Kamar Uji Lingkungan Benchtop
  • Kamar Uji Lingkungan BenchtopKamar Uji Lingkungan Benchtop
  • Kamar Uji Lingkungan BenchtopKamar Uji Lingkungan Benchtop
  • Kamar Uji Lingkungan BenchtopKamar Uji Lingkungan Benchtop
  • Kamar Uji Lingkungan BenchtopKamar Uji Lingkungan Benchtop
  • Kamar Uji Lingkungan BenchtopKamar Uji Lingkungan Benchtop

Kamar Uji Lingkungan Benchtop

Climatest Symor® ngasilake kamar uji lingkungan benchtop ing China. Kamar uji lingkungan benchtop digawe khusus kanggo spesimen sing luwih cilik ing laboratorium ruang sing winates, lan nawakake kahanan sing cocog kanggo nguji kinerja spesimen nglawan owah-owahan suhu dhuwur lan menehi solusi tes sing optimal kanthi volume kompak 12L, 22L, ugi 36l. Iki nggabungake daya tahan dhuwur kanthi kinerja kerja sing apik. Kamar tes suhu benchtop wis dadi paling laris ing laboratorium lan lembaga riset.

Model: TGDW-22
Kapasitas: 22 L
Rak: 1 pc
Warna: Off-white
Ukuran interior: 320 × 250 × 250 mm
Ukuran njaba: 520 × 560 × 730 mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katrangan

Climatest Symor® minangka produsen lan pemasok ruang uji lingkungan benchtop sing luar biasa ing China, kamar uji cukup cilik kanggo diselehake ing benchtop, lan nyedhiyakake kontrol PID sing akurat lan akurat saka tingkat suhu, kanthi gampang instalasi lan operasi sing trep. Pangguna bisa nindakake tes suhu kanthi kisaran suhu -40°C~+130°C.


Spesifikasi

Model TGDW-12 TGDW-22 TGDW-36
Ukuran Interior (W * D * H) 310 × 230 × 200 mm 320 × 250 × 250 mm 400 × 300 × 300 mm
Ukuran njaba (W * D * H) 500 × 540 × 650 mm 520 × 560 × 730 mm 640 × 730 × 970 mm
Range Suhu Model A:-20°C~+130°C    Model B: -40°C~+130°C
Fluktuasi Suhu ≤±0,5°C
Bias Suhu ≤±1,0°C
Keseragaman suhu ≤1,5°C
Rate Pemanasan +25℃~+130℃≤30 menit (munggah)
Cooling Rate +25 ℃~-40 ℃ ≤45 menit (munggah)
Bahan interior SUS #304 baja tahan karat
Bahan njaba Plat baja sing dikuatake kanthi penyemprotan elektrostatik
Isolasi Superfine fiberglass wool / busa poliuretan
Pengontrol 7" pengontrol layar demek sing bisa diprogram
Sistem Sirkulasi Low-noise, motor tahan suhu dhuwur, sumbu dawa lan stainless steel multi-godhong jinis penggemar centrifuge
Sistem Pemanasan Pemanas NiCr, sistem independen
Sistem Pendingin Kompresor Kulkas Prancis "TECUMSEH", pendingin udara
Power Supply AC110V/220V/AC230V · 50HZ/60HZ

Proteksi safety:

· Pembatas suhu independen

· Over-heat, over-current lan over-pressure proteksi kompresor.

· Proteksi over-suhu, overheat kipas lan motor, fase gagal / mbalikke, lan wektu.

· Proteksi bocor lan outage, proteksi fusing kakehan, weker sinyal audio, bocor daya, lan proteksi kakehan


Fitur tombol

▸Desain Kompak: Dirancang kanggo pas ing benchtop, dadi becik kanggo laboratorium lan fasilitas karo papan winates.

▸Rentang Suhu: Biasane bisa simulasi suhu saka -40°C nganti 150°C (-40°F nganti 302°F).

▸Kontrol sing Bisa Diprogram: Model lanjut nduweni kontrol sing bisa diprogram kanggo nyiyapake siklus tes, durasi, lan kondisi tartamtu.

▸Logging Data: Dilengkapi kemampuan logging data kanggo ngawasi lan ngrekam kahanan lingkungan lan asil tes saka wektu.

▸Fitur Keamanan: Kalebu proteksi suhu, weker, lan mekanisme safety liyane kanggo njamin operasi sing aman.


Kontroler sing bisa diprogram

· Pengontrol layar tutul 7-inci sing bisa diprogram

· Ndandani setelan mode nilai utawa mode program

· Titik nyetel suhu lan tampilan profil suhu wektu nyata


keuntungan

· Gampang instalasi
· Kontrol suhu sing tepat ing kamar cilik
· Tipe desktop dirancang kanggo laboratorium ruang winates
· Over-temperatur limiter


· Pengontrol LCD sing bisa diprogram
· Rekam data riwayat 365 dina
· Suhu & kelembapan wektu nyata lan tampilan profil riwayat
· Antarmuka komputer RS485 kanggo download data


Carane nyetel nilai fix lan program?

▸Fix setelan nilai: 85°C

▸Setelan program: Panas nganti 85°C, konstan 5 jam @85°C, adhem nganti 30°C, konstan 2 jam@30°C, adhem nganti 0°C, konstan 6 jam @0°C, adhem mudhun nganti -20°C, konstan 2 jam@-20°C, banjur metu @23°C.


Aplikasi

Climatest Symor® minangka supplier kamar uji lingkungan benchtop. Minangka peralatan tes linuwih, kamar tes suhu desktop nyimulasikake kahanan siklus suhu dhuwur-rendah kanggo nguji kinerja macem-macem produk lan bahan sing tahan kahanan iklim sing ekstrem. Kamar cocok kanggo industri ing ngisor iki:

▸ Tes Bahan: Ngevaluasi daya tahan lan kinerja bahan ing suhu lan tingkat kelembapan sing ekstrem.

▸ Tes Elektronik: Nguji linuwih komponen lan piranti elektronik ing macem-macem kahanan lingkungan kanggo mesthekake tundhuk karo standar industri.

▸ Tes Otomotif: Nemtokake kinerja komponen lan sistem otomotif ing kahanan lingkungan sing beda.

▸Tes Aeroangkasa: Nguji daya tahan komponen aeroangkasa kanggo mesthekake bisa tahan kahanan penerbangan lan ruang angkasa.


Apa sampeyan bisa entuk manfaat saka kamar uji lingkungan benchtop?

Minangka produsen ruang uji lingkungan benchtop, Climatest Symor® nawakake keuntungan ing ngisor iki kanggo para pelanggan:

▸Efisiensi: Ukuran sing kompak lan desain sing efisien nggawe cocog kanggo tes lan riset cepet.

▸Efektif Biaya: Luwih terjangkau tinimbang kamar lingkungan sing luwih gedhe, saengga bisa diakses kanggo laboratorium lan bisnis sing luwih cilik.

▸Fleksibilitas: Cocog kanggo macem-macem aplikasi, saka elektronik nganti mobil.

Kajaba iku, Climatest Symor® ngontrol kinerja lan kualitas kamar uji suhu benchtop. QC kita nderek kabeh proses saka produksi nganti komisioning. Ing wektu sing padha, kita ngajak lab SGS kanggo calibrate maneh sadurunge dikirim, iki njamin pelanggan wareg sawise nampa mesin lan bisa sijine menyang nggunakake langsung. Saben kamar suhu benchtop dikalibrasi dening SGS, laboratorium bersertifikat ISO17025.


Pengemasan kamar uji lingkungan benchtop

1. Bungkus film tipis menyang kabeh kamar kanggo tujuan anti banyu lan tahan debu.

2. Ikatan umpluk gelembung ing kamar test suhu tightly, lan banjur nutupi mesin karo tas plastik amba.

3. Sijine menyang kasus polywood dikiataken karo pallet.

Paket iki cukup kuat kanggo nahan transportasi segara lan sepur sing bumpy, lan njamin produk kasebut dikirim menyang pelanggan kanthi lancar.


Pitakonan lan Jawaban sing Sering Ditakoni

P: Kepiye carane njaga kamar uji lingkungan benchtop?

A: Kamar test kurang pangopènan, pangopènan biasa kalebu ngresiki area kerja sawise saben tes lan mateni daya yen ditinggalake kanggo wektu sing suwe, deleng manual pangguna kanggo rincian.


P: Pira regane kamar uji lingkungan benchtop?

A: Biaya beda-beda adhedhasar paramèter, jumlah lan tujuan, hubungi staf sales liwat email ing sales@climatechambers.com kanggo penawaran resmi.


Q: Apa wektu pangiriman umum?

A: Siklus produksi pitung dina kerja.


P: Apa kamar uji lingkungan benchtop rame nalika mlaku?

A: swara punika 65 desibel.


P: Sepira kerepe ruang uji lingkungan benchtop kudu dikalibrasi?

A: Kita calibrate sadurunge shippping, lan disaranake recalibrating sapisan saben taun.


Hot Tags: Kamar Uji Lingkungan Benchtop, Produsen, Pemasok, China, Made in China, Rega, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept