Produsen Kamar Suhu Benchtop
  • Produsen Kamar Suhu BenchtopProdusen Kamar Suhu Benchtop
  • Produsen Kamar Suhu BenchtopProdusen Kamar Suhu Benchtop
  • Produsen Kamar Suhu BenchtopProdusen Kamar Suhu Benchtop
  • Produsen Kamar Suhu BenchtopProdusen Kamar Suhu Benchtop
  • Produsen Kamar Suhu BenchtopProdusen Kamar Suhu Benchtop

Produsen Kamar Suhu Benchtop

Climatest Symor® minangka produsen kamar suhu benchtop profesional ing China. Kamar suhu benchtop bisa digunakake kanggo spesimen sing luwih cilik ing laboratorium ruang winates, lan nawakake kahanan sing cocog kanggo nguji resistensi spesimen nglawan owah-owahan suhu dhuwur lan menehi solusi tes sing optimal kanthi volume kompak 12L, 22L, lan 36L. Iki nggabungake kaluwihan saka daya tahan dhuwur kanthi kinerja kerja sing apik banget. Kamar suhu benchtop wis dadi paling laris ing laboratorium lan lembaga riset.

Model: TGDW-22
Kapasitas: 22 L
Rak: 1 pc
Warna: Off-white
Ukuran interior: 320 × 250 × 250 mm
Ukuran njaba: 520 × 560 × 730 mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Climatest Symor® minangka produsen lan pemasok ruangan suhu benchtop sing luar biasa ing China. Kamar test suhu iki cukup cilik kanggo diselehake ing meja, lan nyedhiyakake kontrol PID sing akurat lan akurat saka nilai suhu, kanthi instalasi sing gampang lan operasi sing trep, lan pangguna bisa nindakake tes suhu kanthi kisaran -40 ° C ~ + 130 °C.


Spesifikasi

Model TGDW-12 TGDW-22 TGDW-36
Ukuran Interior (W * D * H) 310 × 230 × 200 mm 320 × 250 × 250 mm 400 × 300 × 300 mm
Ukuran njaba (W * D * H) 500 × 540 × 650 mm 520 × 560 × 730 mm 640 × 730 × 970 mm
Range Suhu Model A:-20°C~+130°C    Model B: -40°C~+130°C
Fluktuasi Suhu ≤±0,5°C
Bias Suhu ≤±1.0°C
Keseragaman suhu ≤1,5°C
Rate Pemanasan +25℃~+130℃≤30 menit (munggah)
Cooling Rate +25 ℃~-40 ℃ ≤45 menit (munggah)
Bahan interior Anti karat SUS#304 baja tahan karat
Bahan njaba Plat baja sing dikuatake kanthi penyemprotan elektrostatik
Isolasi Superfine fiberglass wool / busa poliuretan
Pengontrol 7" Pengontrol layar demek sing bisa diprogram
Sistem Sirkulasi Low-noise, motor tahan suhu dhuwur, sumbu dawa lan stainless steel multi-godhong jinis penggemar centrifuge
Sistem Pemanasan Pemanas NiCr, sistem independen
Sistem Pendingin Kompresor Kulkas Prancis "TECUMSEH", pendingin udara
Power Supply AC110V/220V/AC230V · 50HZ/60HZ

Proteksi safety:

· Pembatas suhu independen

· Over-heat, over-current lan over-pressure proteksi kompresor.

· Proteksi over-suhu, overheat kipas lan motor, fase gagal / mbalikke, lan wektu.

· Proteksi bocor lan outage, proteksi fusing kakehan, weker sinyal audio, bocor daya, lan proteksi kakehan


Fitur tombol

▸Desain Kompak:

. Jejak Cilik: Dirancang pas ing bangku laboratorium, meja, utawa stasiun kerja.

. Portable: entheng lan gampang dipindhah ing fasilitas kasebut.


▸ Kontrol Suhu:

. Kisaran Suhu Wide: Bisa njaga suhu saka -40 ° C nganti 150 ° C

. Precision: Akurasi dhuwur kanggo njaga kahanan suhu sing disetel.


▸Antarmuka pangguna-loropaken:

. Tampilan Digital: Tampilan sing gampang diwaca kanggo ngawasi suhu lan paramèter liyane.

. Kontrol sing Bisa Diprogram: Kontrol intuisi kanggo nyetel lan nyetel siklus lan profil suhu.


▸Cepet Suhu Cycling:

. Wektu Tanggepan Cepet: Kemampuan kanggo nggayuh lan njaga suhu sing dikarepake kanthi cepet, nggampangake tes siklus termal kanthi cepet.


▸Fitur Keamanan:

. Weker lan Tandha: Weker sing dibangun kanggo menehi kabar marang pangguna babagan panyimpangan suhu.

. Proteksi Overheat: Mekanisme kanggo nyegah overheating lan njamin safety sampel


keuntungan

· Gampang instalasi
· Kontrol suhu sing tepat ing kamar cilik
· Tipe desktop sing dirancang kanggo laboratorium ruang winates
· Proteksi suhu sing luwih dhuwur


· Pengontrol LCD layar sentuh sing bisa diprogram
· Rekam data riwayat 365 dina
· Suhu & kelembapan wektu nyata lan tampilan kurva riwayat
· Antarmuka komputer RS485 kanggo download data


Aplikasi

Climatest Symor® minangka produsen kamar suhu benchtop. Minangka peralatan test linuwih kanggo engineering kontrol kualitas, suhu mini iki. kamar simulates suhu dhuwur, suhu kurang, kahanan gantian suhu kanggo nyoba macem-macem produk lan kinerja bahan 'kanggo tahan kondisi iklim nemen, Kamar suhu cilik ditrapake kanggo industri ngisor:

▸Industri Elektronik & Semikonduktor:

Kamar suhu benchtop bisa ngevaluasi kerusakan bahan insulasi, kontak kontak, owah-owahan kinerja, lan reaksi salabetipun komponen elektronik. Kajaba iku, yen piranti semikonduktor, kayata sirkuit terpadu, kristal cair, lan wafer silikon, disimpen ing lingkungan kelembapan sing dhuwur kanggo wektu sing suwe, bantalan lan permukaan pin chip gampang ngoksidasi lan nyebabake kegagalan kayata kontak sing ora apik.


▸Industri Plastik:

Enclosure lan wadhah plastik ana ing endi wae ing urip biasa, kalebu ing peralatan rumah tangga, instrumentasi, peralatan konstruksi, industri mobil, hardware saben dina, lan liya-liyane, lan kanggo nambah kualitas lan daya saing, produsen saiki luwih menehi perhatian marang tes linuwih saka plastik. produk.

Kamar suhu benchtop simulates suhu dhuwur lan kurang kanggo bantuan manufaktur ndeteksi cacat ing enclosures plastik ing wektu cendhak, lan kamar menehi wong karo koleksi data referensial sak tataran R&D, nemen Ngapikake efficiency produksi lan ngirit biaya.


▸Industri Otomotif:

Climatest Symor® minangka pemasok kamar suhu benchtop. Ing industri mobil, produk kaya ngalami "siksaan" liwat tes lingkungan. Kamar lingkungan benchtop bisa nyoba bagean mobil, nemokake masalah, bola-bali ngowahi skema desain produk awal, terus nambah produk, lan nggedhekake adaptasi menyang lingkungan kerja ing siklus urip.

Kamar suhu benchtop dianggo ing industri Komunikasi, Farmasi, Militer, lan Kemasan, kanthi syarat tes sing beda-beda kanggo nyedhiyakake tes lingkungan sing dipercaya, bisa kanthi efisien ndeteksi owah-owahan kinerja ing produk ing macem-macem lingkungan, lan duwe peran penting ing tahap R&D.


Carane nyetel nilai fix lan program?

▸ Ndandani setelan nilai: 85°C

▸ Setelan program: Panas nganti 85°C, konstan 5 jam @85°C, adhem nganti 30°C, konstan 2 jam@30°C, adhem nganti 0°C, konstan 6 jam @0°C, adhem mudhun nganti -20°C, konstan 2 jam@-20°C, banjur metu @23°C.

Spesimen cilik sing diuji ing kamar uji suhu benchtop

Ruang tes suhu benchtop Climatest Symor® bisa nganakake tes suhu dhuwur-kurang kanggo conto cilik ing tahap R&D. Kisaran suhu saka -70 ℃ nganti + 180 ℃ ndadekake bisa kanggo nyoba resistance conto marang owah-owahan suhu nemen. Kamar tes suhu benchtop nyedhiyakake unit kompak kanggo nguji komponen cilik kanggo nyukupi syarat tes, lan operasi kasebut lingkungan lan sepi, lan kamar termal benchtop minangka penjual paling apik ing laboratorium kanthi ruang winates.


Apa keuntungan sing bisa ditampa saka Climatest Symor® kamar suhu benchtop?

Kamar muter suhu benchtop nawakake akeh kaluwihan sing ndadekake alat penting kanggo macem-macem tes lan riset.

▸ Kontrol Kualitas sing luwih apik: Njaga kahanan suhu sing tepat njamin proses kontrol kualitas sing konsisten, penting kanggo industri manufaktur kanggo njaga standar produk.

▸ Kapabilitas Riset sing Ditingkatake: Peneliti bisa nindakake eksperimen sing rinci lan akurat, manipulasi suhu kanthi presisi dhuwur kanggo nyinaoni efek tartamtu ing conto.

▸Efisiensi Tambah: Kontrol sing tepat nyuda wektu sing dibutuhake kanggo nggayuh lan stabil ing suhu target, nyepetake proses tes lan riset.

▸Efektifitas Biaya: Pelanggan bisa entuk kamar suhu cilik iki kanthi rega sing kompetitif, lan nggawe kemajuan sing signifikan ing riset. Kamar tes kasebut terjangkau lan ngidini laboratorium lan bisnis cilik nganakake tes lanjut. Iku uga nganggo kurang energi lan mbutuhake kurang pangopènan, asil ing biaya operasi luwih murah.


Kalibrasi

Saben kamar termal benchtop Climatest Symor® dilengkapi sertifikat kalibrasi sing dikalibrasi dening SGS, laboratorium akreditasi ISO17025. Kita ngontrol kinerja lan kualitas kamar uji suhu desktop kanthi ketat. Kontrol kualitas kita nglacak kabeh proses saka produksi nganti komisioning. Ing wektu sing padha, kita mbutuhake laboratorium SGS kanggo calibrate maneh sadurunge pangiriman kanggo mesthekake yen pelanggan wareg karo mesin lan sing bisa sijine menyang nggunakake sanalika sawise panrimo.


Packing

Pisanan: Bungkus film tipis menyang kamar uji suhu kanggo panggunaan anti banyu lan tahan bledug.

Kapindho: Ikatan umpluk gelembung ing kamar test suhu tightly, banjur nutupi mesin karo tas plastik amba.

Katelu: Sijine kamar test suhu menyang kasus plywood dikiataken karo pallet ing ngisor.

Paket iki cukup kuat kanggo nahan transportasi segara lan sepur sing bumpy, lan produk kasebut bisa dikirim menyang pelanggan kanthi lancar.


Pengiriman

Kamar suhu benchtop ora cocog kanggo transportasi udara amarga ngemot refrigeran lan kompresor. Mangkene cara pengiriman sing paling umum:

▸Menyang Eropa: Miturut segara, sepur China-EU, truk China-EU

▸Menyang Amerika Utara/Amerika Selatan: Miturut segara, Matson

▸Menyang Asia Kidul-Wétan: Liwat segara, liwat dalan

▸Menyang Selandia Baru/Australia: Miturut segara

▸Menyang Afrika: Miturut segara

Climatest Symor® ngatur pesenan, lan kerjo bareng karo pelanggan ing incoterms beda, kayata CIF / FOB // EXW / DAP; Climatest Symor® uga nyedhiyakake layanan door-to-door (incoterm: DDP), tegese kita nangani kabeh prosedur ekspor lan impor, pelanggan mung kudu mlebu kanggo nampa.


Pitakonan lan Jawaban Umum

Q: Apa sumber daya saka kamar?

A: Sumber daya standar yaiku 220V / 230V, 50HZ. Yen sampeyan duwe syarat liyane, please email Staff sales kita.


Q: Apa wektu pangiriman umum?

A: Siklus produksi pitung dina kerja.


P: Apa kamar kalebu kontrol kelembapan?

A: Ora, yen sampeyan butuh kontrol asor, pls hubungi Staff sales kita kanggo suhu lan asor kamar test.


Q: Apa biaya kamar test suhu benchtop?

A: Biaya beda-beda gumantung saka paramèter, volume, lan tujuan, pls hubungi staf sales kanggo penawaran resmi kanthi ngirim email sales@climatechambers.com.


Hot Tags: Benchtop Temperature Chamber Produsen, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept