Benchtop Suhu Kamar
  • Benchtop Suhu KamarBenchtop Suhu Kamar
  • Benchtop Suhu KamarBenchtop Suhu Kamar
  • Benchtop Suhu KamarBenchtop Suhu Kamar
  • Benchtop Suhu KamarBenchtop Suhu Kamar
  • Benchtop Suhu KamarBenchtop Suhu Kamar

Benchtop Suhu Kamar

Kamar suhu benchtop Climatest Symor® dianggo minangka jinis desktop kanggo spesimen mini ing laboratorium cilik. Kamar tes suhu benchtop nyedhiyakake kahanan sing cocog kanggo nguji ketahanan spesimen marang suhu sing ekstrem, lan uga menehi solusi tes sing optimal kanthi kapasitas 12L, 22L, lan 36L. Amarga daya tahan sing dhuwur lan kinerja kerja sing apik banget, ruangan uji suhu benchtop iki dadi paling laris ing laboratorium lan lembaga riset.

Model: TGDW-12
Kapasitas: 12L
Rak: 1 pc
Warna: Off-white
Ukuran interior: 310 × 230 × 200 mm
Ukuran njaba: 500 × 540 × 650 mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Climatest Symor® minangka pabrikan lan pemasok ruangan suhu benchtop ing China, ruang uji yaiku ruangan lingkungan sing kompak, ukuran meja, dirancang kanggo nganakake tes linuwih sing ana gandhengane karo suhu ing laboratorium, cukup cilik kanggo diselehake ing benchtop, lan nyedhiyakake kontrol PID sing akurat lan akurat kanggo tingkat suhu, kanthi instalasi sing gampang lan operasi sing trep, pangguna bisa nindakake tes suhu kanthi kisaran -40 ° C ~ + 130 ° C.


Spesifikasi

Model TGDW-12 TGDW-22 TGDW-36
Ukuran Interior (W * D * H) 310 × 230 × 200 mm 320 × 250 × 250 mm 400 × 300 × 300 mm
Ukuran njaba (W * D * H) 500 × 540 × 650 mm 520 × 560 × 730 mm 640 × 730 × 970 mm
Range Suhu Model A:-20°C~+130°C    Model B: -40°C~+130°C
Fluktuasi Suhu ≤±0,5°C
Bias Suhu ≤±1.0°C
Keseragaman suhu ≤±2.0°C
Rate Pemanasan +25℃~+130℃≤30 menit (munggah)
Cooling Rate +25℃~-40℃≤40 menit (munggah)
Bahan interior SUS #304 baja tahan karat
Bahan njaba Plat baja sing dikuatake kanthi penyemprotan elektrostatik
Isolasi Superfine fiberglass wool/busa poliuretan
Pengontrol 7" Pengontrol layar demek sing bisa diprogram
Sistem Sirkulasi Low-noise, motor tahan suhu dhuwur, sumbu dawa lan stainless steel multi-godhong jinis penggemar centrifuge
Sistem Pemanasan Pemanas NiCr, sistem independen
Sistem Pendingin Kompresor Kulkas Prancis "TECUMSEH", pendingin udara
Power Supply AC110V/220V/AC230V · 50HZ/60HZ

Proteksi safety:

· Pembatas suhu independen

· Over-heat, over-current lan over-pressure proteksi kompresor.

· Proteksi over-suhu, overheat kipas lan motor, fase gagal / mbalikke, lan wektu.

· Proteksi bocor lan outage, proteksi fusing kakehan, weker sinyal audio, bocor daya, lan proteksi kakehan


Kontroler sing bisa diprogram

▸ Pengontrol layar demek 7-inci sing bisa diprogram

▸ Mode nilai tetep utawa mode program

▸ Tampilan profil suhu wektu nyata

▸ Data tes bisa diundhuh liwat antarmuka RS485


Fitur

▸Desain portabel:

. Jejak Cilik: Dirancang pas ing bangku laboratorium, meja, utawa stasiun kerja.

. Ukuran cilik: entheng lan gampang dipindhah ing fasilitas kasebut.


▸ Kontrol Suhu:

. Kisaran Suhu Wide: Bisa njaga suhu saka -40 ° C nganti 150 ° C

. Precision: Akurasi dhuwur kanggo njaga kahanan suhu sing disetel.


▸Antarmuka pangguna-loropaken:

. Tampilan Digital: Tampilan sing gampang diwaca kanggo ngawasi suhu lan paramèter liyane.

. Kontrol sing Bisa Diprogram: Kontrol intuisi kanggo nyetel lan nyetel siklus lan profil suhu.


▸Cepet Suhu Cycling:

. Wektu Tanggepan Cepet: Kemampuan kanggo nggayuh lan njaga suhu sing dikarepake kanthi cepet, nggampangake tes siklus termal kanthi cepet.


▸Fitur Keamanan:

. Weker lan Tandha: Weker sing dibangun kanggo menehi kabar marang pangguna babagan panyimpangan suhu.

. Proteksi Overheat: Mekanisme kanggo nyegah overheating lan njamin safety sampel


keuntungan

· Gampang instalasi
· Kontrol suhu sing tepat ing kamar cilik
· Tipe desktop sing dirancang kanggo laboratorium ruang winates
· Over-temperatur limiter


· Pengontrol LCD sing bisa diprogram
· Rekam data riwayat
· Suhu & asor wektu nyata lan tampilan profil riwayat
· Antarmuka komputer RS485 kanggo download data


Aplikasi

Minangka peralatan test linuwih kanggo engineering kontrol kualitas, kamar suhu benchtop simulates suhu dhuwur, suhu kurang, lan suhu lingkungan gantian kanggo nyoba macem-macem produk lan kinerja bahan 'kanggo tahan kahanan iklim atos terus, kamar suhu benchtop ditrapake kanggo industri:

▸Industri Elektronik & Semikonduktor:

Kamar suhu benchtop bisa ngevaluasi kerusakan bahan insulasi, kontak kontak, owah-owahan kinerja, lan reaksi salabetipun komponen elektronik. Kajaba iku, yen piranti semikonduktor, kayata sirkuit terpadu, kristal cair, lan wafer silikon, disimpen ing lingkungan sing asor dhuwur kanggo wektu sing suwe, bantalan lan permukaan pin chip gampang ngoksidasi lan nyebabake kegagalan kayata kontak sing ora apik.


▸Industri Plastik:

Enclosure lan wadhah plastik ana ing endi wae ing urip normal, kalebu peralatan rumah tangga, instrumentasi, peralatan konstruksi, industri mobil, hardware saben dina, lan liya-liyane. Produk plastik saya tambah kanthi cepet ing taun-taun pungkasan, lan kanggo nambah kualitas lan daya saing, produsen saiki luwih menehi perhatian marang tes keandalan produk plastik.

Benchtop suhu kamar simulates lingkungan dhuwur lan kurang-suhu kanggo bantuan manufaktur ndeteksi cacat ing pager plastik ing wektu cendhak, lan menehi wong karo koleksi data migunani sak tataran R&D, nemen nambah efficiency produksi lan ngirit biaya.


▸Industri Otomotif:

Ing industri mobil, kamar tes suhu benchtop minangka salah sawijining peralatan uji coba lingkungan sing paling penting, produk kaya ngalami "nyiksa" liwat tes lingkungan, bagean mobil diuji, masalah ditliti lan rencana desain produk wiwitan bola-bali direvisi, kanggo terus nambah produk, kanggo entuk adaptasi maksimal ing lingkungan kerja sajrone kabeh siklus urip.

Kamar suhu benchtop digunakake ing industri Komunikasi, Farmasi, Militer, lan Kemasan, lan kanthi syarat tes sing beda-beda, bisa kanthi efisien ndeteksi owah-owahan kinerja produk ing macem-macem lingkungan lan nduwe peran penting ing tahap riset lan pangembangan produk.


Carane nyetel nilai fix lan program?

▸ Ndandani setelan nilai: 85°C

▸ Setelan program: Panas nganti 85°C, konstan 5 jam @85°C, adhem nganti 30°C, konstan 2 jam@30°C, adhem nganti 0°C, konstan 6 jam @0°C, adhem mudhun nganti -20°C, konstan 2 jam@-20°C, banjur metu @23°C.

Spesimen cilik kanggo tes linuwih TEMPERATURE

Climatest Symor® rega kamar suhu benchtop banget competitive, kamar iki bisa nindakake tes dhuwur-suhu kurang kanggo conto cilik ing tataran R&D, lan sawetara suhu saka -70 ℃ kanggo +180 ℃ ndadekake iku bisa kanggo nyoba resistance saka conto marang owah-owahan suhu nemen. Kamar tes suhu benchtop dirancang kanthi unit kompak kanggo nguji komponen cilik lan kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan tes, operasi kasebut lingkungan lan sepi, kamar suhu benchtop minangka penjual paling apik ing laboratorium kanthi ruang sing winates.


Apa kaluwihan saka Climatest Symor® benchtop suhu kamar?

Kamar suhu benchtop nawakake akeh kaluwihan sing ndadekake alat penting kanggo macem-macem tes lan riset.

▸Efektifitas Biaya: Pelanggan bisa entuk kamar suhu mini iki kanthi rega sing kompetitif lan nggawe kemajuan sing signifikan ing riset. Kamar tes kasebut terjangkau lan ngidini laboratorium lan bisnis cilik nganakake tes lanjut. Iku uga nganggo kurang energi lan mbutuhake kurang pangopènan, asil ing biaya operasi luwih murah.

▸Presisi lan kontrol: Nyedhiyakake kontrol sing tepat kanggo macem-macem suhu, sing mbantu pelanggan ngumpulake data sing luwih akurat lan ningkatake efisiensi eksperimen.

▸Kinerja sing bisa dipercaya: Kahanan tes sing stabil lan bisa diulang penting banget kanggo tes produk, sing mbantu ngasilake eksperimen lan validasi asil riset ilmiah.

▸ Kontrol kualitas sing luwih apik: Kanthi akeh pelanggan sing nuntut selaras karo standar peraturan, laboratorium njamin proses kontrol kualitas sing konsisten lan nambah kemampuan riset.


Kalibrasi

Saben kamar suhu benchtop Climatest Symor® dilengkapi sertifikat kalibrasi sing dikalibrasi dening SGS, laboratorium akreditasi ISO17025. Kita ngontrol kinerja lan kualitas kamar uji suhu desktop kanthi ketat. Kontrol kualitas kita nglacak kabeh proses saka produksi nganti komisioning. Ing wektu sing padha, kita mbutuhake laboratorium SGS kanggo calibrate maneh sadurunge pangiriman kanggo mesthekake yen pelanggan wareg karo mesin lan sing bisa sijine menyang nggunakake sanalika sawise panrimo.


Packing

1: Lebokake film ing kamar test suhu kanggo nggawe anti banyu lan dustproof.

2: Dasi umpluk gelembung tightly kanggo kamar test suhu, lan banjur nutupi mesin karo tas plastik gedhe.

3: Selehake kothak test suhu menyang kothak plywood dikiataken karo tray ing ngisor.

Kemasan iki cukup kuwat kanggo nahan transportasi segara lan ril sing bumpy, lan produk kasebut bisa dikirim menyang pelanggan kanthi lancar.


Pengiriman

Kamar suhu benchtop ora cocok kanggo transportasi udara, amarga ngemot refrigeran lan kompresor. Mangkene cara pengiriman sing paling umum:

▸Menyang Eropa: Miturut segara, sepur China-EU, truk China-EU

▸Menyang Amerika Utara/Amerika Selatan: Miturut segara, Matson

▸Menyang Asia Kidul-Wétan: Liwat segara, liwat dalan

▸Menyang Selandia Baru/Australia: Miturut segara

▸Menyang Afrika: Miturut segara

Climatest Symor® ngatur pesenan, lan kerjo bareng karo pelanggan ing incoterms beda, kayata CIF / FOB // EXW / DAP; Climatest Symor® uga nyedhiyakake layanan door-to-door (incoterm: DDP), tegese kita nangani kabeh prosedur ekspor lan impor, pelanggan mung kudu mlebu kanggo nampa.


Pitakonan lan Jawaban Umum

P: Kepiye carane njaga benchtop kamar tes suhu?

A: Kamar kurang pangopènan, pangopènan biasa kalebu ngresiki area kerja sawise saben tes, lan mateni daya yen ditinggalake kanggo wektu sing suwe, deleng manual pangguna kanggo rincian.


P: Kepiye rame ruangan sajrone operasi?

A: 65dB.


Q: Apa wektu pangiriman umum?

A: Siklus produksi pitung dina kerja.


P: Apa jinis sistem kontrol sing digunakake ing kamar?

A: Sistem kontrol pangguna-loropaken karo antarmuka intuisi bisa nambah migunani. Fitur sing kudu digoleki kalebu setelan sing bisa diprogram, layar demek, lan logging data.


Hot Tags: Kamar Suhu Benchtop, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept