa karo kita kanggo model selaras.


P: Pira regane kamar, lan ana biaya tambahan?

A: Rega beda-beda gumantung saka parameter, volume, lan alamat pengiriman, pls hubungi staf sales kita kanggo penawaran resmi kanthi ngirim email sales@climatechambers.com.


Hot Tags: Kamar Suhu Cilik, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept