Benchtop Thermal Chamber
  • Benchtop Thermal ChamberBenchtop Thermal Chamber
  • Benchtop Thermal ChamberBenchtop Thermal Chamber
  • Benchtop Thermal ChamberBenchtop Thermal Chamber
  • Benchtop Thermal ChamberBenchtop Thermal Chamber
  • Benchtop Thermal ChamberBenchtop Thermal Chamber

Benchtop Thermal Chamber

Climatest Symor® benchtop thermal chamber minangka jinis mini kanggo spesimen cilik ing laboratorium ruang winates. Kamar termal benchtop nawakake kahanan sing cocog kanggo nguji ketahanan spesimen marang suhu sing ekstrem lan menehi solusi tes sing optimal kanthi volume kompak 12L, 22L, lan 36L. Nggabungake daya tahan dhuwur kanthi kinerja kerja sing apik. Kamar suhu benchtop wis dadi paling laris ing laboratorium lan lembaga riset.

Model: TGDW-22
Kapasitas: 22 L
Rak: 1 pc
Warna: Off-white
Ukuran interior: 320 × 250 × 250 mm
Ukuran njaba: 520 × 560 × 730 mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Climatest Symor® minangka pabrikan lan pemasok ruang termal benchtop ing China, kamar uji suhu iki cukup cilik kanggo diselehake ing benchtop, lan nyedhiyakake kontrol PID sing akurat lan akurat kanggo tingkat suhu, kanthi gampang instalasi lan operasi sing trep, pangguna bisa nindakake tes suhu kanthi kisaran -40°C~+130°C.


Spesifikasi

Model TGDW-12 TGDW-22 TGDW-36
Ukuran Interior (W * D * H) 310 × 230 × 200 mm 320 × 250 × 250 mm 400 × 300 × 300 mm
Ukuran njaba (W * D * H) 500 × 540 × 650 mm 520 × 560 × 660 mm 640 × 730 × 970 mm
Range Suhu Model A:-20°C~+130°C    Model B: -40°C~+130°C
Fluktuasi Suhu ≤±0,5°C
Bias Suhu ≤±1.0°C
Keseragaman suhu ≤1,5°C
Rate Pemanasan + 25 ℃ ~ + 130 ℃ ≤ 30 menit (munggah)
Cooling Rate +25 ℃ ~-40 ℃ ≤ 45 menit (munggah)
Bahan interior SUS #304 baja tahan karat
Bahan njaba Plat baja sing dikuatake kanthi penyemprotan elektrostatik
Isolasi Superfine fiberglass wool/busa poliuretan
Pengontrol 7" pengontrol layar demek sing bisa diprogram
Sistem Sirkulasi Low-noise, motor tahan suhu dhuwur, sumbu dawa lan stainless steel multi-godhong jinis penggemar centrifuge
Sistem Pemanasan Pemanas NiCr, sistem independen
Sistem Pendingin Kompresor Kulkas Prancis "TECUMSEH", pendingin udara
Power Supply AC110V/220V/AC230V · 50HZ/60HZ

Proteksi safety:

· Pembatas suhu independen.

· Over-heat, over-current lan over-pressure proteksi kompresor.

· Proteksi over-suhu, overheat kipas lan motor, fase gagal / mbalikke, lan wektu.

· Proteksi bocor lan outage, proteksi fusing kakehan, weker sinyal audio, bocor daya, lan proteksi kakehan.


Fitur

▸Desain Kompak:

. Jejak Cilik: Dirancang pas ing bangku laboratorium, meja, utawa stasiun kerja.

. Portable: entheng lan gampang dipindhah ing fasilitas kasebut.


▸ Kontrol Suhu:

. Kisaran Suhu Wide: Bisa njaga suhu saka -40 ° C nganti 150 ° C

. Precision: Akurasi dhuwur kanggo njaga kahanan suhu sing disetel.


▸Antarmuka pangguna-loropaken:

. Tampilan Digital: Tampilan sing gampang diwaca kanggo ngawasi suhu lan paramèter liyane.

. Kontrol sing Bisa Diprogram: Kontrol intuisi kanggo nyetel lan nyetel siklus lan profil suhu.


▸Cepet Suhu Cycling:

. Wektu Tanggepan Cepet: Kemampuan kanggo nggayuh lan njaga suhu sing dikarepake kanthi cepet, nggampangake tes siklus termal kanthi cepet.


▸Fitur Keamanan:

. Weker lan Tandha: Weker sing dibangun kanggo menehi kabar marang pangguna babagan panyimpangan suhu.

. Proteksi Overheat: Mekanisme kanggo nyegah overheating lan njamin safety sampel


keuntungan

· Gampang instalasi
· Kontrol suhu sing tepat ing kamar cilik
· Tipe desktop dirancang kanggo laboratorium ruang winates
· Over-temperatur limiter

· Pengontrol LCD sing bisa diprogram
· Rekam data riwayat 365 dina
· Suhu & kelembapan wektu nyata lan tampilan profil riwayat
· Antarmuka komputer RS485 kanggo download data


Aplikasi saka kamar termal benchtop

▸ Tes Elektronika:

. Tes Stress Komponen: Ngevaluasi kinerja lan daya tahan komponen elektronik, kayata semikonduktor, papan sirkuit, lan sensor ing macem-macem kahanan suhu.

. Thermal Cycling: Nemtokake linuwih lan umur piranti elektronik liwat owah-owahan suhu bola-bali.


▸ Tes Bahan:

. Expansion Thermal: Sinau carane bahan ngembangaken lan kontrak karo owah-owahan suhu.

. Tes Ketahanan: Ngevaluasi daya tahan bahan sajrone siklus termal bola-bali


▸Otomotif lan Aerospace:

. Tes Komponen: Ngevaluasi kinerja komponen otomotif lan aeroangkasa ing kahanan suhu sing ekstrem.

. Kontrol Kualitas: Njamin komponen memenuhi standar industri kanggo toleransi suhu.


▸ Laboratorium Akademik lan Riset:

. Riset Eksperimental: Nyedhiyakake kahanan suhu sing dikontrol kanggo macem-macem eksperimen riset ing bidang kayata kimia, biologi, lan fisika.

. Panggunaan Pendidikan: Ngidini siswa nindakake eksperimen tangan sing mbutuhake kontrol suhu sing tepat.


Apa sampeyan bisa entuk manfaat saka kamar termal benchtop Climatest Symor®?

Kamar termal benchtop nawakake macem-macem keuntungan, dadi alat penting kanggo macem-macem tes lan riset.

▸Efektifitas Biaya: Pelanggan bisa entuk kamar suhu mini iki kanthi rega sing kompetitif, lan nggawe kemajuan gedhe ing riset. Kamar tes kasebut terjangkau, nggawe tes canggih bisa diakses ing laboratorium lan bisnis sing luwih cilik, uga nggunakake energi sing luwih sithik lan mbutuhake pangopènan sing sithik, sing nyebabake biaya operasional sing luwih murah.

▸Presisi lan Kontrol: Nyedhiyakake kontrol sing tepat kanggo macem-macem suhu, iki mbantu pelanggan ngumpulake data sing luwih akurat, lan nambah efisiensi eksperimen.

▸Kinerja sing Bisa Dipercaya: Kondisi tes sing stabil lan bisa direproduksi penting kanggo tes produk, iki mbantu ngasilake eksperimen lan validasi asil riset ilmiah.

▸ Kontrol Kualitas sing luwih apik: Akeh pelanggan mbutuhake ketaatan sing ketat kanggo standar peraturan, kamar iki njamin proses kontrol kualitas sing konsisten, lan nambah kemampuan riset.


Kalibrasi

Saben kamar termal benchtop Climatest Symor® dilengkapi sertifikat kalibrasi sing dikalibrasi dening SGS, laboratorium akreditasi ISO17025. Kita ngontrol kinerja lan kualitas kamar uji suhu desktop kanthi ketat. Kontrol kualitas kita nglacak kabeh proses saka produksi nganti komisioning. Ing wektu sing padha, kita mbutuhake laboratorium SGS kanggo calibrate maneh sadurunge kiriman kanggo mesthekake yen pelanggan wareg karo mesin lan sing bisa sijine menyang nggunakake sanalika sawise panrimo.


Ndandani nilai lan setelan program

▸Fix setelan nilai: 85°C

▸Setelan program: Panas nganti 85°C, konstan 5 jam @85°C, adhem nganti 30°C, konstan 2 jam@30°C, adhem nganti 0°C, konstan 6 jam @0°C, adhem mudhun nganti -20°C, konstan 2 jam@-20°C, banjur metu @23°C.


Packing 

1. Bungkus film tipis menyang kamar kanggo tujuan anti banyu lan tahan debu.

2. Ikatan umpluk gelembung ing kamar test suhu tightly, lan banjur nutupi mesin karo tas plastik amba.

3. Sijine menyang kasus polywood dikiataken karo pallet.

Paket iki cukup kuat kanggo nahan transportasi segara lan sepur sing bumpy, lan njamin produk kasebut dikirim menyang pelanggan kanthi lancar.


Pitakonan lan Jawaban sing Sering Ditakoni

P : Pira reganekamar termal benchtop?

A: Rega beda-beda gumantung saka parameter, volume, lan alamat pengiriman, pls hubungi staf sales kita kanggo penawaran resmi kanthi ngirim email sales@climatechambers.com.


P: Apa tingkat gangguan sajrone operasi?

A: 65 dB.


P: Apa wektu babar pisan, lan apa sing kalebu?

A: Setaun kanthi dhukungan teknis gratis seumur hidup, masalah apa wae sajrone wektu garansi, kita bakal menehi layanan gratis sajrone 24 jam.


Q: Apa wektu timbal kanggo pangiriman?

A: 7 dina kanggo model standar, lan pls mriksa karo kita kanggo model selaras.


Hot Tags: Benchtop Thermal Chamber, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept