Harga Kamar Suhu Benchtop
  • Harga Kamar Suhu BenchtopHarga Kamar Suhu Benchtop
  • Harga Kamar Suhu BenchtopHarga Kamar Suhu Benchtop
  • Harga Kamar Suhu BenchtopHarga Kamar Suhu Benchtop
  • Harga Kamar Suhu BenchtopHarga Kamar Suhu Benchtop
  • Harga Kamar Suhu BenchtopHarga Kamar Suhu Benchtop

Harga Kamar Suhu Benchtop

Harga kamar suhu benchtop Climatest Symor® kompetitif. Desain benchtop digawe khusus kanggo spesimen cilik ing laboratorium ruang winates. Ruang tes suhu benchtop nawakake kahanan sing cocog kanggo nguji ketahanan spesimen marang suhu sing ekstrem lan menehi solusi tes sing optimal kanthi volume kompak 12L, 22L, lan 36L. Iki nggabungake kaluwihan saka daya tahan dhuwur kanthi kinerja kerja sing apik banget. Kamar tes suhu benchtop iki wis dadi paling laris ing laboratorium lan lembaga riset.

Model: TGDW-36
Kapasitas: 36L
Rak: 1 pc
Warna: Off-white
Ukuran interior: 400 × 300 × 300 mm
Ukuran njaba: 640 × 730 × 970 mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Pelanggan bisa tuku kamar suhu benchtop kualitas apik ing rega pabrik / rega terjangkau saka Climatest Symor®. Kamar suhu benchtop cukup cilik kanggo diselehake ing meja lan nyedhiyakake kontrol PID sing akurat lan akurat saka tingkat suhu kanthi instalasi sing gampang lan operasi sing trep, pangguna bisa nindakake tes suhu kanthi kisaran -40 ° C ~ + 130 ° C.


Spesifikasi

Model TGDW-12 TGDW-22 TGDW-36
Ukuran Interior (W * D * H) 310 × 230 × 200 mm 320 × 250 × 250 mm 400 × 300 × 300 mm
Ukuran njaba (W * D * H) 500 × 540 × 650 mm 520 × 560 × 730 mm 640 × 730 × 970 mm
Range Suhu Model A:-20°C~+130°C    Model B: -40°C~+130°C
Fluktuasi Suhu ≤±0,5°C
Bias Suhu ≤±1,0°C
Keseragaman suhu ≤1,5°C
Rate Pemanasan +25℃~+130℃≤30 menit (munggah)
Cooling Rate +25 ℃~-40 ℃ ≤45 menit (munggah)
Bahan interior SUS #304 baja tahan karat
Bahan njaba Plat baja sing dikuatake kanthi penyemprotan elektrostatik
Isolasi Superfine fiberglass wool/busa poliuretan
Pengontrol 7" pengontrol layar demek sing bisa diprogram
Sistem Sirkulasi Low-noise, motor tahan suhu dhuwur, sumbu dawa lan stainless steel multi-godhong jinis penggemar centrifuge
Sistem Pemanasan Pemanas NiCr, sistem independen
Sistem Pendingin Kompresor Kulkas Prancis "TECUMSEH", pendingin udara
Power Supply AC110V/220V/AC230V · 50HZ/60HZ

Proteksi safety:

· Pembatas suhu independen

· Over-heat, over-current lan over-pressure proteksi kompresor.

· Proteksi over-suhu, overheat kipas lan motor, fase gagal / mbalikke, lan wektu.

· Proteksi bocor lan outage, proteksi fusing kakehan, weker sinyal audio, bocor daya, lan proteksi kakehan


pengontrol sing bisa diprogram

▸ Pengontrol layar demek sing bisa diprogram 7 inci

▸ Mode nilai tetep utawa setelan mode program

▸Tampilan profil suhu wektu nyata

▸Data tes bisa diundhuh liwat antarmuka RS485


Fitur

▸Desain Kompak: Dirancang kanggo pas ing benchtop, dadi becik kanggo laboratorium lan fasilitas karo papan winates.

▸Rentang Suhu: Biasane bisa simulasi suhu saka -40°C nganti 150°C (-40°F nganti 302°F)

▸Presisi lan Kontrol: Nyedhiyakake kontrol sing tepat babagan kisaran suhu, lan setelan sing bisa diprogram kanggo pangaturan sing gampang lan akurat.

▸Desain Ramah Pangguna: Kontrol lan tampilan sing prasaja nggampangake nyiyapake lan ngoperasikake, sanajan kanggo pangguna sing duwe keahlian teknis sing winates.

▸Fitur Keamanan: Kalebu proteksi suhu, weker, lan mekanisme safety liyane kanggo njamin operasi sing aman.


keuntungan

· Gampang instalasi
· Kontrol suhu sing tepat ing kamar cilik
· Tipe desktop dirancang kanggo laboratorium ruang winates
· Proteksi suhu sing luwih dhuwur


· Pengontrol LCD sing bisa diprogram
· Rekam data riwayat 365 dina
· Suhu & kelembapan wektu nyata lan tampilan profil riwayat
· Antarmuka komputer RS485 kanggo download data


Aplikasi

Minangka peralatan test dipercaya kanggo engineering kontrol kualitas, kamar suhu benchtop simulates suhu dhuwur, suhu kurang, suhu lingkungan gantian kanggo nyoba macem-macem produk lan kinerja bahan 'kanggo tahan kahanan iklim atos terus, Ing kamar suhu benchtop ditrapake kanggo industri:

▸Industri Elektronik & Semikonduktor:

Kamar suhu benchtop bisa ngevaluasi kerusakan bahan insulasi, kontak kontak, owah-owahan kinerja, lan reaksi salabetipun komponen elektronik. Kajaba iku, yen piranti semikonduktor, kayata sirkuit terintegrasi, kristal cair, lan wafer silikon, disimpen ing lingkungan sing asor dhuwur kanggo wektu sing suwe, bantalan lan permukaan pin chip gampang dioksidasi lan nyebabake kegagalan kayata kontak sing ora apik.


▸Industri Plastik:

Enclosure lan wadhah plastik ana ing endi wae ing urip kita, kalebu peralatan rumah tangga, instrumentasi, peralatan konstruksi, industri mobil, hardware saben dina, lan liya-liyane. Produk plastik saya tambah kanthi cepet ing taun-taun pungkasan, lan kanggo nambah kualitas lan daya saing, produsen saiki luwih menehi perhatian marang tes keandalan produk plastik.

Kamar suhu benchtop simulates lingkungan atos, kaya suhu dhuwur lan kurang kanggo bantuan manufaktur ndeteksi cacat ing pager plastik ing wektu cendhak, kamar suhu benchtop nyedhiyani koleksi data terkenal sak tataran R&D, lan nemen nambah efficiency produksi lan ngirit biaya.


▸Industri Otomotif:

Kamar suhu benchtop minangka salah sawijining peralatan uji lingkungan sing paling penting. Produk kaya ngalami "siksaan" liwat tes lingkungan. Suku cadang mobil diuji, masalah ditemokake, lan desain produk awal diowahi kanthi rutin kanggo nambah produk supaya cocog karo lingkungan kerja sajrone siklus urip.

Kamar suhu benchtop bisa digunakake ing industri komunikasi, farmasi, militer, lan kemasan. Kanthi simulasi lingkungan alam lan akselerasi kanggo kabutuhan tes, ruang suhu konstan desktop nyedhiyakake tes lingkungan sing dipercaya, lan kanthi efisien bisa ndeteksi owah-owahan kinerja produk ing lingkungan sing beda-beda lan nduweni peran penting ing tahap pangembangan produk.


Carane nyetel nilai fix lan program?

▸Fix setelan nilai: 85°C 

▸Setelan program: Panas nganti 85°C, konstan 5 jam @85°C, adhem nganti 30°C, konstan 2 jam@30°C, adhem nganti 0°C, konstan 6 jam @0°C, adhem mudhun nganti -20°C, konstan 2 jam@-20°C, banjur metu @23°C.

Apa kaluwihan saka Climatest Symor® benchtop suhu kamar?

▸ Efisiensi Ruang: Mbutuhake ruang sing luwih sithik tinimbang kamar sing luwih gedhe, mbebasake ruang kerja sing penting.

▸Portabilitas: entheng ngidini gampang pindhah menyang macem-macem situs.

▸Efektifitas Biaya: Mbutuhake energi sing luwih sithik lan mbutuhake pangopènan sing luwih murah, sing nyebabake biaya operasional luwih murah.

▸Presisi lan Kontrol: Nyedhiyakake kontrol sing tepat babagan kisaran suhu, njamin kahanan tes sing dipercaya lan konsisten.

▸Desain Ramah Pangguna: Kontrol lan tampilan sing prasaja nggampangake nyiyapake lan ngoperasikake.


Kalibrasi

Saben kamar suhu benchtop Climatest Symor® dilengkapi sertifikat kalibrasi, dikalibrasi dening SGS, lab bersertifikat ISO17025. Kita ngontrol kinerja lan kualitas kamar tes suhu benchtop kanthi ketat. QC kita nderek kabeh proses saka produksi nganti komisioning. Ing wektu sing padha, kita ngajak lab SGS kanggo calibrate maneh sadurunge dikirim, iki njamin pelanggan wareg sawise nampa mesin lan bisa sijine menyang nggunakake langsung.

Keseragaman suhu dikontrol ing 1,5 ° C, bias dikontrol ing ± 1,0 ° C, lan mesin kasebut nindakake kanthi apik kanthi biaya pangopènan lan operasi sing murah.


Packing

1. Lebokake film tipis menyang kamar test kanggo nggunakake anti banyu lan dustproof.

2. Ikatan umpluk gelembung ing kamar test suhu tightly, banjur nutupi mesin karo tas plastik amba.

3. Sijine kamar test suhu menyang kasus plywood dikiataken karo pallet ing ngisor.

Paket iki cukup kuat kanggo nahan transportasi segara lan sepur sing bumpy, lan produk kasebut bisa dikirim menyang pelanggan kanthi lancar.


Pengiriman

Kamar suhu benchtop cocog karo solusi pengiriman ing ngisor iki:

▸Menyang Eropa: Miturut segara, sepur China-EU, truk China-EU

▸Menyang Amerika Utara/Amerika Selatan: Miturut segara, Matson

▸Menyang Asia Kidul-Wétan: Liwat segara, liwat dalan

▸Menyang Selandia Baru/Australia: Miturut segara

▸Menyang Afrika: Miturut segara

Climatest Symor® ngatur pesenan, lan kerjo bareng karo pelanggan ing incoterms beda, kayata CIF / FOB / EXW / DAP; Climatest Symor® uga nyedhiyakake layanan door-to-door (incoterm: DDP), tegese kita nangani kabeh prosedur ekspor lan impor, pelanggan mung mlebu kanggo nampa.


Pitakonan lan Jawaban sing Sering Ditakoni

P: Pira rega kamar suhu benchtop, lan ana biaya tambahan?

A: Rega beda-beda gumantung saka paramèter, volume, lan alamat pengiriman, ora ana biaya tambahan, hubungi staf sales kanggo penawaran resmi kanthi ngirim email sales@climatechambers.com.


P: Apa wektu babar pisan, lan apa sing kalebu?

A: Setaun kanthi dhukungan teknis gratis seumur hidup, masalah apa wae sing kedadeyan ing wektu iki, kita bakal ngrampungake kanthi gratis.


P: Apa jinis sistem kontrol sing digunakake ing kamar?

A: Sistem kontrol pangguna-loropaken karo antarmuka intuisi bisa nambah migunani. Fitur sing kudu digoleki kalebu setelan sing bisa diprogram, layar demek, lan logging data.


Q: Apa wektu timbal kanggo pangiriman?

A: 7 dina kanggo model standar, lan pls mriksa karo kita kanggo model selaras.


Hot Tags: Rega Kamar Suhu Benchtop, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept